Добрий день
Задавала питання у відповідній темі, але там тиша. Порадьте перевірений рецепт консервування кукуруджи в качанах. Чи можливо це без оцту?
не консервувала сама, але хочу спробувати за цим рецептом. Єдине, що автор писала, зберігати або в погребі або у холодильнику, не в квартирі
відварити кукурудзу, відвар не виливати
зняти зернята, викласти в 0.5л банки, залити гарячим відваром.
у кожну банку додати цукор, сіль, лимонну кислоту.
Накрити кришками стрерилізувати 20 хвилин. Закатати, укутати.
Для відвару - 10 л воді - 1 ст.л. солі
Для маринаду на 0.5л банку
- 1 ст.л. цукру,
- 0.5 ч.л. солі
- 1/3 ч.л. лимонної кислоти