0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Може хто підкаже... У дворі біля будинку недалеко від газової труби розірвався снаряд. Боюся вмикати газ через те, що можливо пошкоджена труба. Куди можна звернутися, щоб перевірили?
В 28 маршрутке сегодня спрашивала, сказали что по их маршруту да. По остальным не знают, но если есть у кондуктора валидатор, то должно быть тоже 4 грн. по карточке и ученическому
Юля, я чула про програму заміни суглобу безкоштовно, але не знаю подробиць. Можливо звернутись в обласну лікарню до ортопеда? Але ж бажано направлення від терапевта електронне, щоб не платити за прийом
свекор міняв цей суглоб свого часу, промониторив всі варіанти і поїхав в Черкаситоді ще на базі Черкаської обласної лікарні працював Шевченко Вадим Вікторович, проводять там операції на голову вищі, ніж пропонують у нас, ніхто не лежить місяць, своїм ходом чухкаєте "на горщик" одразу, як відійшли від наркозу, що мегаважливо насправдіпізніше цей лікар відкрив свою клініку, де роблять ці ж операціїя не чула про "безкоштовно", це дорого хоч де ви будете робити, ціна залежить від вартості суглобу, вони є різнісвекор дуже задоволений і радий, що ризикнув поїхати далі Чернігова, гроші збиравзаплатили гроші - і більше нікому нічого не винні, ви під наглядомхто стикався з нашими лікарнями думаю не треба пояснювати, що і як, а гроші витратите ті жрадила цього лікаря знайомій - лежачу ще нестару жінку поставив на ногиза ПІБ лікаря знайдете думаю все в інетісайт обл. лікарні, можна подзвонити і розпитати що до чого, можливо і інші лікарі роблять такі малотравматичні операції https://obllik.ck.ua/node/19і ще в операції по заміні суглобу важливі і вік і вага ,якщо є зайва - треба намагатись схуднути, з віком нічого не зробиш - тут тільки з лікарем вирішувати варто чи ні
Управление транспорта обещало, что с сегодняшнего дня и в автобусах и в троллейбусах ВСЕХ будет по 4 грн. Ездили сегодня с детьми в поликлинику, зашли в один 24 автобус, а кондуктор говорит: у нас ещё по 12 грн. Наш валидатор перестроить не успели! Я вообще обалдела от такой наглости! А чего их на линию выпустили тогда, если настроить не успели? На другой маршрутке без вопросов по 4 грн сняло....
а про продовжений учнівський спитали?
а без транспортной карты в маршрутках полная стоимость детям?
Девочки, подскажите, в школах будут очно уроки физкультуры и трудов? Я думала только главные оставят или то дочка что то не так поняла.