0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Извините за дремучесть, но какие выплаты вы обсуждаете?
https://aid.edopomoga.gov.ua/
Доброго вечора. Підкажіть і мені, будь ласка, це можна оформити всім, навіть якщо нема статусу малозабезпеченості чи багатодітності і т.д.?
Дівчатка, добрий вечір. Може хто підкаже- за газ в приват24 прийшов борг,ну треба оплатити, певну суму, а до цього в горгаз в мене була переплата... Вони ж самі перевели на Нафтогаз. Чи можна якось отримати чи перевести цю переплату?
На жаль Ваша заявка не пройшла верифікацію. Відомості щодо *ребёнок* відсутні в інформаційних системах Міністерства соціальної політики. Ви можете подати нову заявку: після встановлення зазначеній особі відповідної категорії підрозділами соціального захисту населення; виключивши зазначену особу із заявки; вказавши зазначеній особі іншу категорію.
А я вообще ещё ни одну из выплат не получила ВПО оформляла сразу ещё в начале апреля, имею инвалидность и пошкодене житло. Родите уже давно и за ВПО и по 220 грн которая, а у меня фига Кто ещё в такой ситуации? А то мне уже кажется, что меня жестоко кинули. Хотя в цнап звонила - сказали даже сумму, которую начислили.
можно, но дадут ли - отдельный вопрос
о, а я искала, где статус своей заявки проверить. Проверила - Код у сына тоже есть
А картку "для виплат" вказували? Зараз на універсальну начеб-то не заходять.