Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Порадьте красиві запрошення на день народження  (Прочитано 19 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Anyingind

• Частый гость
  • **
Всім привіт. Скоро мій день народження, хочу відсвяткувати з друзями в лофті та придумати якусь класну подачу для запрошення. Звичайні повідомлення в чаті здаються занадто нудними і зовсім не передають святковий настрій. Хочеться чогось яскравого, сучасного і з гарним візуалом, щоб гості зацікавилися ще до початку тусовки. При цьому я не вмію працювати в графічних редакторах і не хочу витрачати дні на верстку. Де можна швидко знайти стильні варіанти запрошень? Хто як кличе своїх друзів на такі вечірки?

Kelemandjaro

• Частый гость
  • **
Текстовий пост у чаті завжди губиться серед побутових розмов, а от гарна інтерактивна сторінка відразу налаштовує на правильний вайб. Якщо тобі потрібні сучасні та естетичні запрошення на день народження , дуже раджу глянути цей сервіс. Я робив там сторінку для своєї тусовки в лофті минулого місяця. Вибрав темну стильну тему, закинув круту фотку локації, розписав барне меню і таймінг із діджеєм. Друзі заходили за посиланням і відразу писали мені в приват, наскільки круто це виглядає. Там же можна додати список бажаних подарунків, щоб не отримувати десять непотрібних сертифікатів. Дуже порадувала форма підтвердження, бо всі мої гості проставили статус присутності за пару днів. Сервіс працює спритно, нічого не глючить і не зависає. Ти налаштуєш усе за пів години, навіть якщо ніколи раніше не стикався з такими сайтами. Потім просто скидаєш лінк у загальний чат і спостерігаєш за реакцією.

Anyingind

• Частый гость
  • **
Велике спасибі за пораду, темна тема для вечірки в лофті - це просто ідеальне попадання. Мені якраз хотілося створити правильну атмосферу ще до початку події. Список подарунків і меню напоїв теж обов'язково додам, щоб зняти всі питання заздалегідь. Зайду на сайт і виберу шаблон.