Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 341875 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

♡ LeSa ♡

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Вопрос-ответ
« Reply #2565 : 11 Червня 2022, 10:18:30 »
алерон
Зазвичай мені звичайний цетиризин допомагає.
Спасибо  :daisy:

Natysik

• Местный житель
« Reply #2566 : 11 Червня 2022, 13:46:27 »
Девочки, кто недавно уже менял окна, подскажите какая, примерно, сейчас стоимость и как долго после заказа ждать?

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2567 : 11 Червня 2022, 14:46:33 »
всі вже все ремонтують. Одна я лише сиджу, дивлюся і чекаю з моря погоди?
Під дірками на даху попідставляла миски/відра/корита, вікна забиті фанерою, вибиті двері просто притулюю )) ....
все не можу вирішити, чи то вже ремонтувати, чи може ще доведеться тікати

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #2568 : 11 Червня 2022, 15:20:42 »
Не все. Пока у нас есть, где жить и квартиру, в которую прилетело, не трогаем.
Стоит пока заколоченная. В доме есть моменты по отоплению и не видим смысла делать ремонт, если не будет отопления. Да и не знаешь, что завтра ждёт...

Katrin_1988

• Звезда форума
  • 0991002304- 0938711309
« Reply #2569 : 11 Червня 2022, 18:21:46 »
Підкажіть будь ласка, хто зараз займається букетами з цукерок в місті?
ПРОЛЕТЫ С ИМПОРТА https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=150433.0

Natysik

• Местный житель
« Reply #2570 : 11 Червня 2022, 18:30:50 »
Підкажіть будь ласка, хто зараз займається букетами з цукерок в місті?
Подивіться на олх

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #2571 : 11 Червня 2022, 18:57:19 »
Девочки, кто недавно уже менял окна, подскажите какая, примерно, сейчас стоимость и как долго после заказа ждать?
Залежить від розміру вікна, стандартне на дві стулки, двокамерне від 7 до 9,5 тис.грн, чекати не довго, до двох тижнів.

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #2572 : 11 Червня 2022, 19:20:03 »
всі вже все ремонтують. Одна я лише сиджу, дивлюся і чекаю з моря погоди?
Під дірками на даху попідставляла миски/відра/корита, вікна забиті фанерою, вибиті двері просто притулюю )) ....
все не можу вирішити, чи то вже ремонтувати, чи може ще доведеться тікати
На счет чекаю, попалась на днях мне заметка от Антона Гуры в телеге, как раз задался таким себе вопросом, и даже намеком на то . а кто нибудь подавал документы в Международный уголовный суд (МУС) https://www.icc-cpi.int/ у кого повреждены дома , и прописал что Ахметов подал  :wacko: и людям обычным ничего не стоит сделать тоже, типа времени мало, на сбор документов, не знаю возможно какие там есть сроки  :-\
Интересные там Комменты людей можно почитать
и да не очень хорошее дополнение к закону Цивільній кодекс України ст 349 Припинення права власності внаслідок знищення майна  ??? и ст 2 исключена сейчас в законе.
Поэтому если есть возможность и терпение я бы подала документы и  в МУС
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

umum

• Частый гость
  • **
« Reply #2573 : 11 Червня 2022, 20:03:34 »
Наскільки в цьому році збільшився попит на встановлення вікон, чи виросла ціна, та від чого вона залежить, чи може людина самотужки без залучання фахівців відремонтувати вікна в будинку та що слід пам’ятати людям, коли вони збираються поміняти вікна? Відповіді на ці запитання - у нашому матеріалі.
https://suspilne.media/249125-zamina-vikon-u-cernigovi-comu-virosla-cina-i-ak-vona-formuetsa/

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #2574 : 11 Червня 2022, 21:15:11 »
У нас, в Ірпені від 2500 грн м кв

Чекати до 2-х тижнів, ми чекали тиждень ..
в прошлом ogle)))

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #2575 : 11 Червня 2022, 21:22:25 »
Щодо ремонту .. ми ремонтуємо ..   .. вікна вставили одразу, після того як оглянули будинок  ..дах  десь через місяць після того, як почали пускати в місто, живучі у вінн. обл  .. фасад, вже після повернення відремонтували, бо якось дуже «напрягало»  вже навіть і дійшли до того морально, що треба і внутрянкою займатись .. хоча вже звикли і в очі не кидаються дірки в стінах))) двері ттт цілі..  до паркану ще не дійшли навіть морально ))))  .. хоча багато, хто з нього починає )))

Короч, хочеться якось  ::) жити  ..
в прошлом ogle)))

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2576 : 11 Червня 2022, 22:41:32 »

Поэтому если есть возможность и терпение я бы подала документы и  в МУС
я нікуди не подавала на компенсацію. Ремонт звичайно в копієчку виллється, але в мене не катастрофа - 2 вікна на горищі, вхідні двері, трохи веранда, дірки невеликі в даху хати в 2 місцях і 3 листи шифера у гаражі. Це головне. У порівнянні з  людьми, я переляком відбулася, Якщо сидіти в хаті, і не бачити зруйновані хати сусідів до фундаменту, то наче нічого і не змінилося.

Нататуля

• Звезда форума
« Reply #2577 : 11 Червня 2022, 22:48:48 »
6 окон 44 тыс +

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #2578 : 11 Червня 2022, 22:54:29 »
я нікуди не подавала на компенсацію. Ремонт звичайно в копієчку виллється, але в мене не катастрофа - 2 вікна на горищі, вхідні двері, трохи веранда, дірки невеликі в даху хати в 2 місцях і 3 листи шифера у гаражі. Це головне. У порівнянні з  людьми, я переляком відбулася, Якщо сидіти в хаті, і не бачити зруйновані хати сусідів до фундаменту, то наче нічого і не змінилося.
Я також побачивши, що в людей, зрозуміла, що із вибитими вікнами і розбитим балконом можна і є де жити.

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #2579 : 12 Червня 2022, 00:23:09 »
Вчера в новостях по телеку показывали репортаж о том что будет дефицит стекла, так как поставщиками была Россия. Поэтому производители окон сейчас ищут новые контракты, что возможно отразится и на цене. Проблемой является и то что основные цеха по производству окон сейчас на окупированых территориях, поэтому все долго и дорого. Мы пока ремонт решили отложить,а соседи активно делают.

Kupi.cn.ua