З Кременчука до Лодзі їхати досить довго, тому вибір перевізника - це головне питання в такій поїздці. Я зупинив свій вибір на Prosto Bus Plus і не пошкодував, бо все пройшло досить гладко. Мій
https://prostobus.net/reys/avtobus-kremenchuk-lodz/ автобус Кременчук Лодзь приїхав на посадку вчасно, без запізнень, що дуже порадувало. Салон був сучасний, з працюючою клімат-системою, тому всередині було не душно і не холодно. Водії вели себе професійно, допомагали пасажирам з важким багажем та відповідали на всі питання. Щодо інтернету, то він працював стабільно, вдалося навіть поспілкуватися з рідними по відеозв'язку. Раджу брати з собою невелику подушку під шию, бо спати сидячи так набагато зручніше. Також не забудьте про теплий одяг, бо під час зупинок на вулиці може бути прохолодно. На митниці ми провели близько шести годин, що за нинішніми мірками вважається досить швидким результатом. Квитки краще купувати онлайн, щоб мати гарантоване місце, бо в касах часто кажуть, що місць вже немає. В цілому, сервіс дуже гідний за свою ціну і я точно поїду з ними ще раз.