0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я уже запуталась На сайте Мон тоже вижу только с 8-го, а в телефоне находила с 5-го для профильных школ.Получается это старая программа для таких школ, вот http://media.ippo.kubg.edu.ua/wp-content/uploads/2015/08/navch_progr_z_matematyky_dlia_uchniv_5-7_klasiv.doc она уже неактуальна
Посмотрела их программу 5класса, есть такие темы, которые наши не рассматривали. Хотя мы в свое время эти же темы изучали в обычной сельской школе
сейчас же НУШ, а там профилей нет до 10 кл. а те профили для школы , которая до НУШ была
а можно подробнее, какие темы не рассматривали?
Зі старшими зрозуміло, і контроль відповідно теж за поглибленою програмою.А молодші? Якщо у 5-7 класах додаткові години на предмет, то програма ж та сама, просто більше часу на вивчення?
НСД і НСК. Площа прямокутного трикутника. Призма. Скорочення дробів. Это то что бросилось в глаза. Начали вот десятичные дроби
Ми в минулому році всі ці теми вчили. А десяткові дроби у нас були пізніше, вже під час карантину
НСД, НСК 6 класПлощі трикутників - починають у 8, продовжують у 9 (звичайний клас), Основна властивість дробу, скорочення 6 клас. Програми актуальні на сайті МОН
это для НУШа и 12 летней программы
Я це бачу Я ж писала про іншу програму, для математичних (маю на увазі 12-у) І тим паче у нас +1година математики, а нічого додаткового не вивчали