0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Дівчата, дякую за відповіді.І ще питання, білети можна не роздруковувати, електронного варіанту вистачить?
Я беру первый- дешевле, так как часто езжу. По комфорту ничем от второго особо не отличается . В 5 вагоне буфет, поэтому душновато, в 4 хорошо холодит(Первый и шестой вагон внизу не нравится)А вообщите можете посмотреть расположение мест в вагоне....я заказываю в приват24
цена одинаковая, что на 1й, что на 2й. только что специально перепроверила, т.к. помню, что разницы в цене не было. и на 1м нет боковых, т.е. все по 164,95, а на 2м есть по 82,46))
Біля магазина Сафарі.У вихідні працює.
дякую! в суботу чи неділю працює?
Щось ви плуєте. Ціна на завтра: квиток в 1-му класі (це другий поверх) 330 грн, квиток в 2-му класі (перший поверх) - 192 грн. Ті, що по 82 грн - це бокові місця в 2-му класі, їх не дуже багато і вони не дуже зручні. Ціна може трохи відрізнятися по дням тижня, але різниця між першим і другим класом залишається.
Зашла смотреть и ничего не поняла :walldash:цена на второй класс независимо от этажа и места 225 грн. Я как то не так смотрю?
1) 2-й клас - це завжди перший поверх 2) купуйте через сайт Укрзалізниці - тут ціна 194 - https://booking.uz.gov.ua/?from=2200600&to=2200001&date=2022-08-12&time=00%3A00&url=train-listІ ще в них додаток відучора запустився. Там також буде ціна Укрзалізниці.
Слышала, что дают гуманитарку в церкви или в молебном доме возле Ремзавода. Кто нибудь там получал, какие условия, кому дают, нужно ли записываться? Подскажите кто знает чобы напрсно туда не ехать.Где-нибудь еще дают сейчас гуманиарку?
Дівчата, підкажіть горного перевіреного майстра манікюру, мій за кордоном. Та в центрі бажано