Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 401007 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Маруськин

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Вопрос-ответ
« Reply #7800 : 14 Квітня 2025, 18:55:53 »
О . Дякую. Я думала там тільки замки міняють ..супер )

Рамела

• Звезда форума
  • 0684720470, 0936566380
« Reply #7801 : 15 Квітня 2025, 12:36:33 »
підкажіть фотографа щоб і відеозйомка була, потрібно на випускний

OкSana

• Постоялец
« Reply #7802 : 15 Квітня 2025, 13:43:51 »
підкажіть фотографа щоб і відеозйомка була, потрібно на випускний

0951759470 Наталья

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #7803 : 23 Квітня 2025, 15:38:23 »
дівчата, порадьте будь ласка сонцезахисний засіб для обличчя, щоб справді працював, не робив обличчя наче салом намазане і не за всі гроші світу  ::)

у мене є крем топ бьюті - таке, шось не дуже працює
є біокон для обличчя - працює нормально, але обличчя  8) як салом намазане

Соля

• Постоялец
« Reply #7804 : 23 Квітня 2025, 18:11:48 »
Дівчата хто знає прізвище жінки-лікаря що робить УЗД в жіночій консультації?

І можливо хто підкаже вартість УЗД без направлення?
« Останнє редагування: 23 Квітня 2025, 18:53:14 від Соля »

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #7805 : 23 Квітня 2025, 20:13:11 »

200 з чимось,  останній раз оплачувала через термінал, як платну послугу

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #7806 : 23 Квітня 2025, 23:22:14 »

Зименко Наталия Миколаївна. тел для запису 0638227178.  Без направлення вартість в консультації не знаю, в приватних від 500 грн. З направленням в жіночій консультації 200 с чимось. До речі на диво зараз можна потрапити одразу, без великої черги. Не бачу сенсу переплачувати в приватній. Зименко як спеціаліст хороша.

Алиса111

• Местный житель
« Reply #7807 : 24 Квітня 2025, 00:34:23 »
дівчата, порадьте будь ласка сонцезахисний засіб для обличчя, щоб справді працював, не робив обличчя наче салом намазане і не за всі гроші світу  ::)

Пошукайте щось з корейської косметики. Раніше на форумі багато збирали. Скільки брала кремів з спф, завжди була задоволена. Ну може +- якісь нюанси. Але ж у кожного шкіра різна.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #7808 : 24 Квітня 2025, 07:08:03 »
Пошукайте щось з корейської косметики. Раніше на форумі багато збирали. Скільки брала кремів з спф, завжди була задоволена. Ну може +- якісь нюанси. Але ж у кожного шкіра різна.
дякую

Klarachka

• Звезда форума
  • 096 488 38 03 Света
« Reply #7809 : 24 Квітня 2025, 22:33:02 »
Доброї ночі. Підкажіть, будь ласка, щодо дистанційного навчання на наступний навчальний рік. В деяких школах закривають дистанційні класи через те, що мало учнів, в деяких залишають. Є ще момент, що не всю програму викладають, а тільки український компонент. Як знайти у нас в місті школу, в якій буде викладатися повна програма  для  дистанційного 6 класу на наступний навчальний рік?

♡ LeSa ♡

• Звезда форума
« Reply #7810 : 25 Квітня 2025, 18:23:36 »

Денний антивіковий крем-догляд SPF50 з гіалуроновою кислотою (L'Oréal Paris Revitalift filler).
Я цим користуюсь вже більше року. Мені підійшов. Відчуття крему на обличчі не залишається, легкий

~Людмила~

• Звезда форума
« Reply #7811 : 25 Квітня 2025, 18:30:43 »
Доброї ночі. Підкажіть, будь ласка, щодо дистанційного навчання на наступний навчальний рік. В деяких школах закривають дистанційні класи через те, що мало учнів, в деяких залишають. Є ще момент, що не всю програму викладають, а тільки український компонент. Як знайти у нас в місті школу, в якій буде викладатися повна програма  для  дистанційного 6 класу на наступний навчальний рік?
Якщо приймуть рішення про викладання в дистанційних класах лише "Український компонент", то в місті всі дистанційні класи будуть так навчатися і повної програми в місті ви не знайдете. Поки ще остаточне рішення не прийнято, тому чекаю коли буде щось точно відомо.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #7812 : 25 Квітня 2025, 22:12:00 »
Денний антивіковий крем-догляд SPF50 з гіалуроновою кислотою (L'Oréal Paris Revitalift filler).
Я цим користуюсь вже більше року. Мені підійшов. Відчуття крему на обличчі не залишається, легкий
дякую!

Klarachka

• Звезда форума
  • 096 488 38 03 Света
« Reply #7813 : 26 Квітня 2025, 19:48:21 »
Якщо приймуть рішення про викладання в дистанційних класах лише "Український компонент", то в місті всі дистанційні класи будуть так навчатися і повної програми в місті ви не знайдете. Поки ще остаточне рішення не прийнято, тому чекаю коли буде щось точно відомо.
Маю ще питання щодо наповнення класів. В нашій школі закривають дистанційний клас через брак учнів. Але, якщо з іншої школи діти чим раніше попросяться в нашу, то є шанс на наступний рік лишити дистанційне  навчання в нашій школі. Знаю, що закривають такі класи в багатьох школах міста.
То ж ми шукаємо дітей на наступний навчальний рік в 6му класі дистанційно.
« Останнє редагування: 26 Квітня 2025, 19:49:56 від Klarachka »

~Людмила~

• Звезда форума
« Reply #7814 : 27 Квітня 2025, 11:25:14 »
Маю ще питання щодо наповнення класів. В нашій школі закривають дистанційний клас через брак учнів. Але, якщо з іншої школи діти чим раніше попросяться в нашу, то є шанс на наступний рік лишити дистанційне  навчання в нашій школі. Знаю, що закривають такі класи в багатьох школах міста.
То ж ми шукаємо дітей на наступний навчальний рік в 6му класі дистанційно.
Якщо буде повний клас бажаючих навчатися дистанційно, то повинні залишити такий клас (якщо управління освіти "дасть добро").
Не скажу що дистанційні класи масово закривають.
Просто якщо приймуть "український компонент", то в дистанційних класах залишаться лише діти, які зараз за кордоном і "тягнуть" дві школи. А ті діти, які в місті, чи в Україні, але навчалися дистанційно, то більшість вийдуть на очне навчання в своїх школах, чи переведуться в школу в місті, де зараз проживають.
Ось чому в дистанційних класах буде менше дітей і, зрозуміло, що їх "закриють", а всіх "закордонників" чекає лише сімейна форма навчання.