Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 346799 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

LIDO

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Вопрос-ответ
« Reply #6120 : 22 Серпня 2023, 19:42:47 »
Ну може форум для когось це єдине джерело для спілкування. Я наприклад сюди захожу і за інформацією і іноді щоб висловити і побачити емоції . Коли сиділи в підвалі теж в деяких питаннях хтось щось підказував, хоча також усі в шоці. Якщо вже спілкуємось, то робити вигляд ніби нічого не відбувається і ані слова. Може і так.
Усі пішли у Телеграмм та Вайбер... ;D

АрІ-Я

• Звезда форума
« Reply #6121 : 23 Серпня 2023, 07:53:13 »
Добрий день
Задавала питання у відповідній темі, але там тиша. Порадьте перевірений рецепт консервування кукуруджи в качанах. Чи можливо це без оцту?

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6122 : 23 Серпня 2023, 18:10:14 »
Добрий день
Задавала питання у відповідній темі, але там тиша. Порадьте перевірений рецепт консервування кукуруджи в качанах. Чи можливо це без оцту?
не консервувала сама, але хочу спробувати за цим рецептом. Єдине, що автор писала, зберігати або в погребі або у холодильнику, не в квартирі
відварити кукурудзу, відвар не виливати
зняти зернята, викласти в 0.5л банки, залити гарячим відваром.
у кожну банку додати цукор, сіль, лимонну кислоту.
Накрити кришками стрерилізувати 20 хвилин. Закатати, укутати.
Для відвару - 10 л воді - 1 ст.л. солі
Для маринаду на 0.5л банку
- 1 ст.л. цукру,
- 0.5 ч.л. солі
- 1/3 ч.л. лимонної кислоти

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6123 : 23 Серпня 2023, 18:15:57 »
Короче с форумом явно проблемы. Тоже интересует вопрос с регистрацией. Все сп ушли в Вайбер, пыталась открыть новое без заработка с чисто символичным 1% "нельзя, нарушение". Старые темы висят годами. По факту работают только пару тем с оргом, вопрос-ответ, новости очень слабо и сп без орг сбора . За трагедию в Че даже никто ничего не написал. Хоть бы кто нибудь выразил эмоцию, какой вообще ужас. Хорошо хоть те, кто давно на форуме, отвечают на вопросы.
мені теж не вистачає того старого форуму, хоча це не єдине джерело спілкування для мене, але сумую інколи навіть за срачами ))
щодо суботи, то два дні взагалі прибита ходила, із 7 загиблих, двох знаю особисто, і мозок просто відмовляється визнавати все це

Ліса

• ★SuperStar★
  • 063 874 94 67 Олеся
« Reply #6124 : 24 Серпня 2023, 10:15:17 »
Порекомендуйте гарний закаточний ключ напівавтомат

Викусики

• Звезда форума
  • 0936310321 0977511374
« Reply #6125 : 24 Серпня 2023, 10:16:18 »
Всіх зі святом! Підкажіть, де в місті можна купити вироби з медичного золота? Цікавить ланцюжок

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #6126 : 24 Серпня 2023, 10:43:49 »
Всіх зі святом! Підкажіть, де в місті можна купити вироби з медичного золота? Цікавить ланцюжок
В секондах Економ Клас є вибір такого

ПРО ОПЛАТЫ И РАЗДАЧИ В ЛИЧКУ!

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6127 : 24 Серпня 2023, 13:37:50 »
Короче с форумом явно проблемы. Тоже интересует вопрос с регистрацией. Все сп ушли в Вайбер, пыталась открыть новое без заработка с чисто символичным 1% "нельзя, нарушение". Старые темы висят годами. По факту работают только пару тем с оргом, вопрос-ответ, новости очень слабо и сп без орг сбора . За трагедию в Че даже никто ничего не написал. Хоть бы кто нибудь выразил эмоцию, какой вообще ужас. Хорошо хоть те, кто давно на форуме, отвечают на вопросы.
Я колись спробувала підняти цю тему, то мені сказали, що я дуже емоційно розписую страждання інших, то мої повідомлення читати важко, а так усі все знають, про що розмовляти. Тому мовчанню з приводу того жаху не здивувалась.
Висловлюю глибокі співчуття усім постраждалим. Без подробиць.
З приводу адмінів.....не відповідають на запитання і не відкривають зараз навіть нові платні теми. Наче форум сам по собі живе якось ) Але то таке, головні на форумі люди, адміни не створять коло спілкування, а коло спілкування зменшилось. Я і сама сюди вже зрідка заглядаю...на жаль.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6128 : 24 Серпня 2023, 13:41:45 »
кілька разів писала модератору, щоб видалили теми неактуальні, бесполезно..

що треба писати з приводу суботи?? жах жахливий і той випадок, коли нема слів. знайома ховає сьогодні брата. але, за час війни майже у кожного сталася трагедія і люди переживають це з близькими. форум тут точно зайвий..

не завжди є близькі, з якими можна "пережити", та і мова не зовсім про те, щоб рідні висловлювали свій біль чужим людям ( хоча іноді це ефективніше, ніж "своїм")
вважаю, що замовчування такої події = байдужість, але усі вже все обговорили у месенджерах і тг-каналах, зараз дуже потрібна допомога постраждалим. фінансова, психологічна, допомога з виконанням будівельних робіт

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6129 : 24 Серпня 2023, 13:46:52 »
мені теж не вистачає того старого форуму, хоча це не єдине джерело спілкування для мене, але сумую інколи навіть за срачами ))
щодо суботи, то два дні взагалі прибита ходила, із 7 загиблих, двох знаю особисто, і мозок просто відмовляється визнавати все це
Прийміть глибокі співчуття. Це дуже несправедливо обірвані життя.
Не можу уявити, що в душах у тих, хто віддає і виконує подібні накази.
Можливо, треба збір якийсь відкрити для родичів, якимось чином допомогти?  :-[

marysja

• Местный житель
  • Все будет хорошо!
« Reply #6130 : 24 Серпня 2023, 17:43:52 »
Мами діток, хто йде в 4-й клас, чи буде у вас урок хореографії?

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #6131 : 24 Серпня 2023, 20:12:51 »
Мами діток, хто йде в 4-й клас, чи буде у вас урок хореографії?
хореографія, логіка, фінансова математика та інші нестандартні предмети відносяться до варіативної частини, в кожній школі вони різні або відсутні взагалі.
Хореографія, як правило, за рахунок одного уроку фізкультури, тобто замість 3 годин фізкультури на тиждень проводять 2 фізкультури і 1 хореографію.

Svitlanas

• Звезда форума
  • Ноль6три5семь0781семь
« Reply #6132 : 25 Серпня 2023, 10:52:20 »
Підкажіть будь ласка, щоб переоформити особовий рахунок комунальних служб, потрібно фізично це робитичи можна онлайн?

Хелена

• Звезда форума
« Reply #6133 : 25 Серпня 2023, 11:24:58 »
Підкажіть будь ласка, щоб переоформити особовий рахунок комунальних служб, потрібно фізично це робитичи можна онлайн?
В кожну комунальну службу треба звертатися особисто. Врахуйте те, що в цих службах є неприйомні дні.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6134 : 25 Серпня 2023, 12:49:08 »
Дівчата, де по місту можна купити дешевше будівельні суміші?

Kupi.cn.ua