Дівчатка, дуже хочу подякувати всім за СП і за відгуки)))

Може комусь знадобиться, хочу також поділитись, що мені сподобалось, а що ні.
Чесно, я і не очікувала такого результату від звичайного милка, вмиваюсь їм щодня, шкіру не сушить, не стягує, дуже гарно очищає. Буду брати ще однозначно.
А от сухий шампунь, брала з лавандою та з гряззю озера сиваш, ну не можу сказати, що я на 100% у захваті. Вони гарно очищають волосся, економічні, гарно піняться та гарно пахнуть, не жирнять волосся,
АЛЕ обьему волосся після миття не має, на наступний день після миття волосся і чисте, але без обьему і таке наче впавше, прилизане. Ще, ці шампуні досить очищають волосся, що без бальзаму їх жодним чином використати не можна, без бальзаму волосся путке і досить сухе.
Дівчат, від себе, хто теж любить органіку у косметиці як і я, напишу чесно трошки раніше спробувала ось цей шампунь
https://ua.iherb.com/pr/avalon-organics-thickening-shampoo-biotin-b-complex-14-fl-oz-414-ml/3477 і краще нього ще не знайшла, він реально классний і своєї ціни вартий. Цей шампунь, окрім того що органічний, він теж круто очищує волосся, АЛЕ він дійсно працює так, що волосся не жирниться і чим більше його використовуєш, то воно краще виглядає, дійсно тримається обем, укладка і без засобів, блищить. Ще він також економічний, на довжину нижче плеча мені потрібно декілька крапель, хто користується такого виду (органічні) засоби я правда рекомендую.
Бальзам-кондиціонер для волосся звичайний, в принципі нічого, мені сподобався. Відчуваеться, що він без силіконів, з маслами, не обтяжує волосся, але на мою густину, що б гарно розчісувались, мені потрібно трошки більше його чим звичайно. Тож тепер я користуюсь все ж таки шампунем Avalon Organics, твердий шампунь дуже подобається чоловіку і пішов йому, і цим бальзамом.