Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 345289 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Anit

• ★SuperStar★
Re: Вопрос-ответ
« Reply #3780 : 16 Вересня 2022, 17:01:14 »
Не про люкс іде мова, а про потяги. Є комфортні, є звичайні. Чернігів Львів, звичайний, і дешевший..
Про індивідуальні критерії комфорту, згодна)
я не багато подорожую, але плацкартний вагон був звичайний, я їх кращих не бачила - полки вілюрові, вікна нові. Хіба є кращі плацкарти? Купуючі квитки, я очікувала гіршого, бо ціна дійсно нижча, ніж інші варіанти.
Просто у фірмових потягах зазвичай тепер плацкартних вагонів немає, а купейні двох типів - звичайні і комфорт

У нас дома МФУ Epson L 366, покупали шесть лет назад ,четыре года эксплуатировался очень часто т.к.дочка училась в универе,сейчас меньше пользуемся,но работает без нареканий,только краску подливали.
у нас L3100, теж поки два роки без нарікань

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #3781 : 16 Вересня 2022, 19:02:32 »
І ще))
Щойно у вагоні між двома чоловіками виник конфлікт з приводу їжі) потяг ще не рушив, чоловік почав їсти, тобто як тільки зайшов у вагон. Хлопець зробив йому зауваження. Дівчата поряд, які їли поріжки, притихли)
Потяг затримався, тобто людина мала змогу поїсти на вокзалі. Але їсти в потязі, коли він навіть не рушив, це ж наше все!
Їхати менше 3х годин. Тобто, доросла людина може спланувати свій прийом їжі так, щоб оточуючі не відчували запахи ковбаси і гурків. В крайньому випадку, можно взяти на перекус щось непахуче і не крихтке
тобто людина мала розпакувати їжу на вокзалі (на пероні, бо ж ви не знаєте, де він чекав потяг) і їсти, а як підійшов потяг похапцем все збирати, кудись пхати і йти в вагон? Щоб недайбоже не завдати незручності комусь? Звідки ви знаєте, скільки у людини було часу: достатньо чи ні, щоб поїсти заздалегідь чи перед потягом? Звідки ви знаєте, наскільки людина голодна, щоб чекати одну-три години? А непахуче і некрихке це що? Печиво? Хліб? Таке...
« Останнє редагування: 16 Вересня 2022, 19:04:36 від Марfуша »

Мадонна

• Звезда форума
« Reply #3782 : 16 Вересня 2022, 20:24:44 »
Не лякайте людей. Нормальний чистий потяг. Ми їхали плацкартом, все норм.
Більшість такі. А також у кожного свої переваги, мені сучасні інтерсіті не подобаються - сидячі більше 3 годин їхати незручно. Для любителів комфорту на багатьох напрямках є вагони люкс, але місця в них останніми продаються, бо ціна квитка в декілька разів вища, зато є шанс їхати одному в купе, оплативши один квиток :)

Він дійсно не дуже. Я їздила і Чернігів-Львів, і Київ-Львів. Різниця є. Але і ціна різниться.

Маруськин

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #3783 : 16 Вересня 2022, 21:53:12 »
І ще))
Щойно у вагоні між двома чоловіками виник конфлікт з приводу їжі) потяг ще не рушив, чоловік почав їсти, тобто як тільки зайшов у вагон. Хлопець зробив йому зауваження. Дівчата поряд, які їли поріжки, притихли)
Потяг затримався, тобто людина мала змогу поїсти на вокзалі. Але їсти в потязі, коли він навіть не рушив, це ж наше все!
Їхати менше 3х годин. Тобто, доросла людина може спланувати свій прийом їжі так, щоб оточуючі не відчували запахи ковбаси і гурків. В крайньому випадку, можно взяти на перекус щось непахуче і не крихтке
ви що знущаєтесь, тобто якщо людина десь день не змала змоги поїсти - то в потягу вона не може ? Щоб ви запаз ковбаси не відчували ?  А якщо їй по часу їсти потрібно ? Він смітив ? Бухав ? Що не так  ? Чи їсти заборонено ?

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #3784 : 17 Вересня 2022, 08:48:03 »
Ого, скільки знаків запитань' ?????? ' ;D

Якби чоловік не встиг поїсти перед потягом, він би так і сказав. А він торочив про те, що де хочу там і їм.
І да, поки таке так палко захищають, культури поводження у потязі, у нас ще довго не буде. Як і будь де...
Та що говорити про потяг, коли півтора роки тому у літаку пара відразу після взльоту їла домашню ковбасу. Нічний рейс, в аеропорту були мінімум 2 години, летіти менше 4х годин.. Хоча, може їм їсти по часу потрібно, обом і одночасно, і сильно пахуче))
Так, вообще-то, в поезде и принято кушать... Для этого там столики в купе. Это удобнее, чем на вокзале на своих коленях кушать... И на вокзале сотни людей вокруг, а в поезде только 4-6 человек рядом в рот заглядывают...
Так что, тут уж, наверное, кто как привык.  ???

