В квартире уже становится прохладно, поделитесь советом насчёт одеяла: производитель, состав. Нужно действительно теплое, т.к. "мерзлячка". Заранее спасибо.
Я алергік, для мене шерсть не варіант, але багато хто любить з верблюжої шерсті, але воно важке, ну і алергія. У мене бамбукова ковдра, вона легка в тепла. Непогані ковдри були ТМ Ярослав у них магазин внизу біля площі, були у всякому разі. Раджу купувати без шерсті в складі та пір'я ( щоб прати в машинці), легке на вагу, покриття щоб або натуральне, або не сильно ковзке.
Доповню
магазин є, сьогодні заходила, теж як раз ковдру підбираю.
Є в принципі те, що і на сайті. Силіконові зимові є з чохлом з бязі (дорожче) та з мікрофібри. В наявності було небагато, тож, якщо хочете мати вибір кольору, краще піти в кінці тижня, має бути завоз. Новий завоз буде за цими ж цінами буде. Магазин від фабрики, тож якщо будуть робити переоцінку, то і для того товару, що є вже в наявності. Це чула сьогодні, як продавець розказувала покупцям.
Чисто візуально мені в Ярославі більше сподобалися, ніж в Джуск. Хоча малій вже в Джуск купила місяць тому.