Ви так написали, наче я Вас чимось образила 
Чому ж Ви не сказали,коли я телефонувала вчора,що можете забрати собі? Я б тоді замовила через свій акаунт, а так вже не стала замовляти, бо не вистачало на безкоштовну доставку 
І ,до речі, я замовляла 2 шт.
Ви мені одну лише замовили ,виходить?
Ні, ви мене не образили і якщо ви образились, я вибачаюсь.
Просто з вашої розмови я зрозуміла, що в цьому СП воно вам було вже не дуже актуально, ви хотіли замовити самі, але і я вже відправила замовлення, і у вас не вистачало на безкоштовну доставку. Тому тим паче я не зрозуміла, бо якщо самі робите замовлення, то 100% бачите, яка вартість зі знижкою в корзині.
А відповіла так, що б всім було зрозуміло, тому що знижка всім є, підтвердження скрінами викладені.
За те, що замовила 1 штуку, я реально вибачаюсь, хотілось всім дівчатам допомогти і встигнути замовити всім по акції, час знижки спливав і я не помітила.
Якщо ви лишите це замовлення я теж не ображусь і ви не ображайтесь, Омега дуже ходова, на неї часто бувають знижки, особливо в комбо пропозиціях (цього разу їх нажаль не було), тому тиждень-два я думаю її можна буде замовити за не менш за гарною ціною, ще раз прошу, не ображайтесь.