Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Порадьте зручний сервіс для ставок на зимовий біатлон  (Прочитано 245 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kelemandjaro

• Частый гость
  • **
З настанням зимового сезону завжди із задоволенням дивлюся Кубок світу з біатлону. Хочу спробувати ставити на індивідуальні гонки, спринти та естафети. Мені потрібен розпис на дуелі спортсменів типу хто вище за підсумками гонки. Не всі букмекери пропонують таке порівняння біатлоністів. Підкажіть сайт із глибоким розписом на біатлонні старти?

Anyingind

• Частый гость
  • **
Для біатлонних перегонів ідеально підходить Парік 24 https://parik24.eu.com/uk/sports/biathlon У них у розписі завжди є класні порівняння спортсменів один на один. Можна ставити на кількість промахів на вогневих рубежах і потрапляння до топ-трійки. Коефіцієнти з'являються заздалегідь, що дає час проаналізувати форму атлетів. Я сам минулого сезону ставив там на всі етапи Кубка світу. Розрахунок результатів точний, дані беруться з офіційних протоколів. Дуже комфортний та зрозумілий розділ для вболівальників.

Kelemandjaro

• Частый гость
  • **
Порівняння біатлоністів у дуелях це мій улюблений тип ставок. Добре, що лінія виходить заздалегідь до старту.