Здравствуйте! Помогите, пожалуйста, разобраться в ситуации: мой знакомый в июле подал заявление на оформление загранпаспорта в УДМС в Черниговской обл. и оставил мне доверенность для получения. Но когда я пришла за паспортом, сотрудникам УДМС не понравилась формулировка в моей доверенности, а именно «цією довіреністю уповноважую таку-то … бути моїм представником у всіх органах, установах, організаціях, незалежно від підпорядкування та форм власності, з питань отримання різного роду документів на моє і’мя. Для чого надаю їй права: подавати від мого імені заяви,довідки та документи;розписуватися в отримані документів; здійснювати необхідні для виконання доручення платежі, а також здійснювати всі інші дії, необхідні для виконання цього доручення. », а должна быть еще фраза «та отримання закордонного паспорта для виїзда за корон в УДМС в Чернігівській обл.» тогда я смогу получить паспорт. Но меня мучают сомнения, законны ли их требования, а не капризы. А если законны, как можно обойти эту ситуацию, если знакомый мой заграницей и планировал приехать только через год ( а к тому времени паспорт уже будет аннулирован(((. Заранее благодарна за ответ.