Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 344220 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

alenka_2186

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 099 72 25 111
Re: Вопрос-ответ
« Reply #6720 : 19 Грудня 2023, 07:32:42 »
Підкажіть, якщо замовляли товар олх доставкою і не забрали його, кошти за доставку списують у замовника? Чи доставку не сплачує ні покупець, ні продавець?

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6721 : 19 Грудня 2023, 08:20:08 »
якийсь відстій цей аскеп, зареєструвалась, а лікаря знайти не можна  і записатися до нього,, тільки даремно дала згоду на обробку персональних данних пер ніж щось побачила на тому сайті  >:D
відстій це да  >:D

Ви до сімейного хотіли? Там коли обираєш місто і заклад пише перейти на сторінку в новій версії сайту, і там вже можна обрати лікаря.

Або можливо у вас непідтверджена декларація?
Мені довелось спочатку в реєстратурі підтвердити декларацію, бо система без підтвердження вас не бачить.
« Останнє редагування: 19 Грудня 2023, 08:23:18 від Марfуша »

Мадонна

• Звезда форума
« Reply #6722 : 19 Грудня 2023, 08:25:27 »
дорослі поліклініки і жіноча консультація зараз https://askep.net/ але потрібно спочатку у сімейного чи в реєстратурі вашої поліклініки підтвердити декларацію. Бо якщо ви будете реєструватися в цій програмі самостійно, то декларація може не підтягнутись і тоді ви або не зможете записатись, або лікар не оформить прийом (якщо не сімейний).
Дитячі поліклініки https://h24.ua/

Мамі ми не підтверджували декларацію. Просто зареєструвала в аскеп і записала її на прийом. А ось я до свого сімейного не можу записатися, бо не шукається за прізвищем. Записувалася через реєстратуру

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6723 : 19 Грудня 2023, 09:06:02 »
Мамі ми не підтверджували декларацію. Просто зареєструвала в аскеп і записала її на прийом. А ось я до свого сімейного не можу записатися, бо не шукається за прізвищем. Записувалася через реєстратуру
до сімейного? Ну значить він вам все потім зробив. Або у вас підтягнулась декларація одразу.
У мене не підтягнулась (і у мами моєї, і у подруги). Я теж зареєструвалась самостійно, записалась до гінеколога, а вона відправила до сімейного активувати декларацію, бо не могла навіть прийом мені закрити.

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6724 : 19 Грудня 2023, 10:13:45 »
якийсь відстій цей аскеп, зареєструвалась, а лікаря знайти не можна  і записатися до нього,, тільки даремно дала згоду на обробку персональних данних пер ніж щось побачила на тому сайті  >:D
Я теж там зареєструвалася самостійно. Але програма нічого не бачить! А мій ендокринолог каже, що в мене тепер ДВА профілі у програмі!!! Тобто, один створив сімейний. А інший, виходить, я сама собі створила... Тому не можу нікуди записатися й нічого там не бачу, в записах, як це було в Медкарт!!!!

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6725 : 19 Грудня 2023, 12:26:00 »
Я теж там зареєструвалася самостійно. Але програма нічого не бачить! А мій ендокринолог каже, що в мене тепер ДВА профілі у програмі!!! Тобто, один створив сімейний. А інший, виходить, я сама собі створила... Тому не можу нікуди записатися й нічого там не бачу, в записах, як це було в Медкарт!!!!
звернись до сімейного або в реєстратуру твоєї поліклініки, вони поєднають, у мене так було

ОляЯло

• Звезда форума
  • 066******* 098*******
« Reply #6726 : 19 Грудня 2023, 17:35:36 »
Добрий вечір!
Підкажіть, будь ласка, яким тролейбусом можна доїхати до 24-ї школи з центру (і саме звідки)?
Одежда для мальчика и другое http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=58411.0

шелена

• Местный житель
  • об оплате и раздаче в личку
« Reply #6727 : 19 Грудня 2023, 20:05:10 »
Дівчата, скільки днів зберігається посилка безкоштовно на новій пошті?
Дякую

Tamara

• Звезда форума
« Reply #6728 : 19 Грудня 2023, 21:33:28 »
Добрий вечір!
Підкажіть, будь ласка, яким тролейбусом можна доїхати до 24-ї школи з центру (і саме звідки)?
Н 8 троллейбусе, на ЦУМе конечная и разворачивается на новый рейс.
Потом едет по Мазепе до конца и поворачивает на Толстого, выходить на Нефтебазе
Обратно также
Посмотрите Дозор, там все понятнее будет ;)

Майя2014

• Звезда форума
« Reply #6729 : 19 Грудня 2023, 21:35:40 »
підкажіть як краще зробити. Моя сімейний лікар перейшла працювати в приватну клініку. пропонує або перезаключити декларацію, або перейти  з нею в сімейну. а я не знаю як краще зробити. якщо перейду в приватну то чи буде можливість взяти лікарняний, здати безкоштовно аналізи і таке інше

Tamara

• Звезда форума
« Reply #6730 : 19 Грудня 2023, 21:35:56 »
Дівчата, скільки днів зберігається посилка безкоштовно на новій пошті?
Дякую
Для всіх типів відправлень окрім Палет - упродовж 7 календарних днів, для Палет - упродовж 3 календарних днів. День надходження відправлення у відділення Одержувача не рахується.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6731 : 19 Грудня 2023, 21:58:38 »
підкажіть як краще зробити. Моя сімейний лікар перейшла працювати в приватну клініку. пропонує або перезаключити декларацію, або перейти  з нею в сімейну. а я не знаю як краще зробити. якщо перейду в приватну то чи буде можливість взяти лікарняний, здати безкоштовно аналізи і таке інше
має бути, але краще питати саме у лікаря про умови його клініки

ОляЯло

• Звезда форума
  • 066******* 098*******
« Reply #6732 : 19 Грудня 2023, 22:35:25 »
Н 8 троллейбусе, на ЦУМе конечная и разворачивается на новый рейс.
Потом едет по Мазепе до конца и поворачивает на Толстого, выходить на Нефтебазе
Обратно также
Посмотрите Дозор, там все понятнее будет ;)
дякую :daisy:
Одежда для мальчика и другое http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=58411.0

OlenkaV

• Местный житель
  • Дополнительный заработок в инете! НЕ КОСМЕТИКА!
« Reply #6733 : 19 Грудня 2023, 22:43:24 »
Доброго вечора. Хто-небудь знає чи ремонтують парасольки(поламані спиці) в Молнії? Чи то вже можна викидати?
Life is short, the world is beautiful, and it is important to see as much as possible.

Онлайн понедельник-пятница с 18:00 до 02:00; суббота/воскресенье-выходные. Мой email lllsp555@gmail.com.

Ксенечка

• Звезда форума
  • 0932795280
« Reply #6734 : 20 Грудня 2023, 00:29:50 »
Доброго вечора. Хто-небудь знає чи ремонтують парасольки(поламані спиці) в Молнії? Чи то вже можна викидати?
В молніі не знаю, а в будинку побуту, що біля кінотеатру Дружба, на другому поверсі, то ремонтують.
Про оплату и раздачу в личку пожалуйста.

Kupi.cn.ua