Дівчата, дякую за пораду ременів Колінс. Замовила по розпродажу, ще й на акцію потрапила 3 за ціною 2, тож 3 шкіряні ремені мені обійшлися менше 500 грн з доставкою. Два чорні м"які, а коричневий жорсткий, пряжки на всіх надійні, і в будь-якому разі значно кращі за той дермантин, що пропонує "Кроп" і подібні магазини. Але, як хто не знає, то ремені Колінс не регулюються по довжині гвинтом, тобто підрізати швиденько не вийде. Тепер маю ще одну проблему, треба дірки додаткові зробити

(але то вирішується досить швидко, лише чоловіка дочекатися чи до тата в майстерню сходити), бо на найменшому розмірі дірок на мою доньку не вистачає.
Мені взагалі здається, що в цьогорічній колекції молодіжного одягу збільшені розміри. Я вже 2 роки доньці доросле купую, нормально підбирали раніше, а тепер восени лише у New Yorker штани підійшли найменшого розміру, але ремінь все одно треба, в інших магазинах реально великі. Зрозуміло, що в тренді широкі моделі, але ж вони якось триматися мають приблизно на талії.