Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 350457 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Рысёнок

• Звезда форума
Re: Вопрос-ответ
« Reply #4650 : 12 Грудня 2022, 10:43:03 »
Добрый вечер. Может, кто сталкивался с подобной ситуацией, нужен совет. Проблема такая: соседка, пожилая женщина, сын живёт в Белоруссии. На днях бабушку нашли лежащей в квартире с переломом. Говорит, что позвонила невестка и сообщила, что сын умер, после этого она и упала. Бабушку на "скорой" забрали в больницу, нужна операция и послеоперационный уход, соответственно. Вопрос: как можно проверить, жив ли сын или действительно умер? Невестка не очень адекватная, могла и неправду сказать, а номер сына в Вайбере исчез. И второй вопрос: есть ли какие-то службы, которые опекают таких пожилых? Платно это или нет? По сути, вроде как не одинокая, но и с сыном ситуация неясная. Как теперь с ней быть, ума не приложу  :-\
Зверніться в соц.захист - допомогу надають не тільки одиноким.

ПРО ОПЛАТЫ И РАЗДАЧИ В ЛИЧКУ!

LIDO

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #4651 : 12 Грудня 2022, 12:52:59 »
Подскажите, пожалуйста, где находится 13 ЖЭК?
Интернет говорит, что на Масанах. На улице Независимости

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #4652 : 12 Грудня 2022, 14:53:53 »
Девочки! А у нас есть где-нибудь в центре чистка подушек? Кроме Нивы...

Nataliia_4

• Звезда форума
« Reply #4653 : 12 Грудня 2022, 15:09:23 »

За Прохладой

Лисонька

• Местный житель
« Reply #4654 : 12 Грудня 2022, 16:21:28 »
Дівчатка, ще потрібна ваша допомога. На форумі викладали посилання на Інстаграм, де продають ляльки та інші українські сувеніри та символіку. Шукаю подарунок. Буду вдячна іншим посиланням та порадам. :daisy:
Всё, что вы видите во мне - это не моё, это отражение вас самих;)

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #4655 : 12 Грудня 2022, 16:25:33 »
За Прохладой
Спасибо огромное!  :daisy: Поищу.

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #4656 : 12 Грудня 2022, 16:32:24 »
У мене була нещодавно схожа ситуація, прийшло повідомлення, що посилка повертається назад. Вона об'єднана була, декілька різних замовлень. Також злякалась, але мені швидко якось смс з пошти прийшла, я туди побігла, а там саме ця об'єднана посилка. То все прийшло.
у меня уведомления нет, увидела уже по треку что завернули обратно так и лежит с 9 числа где то  ???
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

Дивна

• ★SuperStar★
  • (093)456 9443 viber, Оксана
« Reply #4657 : 12 Грудня 2022, 20:27:02 »
яким маршрутом зараз можна доїхати від 1 міської лікарні до проспекта Л. Лук`яненка? До ЦНАПу мені треба. дякую.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4658 : 12 Грудня 2022, 21:05:37 »
у меня уведомления нет, увидела уже по треку что завернули обратно так и лежит с 9 числа где то  ???
я також по треку це побачила, ще і на пошту листи приходили, що щось не так
але буквально чи на наступний день після цього, чи щось близько дуже, прийшла смс, що якась посилка прибула.
пішла забрала - вона, там все було.

Коли ви натискаєте перевірити трек, там є ще додаткова інформація, і там може бути зазначений номер телефону, по якому дзвонити і дізнаватися. Я вже туди думала дзвонити, якщо б посилка була не з тими речами.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4659 : 12 Грудня 2022, 21:08:20 »
Добрый вечер. Может, кто сталкивался с подобной ситуацией, нужен совет. Проблема такая: соседка, пожилая женщина, сын живёт в Белоруссии. На днях бабушку нашли лежащей в квартире с переломом. Говорит, что позвонила невестка и сообщила, что сын умер, после этого она и упала. Бабушку на "скорой" забрали в больницу, нужна операция и послеоперационный уход, соответственно. Вопрос: как можно проверить, жив ли сын или действительно умер? Невестка не очень адекватная, могла и неправду сказать, а номер сына в Вайбере исчез. И второй вопрос: есть ли какие-то службы, которые опекают таких пожилых? Платно это или нет? По сути, вроде как не одинокая, но и с сыном ситуация неясная. Как теперь с ней быть, ума не приложу  :-\
Тут порадити щось дійсно важко, окрім соц.захисту.....але то ж людина повинна звертатися сама, оформлювати собі помічницю, а помічниця не буде сидіти з нею кожну добу, та й навіть цілу добу не буде. У помічниці таких хворих і самотніх багато, то вони приходить, напевно, на годину чи дві, двічі чи може тричі на тиждень, не знаю. То це дуже замало для жінки, яка не може сама себе погодувати і дістатися до туалету  :-[

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4660 : 12 Грудня 2022, 21:09:04 »
Колись була на Привокзальному, але не знаю, чи є зараз.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #4661 : 12 Грудня 2022, 21:10:12 »
яким маршрутом зараз можна доїхати від 1 міської лікарні до проспекта Л. Лук`яненка? До ЦНАПу мені треба. дякую.
можна 31-им автобусом, сідати на зупинці навпроти мегацентру по Київській, по Дозору можна глянути, ходить достатньо часто

Tamara

• Звезда форума
« Reply #4662 : 12 Грудня 2022, 21:11:39 »
Быстрее всего 31 маршрутка, садиться надо на Киевской (едет по Киевской до Голливуда и потом по Лукьяненко)
или же на остановке 3 поликлиника на маршрутках 21, 21А и троллейбус 9, но это все идет долго через центр по Шевченко

смотреть все можно по Дозору

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4663 : 12 Грудня 2022, 21:12:19 »
Дівчата, у кого є коти і потрібен такий препарат - Дронтал. Купила блістер, але не використаю весь, мені забагато.
Можу продати від 1 шт. Дозування розписано ось тут, залежно від ваги тварини, обов'язково дивитись дозвування і краще спочатку радитись з лікарем, чи підходить вам препарат, чи ні.
https://shinshilka.ua/p18902727-drontal-drontal-dlya.html
Термін придатності - 05.2023

Nataliia_4

• Звезда форума
« Reply #4664 : 12 Грудня 2022, 22:29:39 »
Колись була на Привокзальному, але не знаю, чи є зараз.

Так, є. Працює чистка подушок і на Привокзальному, і на Центральному ринках.