Мармазетка

• Звезда форума
« Reply #3785 : 17 Вересня 2022, 10:05:35 »
Підкажіть за скільки днів до дня народження діє збільшена знижка в магазині іграшок Лоло?
Кажется 4. У нас было ДР в субботу, то нам сказали приходить не раньше вторника

marishenatko

• Звезда форума
« Reply #3786 : 17 Вересня 2022, 10:52:56 »
Ого, скільки знаків запитань' ?????? ' ;D

Якби чоловік не встиг поїсти перед потягом, він би так і сказав. А він торочив про те, що де хочу там і їм.
І да, поки таке так палко захищають, культури поводження у потязі, у нас ще довго не буде. Як і будь де...
Та що говорити про потяг, коли півтора роки тому у літаку пара відразу після взльоту їла домашню ковбасу. Нічний рейс, в аеропорту були мінімум 2 години, летіти менше 4х годин.. Хоча, може їм їсти по часу потрібно, обом і одночасно, і сильно пахуче))
Не перегинайте палку. Їв, бо був голодний. Ми не знаємо скільки часу він був у дорозі. І взагалі, їсти за столиком значно зручніше, ніж стоячи на вокзалі. Якщо потяг запізнювався і всі люди на нього чекали, то сумніваюся, що були вільні і ця на лавках.
І взагалі, не любиш запахів і людей - купуй квиток в люкс. А в плацкарті може бути всяке. Хтось давно в дорозі і в нього шкарпетки воняють, хтось сильно пукає, хтось їсть, а хтось голосно розмовляє. Зате квитки дешеві.
Це наш менталітет. Хочемо задарма отримати сервіс люкс. Тут вже треба обирати: дёшево, але десь треба потерпіти, або комфортно, але дорого.

Дивна

• ★SuperStar★
  • (093)456 9443 viber, Оксана
« Reply #3787 : 17 Вересня 2022, 14:14:41 »
ой, мені завтра потягом їхати, навіть двома, тепер замислилась, що його їсти взяти :-\ ;D

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #3788 : 17 Вересня 2022, 14:21:31 »
ой, мені завтра потягом їхати, навіть двома, тепер замислилась, що його їсти взяти :-\ ;D
Варені яйця - топчик. І аромат гарний ;D

ПРО ОПЛАТЫ И РАЗДАЧИ В ЛИЧКУ!

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #3789 : 17 Вересня 2022, 19:29:37 »
Лучше голодными ,, :D  точно сказано было выше выбирайте чтобы без запахов  люкс, если со всеми вытекающими обстоятельствами то как бы подешевле и класс ниже
детский сад.  :wacko: культура уже какая есть, слава богу живы уже хорошо. а все остальное можно и потерпеть, в бомбоубежищах интересно тоже нельзя было ничего пахучего кушать?
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

Натали 89

• Местный житель
« Reply #3790 : 17 Вересня 2022, 19:55:42 »
 Дівчата, підкажіть гарного сантехніка, зміщувач в ванній кімнаті треба замінити

Хелена

• Звезда форума
« Reply #3791 : 17 Вересня 2022, 20:19:15 »
Девочки, как можно немного освежить кожаную сумку? Или проще купить новую?

Алиса111

• Местный житель
« Reply #3792 : 17 Вересня 2022, 20:32:07 »
Девочки, как можно немного освежить кожаную сумку? Или проще купить новую?
Краска для обуви в спрее. Но может пачкать одежду. Я себе куртку кожаную так освежала :wacko:
« Останнє редагування: 17 Вересня 2022, 20:34:53 від Алиса111 »

Хелена

• Звезда форума
« Reply #3793 : 17 Вересня 2022, 20:33:23 »
Краска для обуви в спрее. Но может пачкаться.
мне такое не подходит, не хочу, чтоб пачкалась.

Hamstell

• Постоялец
« Reply #3794 : 17 Вересня 2022, 21:46:06 »
Дівчата, підкажіть гарного сантехніка, зміщувач в ванній кімнаті треба замінити
для цього гарний не потрібен. Це здатен зробити будь-який чоловік з прямими руками.
Або будь-яка жіночка після перегляду відповідного роліку на ютубі при наявності елементарного інструменту
« Останнє редагування: 17 Вересня 2022, 21:50:10 від Hamstell »

Kupi.cn.ua