Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Натуральна косметика Рinka  (Прочитано 2197 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Хелена

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: РОЗДАЧА Натуральна косметика Рinka
« Reply #45 : 27 Серпня 2023, 16:11:35 »
Напишу і я декілька рядків про шампунь і бальзам.
Замовляла шампунь+бальзам Три глини. Корустуюсь цією продукцією вперше. Для мене перевагою є те, що шампуню вистачить на довго, оскільки він дуже гарно піниться. Якщо звичайним шампунем я корустуюся щоденно, то цим раз у два дні, поки що мені все подобається.

Люсиндочка

• Звезда форума
  • viber-0937241311
« Reply #46 : 27 Серпня 2023, 16:52:36 »
Напишу і я декілька рядків про шампунь і бальзам.
Замовляла шампунь+бальзам Три глини. Корустуюсь цією продукцією вперше. Для мене перевагою є те, що шампуню вистачить на довго, оскільки він дуже гарно піниться. Якщо звичайним шампунем я корустуюся щоденно, то цим раз у два дні, поки що мені все подобається.
Начитавшися гарних відгуків також заказала такий шампунь і бальзам перший раз користувалася  в комплексі 2 рази , після розчісування  дуже вилазить волосся .
Перший раз , якось не дуже звернула увагу ,але  вдруге повтрилося знову .
А як у Вас все нормально ,не можу зрозуміти ,чи то від шампуні чи від бальзаму ,проексперементую без бальзаму.

anyshka

• Частый гость
  • **
  • Аня
« Reply #47 : 28 Серпня 2023, 13:48:19 »
Я користуюсь шампунем три глини, милом та зубною пастою - вона трохи незвична напочатку, але потім як звикаєш то нормальна на смак та ефективність її подобається. Дитина 7 років та чоловік також чистять зуби. Пасту стараюсь зберігати в холодильнику. Мило для миття посуду не сподобалось, розмокає.

ღ Vita felice ღ

• Постоялец
« Reply #48 : 30 Серпня 2023, 19:54:39 »
Дівчатка, дуже дякую за відгуки !!!   :daisy:
Прошу об оплате и раздаче сообщать в личку))))

ღ Vita felice ღ

• Постоялец
« Reply #49 : 05 Вересня 2023, 00:36:40 »
Дівчатка, дуже хочу подякувати всім за СП і за відгуки)))  :daisy: :daisy: :daisy:

Може комусь знадобиться, хочу також поділитись, що мені сподобалось, а що ні.
Чесно, я і не очікувала такого результату від звичайного милка, вмиваюсь їм щодня, шкіру не сушить, не стягує, дуже гарно очищає. Буду брати ще однозначно.
А от сухий шампунь, брала з лавандою та з гряззю озера сиваш, ну не можу сказати, що я на 100% у захваті. Вони гарно очищають волосся, економічні, гарно піняться та гарно пахнуть, не жирнять волосся, АЛЕ обьему волосся після миття не має, на наступний день після миття волосся і чисте, але без обьему і таке наче впавше, прилизане. Ще, ці шампуні досить очищають волосся, що без бальзаму їх жодним чином використати не можна, без бальзаму волосся путке і досить сухе.
Дівчат, від себе, хто теж любить органіку у косметиці як і я, напишу чесно трошки раніше спробувала ось цей шампунь https://ua.iherb.com/pr/avalon-organics-thickening-shampoo-biotin-b-complex-14-fl-oz-414-ml/3477   і краще нього ще не знайшла, він реально классний і своєї ціни вартий. Цей шампунь, окрім того що органічний, він теж круто очищує волосся, АЛЕ він дійсно працює так, що волосся не жирниться і чим більше його використовуєш, то воно краще виглядає, дійсно тримається обем, укладка і без засобів, блищить. Ще він також економічний, на довжину нижче плеча мені потрібно декілька крапель, хто користується такого виду (органічні) засоби я правда рекомендую.

Бальзам-кондиціонер для волосся звичайний, в принципі нічого, мені сподобався. Відчуваеться, що він без силіконів, з маслами, не обтяжує волосся, але на мою густину, що б гарно розчісувались, мені потрібно трошки більше його чим звичайно. Тож тепер я користуюсь все ж таки шампунем  Avalon Organics, твердий шампунь дуже подобається чоловіку і пішов йому, і цим бальзамом.
« Останнє редагування: 05 Вересня 2023, 00:40:41 від ღ Vita felice ღ »

анна мельник

• Местный житель
  • 0668310915
Re: ВИДАЛІТЬ Натуральна косметика Рinka
« Reply #50 : 06 Вересня 2023, 12:55:15 »
Не можна видаляти, поки всі не забрали замовлення ::)

ღ Vita felice ღ

• Постоялец
Re: ВИДАЛІТЬ Натуральна косметика Рinka
« Reply #51 : 06 Вересня 2023, 13:24:52 »
Не можна видаляти, поки всі не забрали замовлення ::)

Анечка, дякую, може ви вже заберете своє замовлення?)))

Kupi.cn.ua