Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Ковид 19  (Прочитано 345073 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

таняz

• Гість
Re: Ковид 19
« Reply #330 : 26 Жовтня 2020, 11:00:41 »
1) до чого це тут?
2) можна дані на дослідження зв'язку антибіотиків та виникнення онкології?
3) я писала, що антибіотики людина вживає рідко, набагато рідше ніж всілякі вітаміни та бади, тому прибуток від останніх значно більше
1) До того , що вірусну пневмонію не треба лікувати антибіотиками
2) Припущення такі є . тому розумні лікарі їх з обережністю призначають
3) Я і кажу -  кожний сам собі вибирає чи пити йому атибіотик, чи пити курсами вітаміни, чи збалансосовано харчуватись і не хворіти взагалі
А прибуток від якісної їжі ще більший - :D вони на нас наживаються ;D Давайте їсти тільки пусту картоплю з солоним огірком , щоб не наживались, нащо нам здалась та морська риба , горіхи і т.д.- воно ж дороге

таняz

• Гість
« Reply #331 : 26 Жовтня 2020, 11:07:30 »
Научные - нет, научно-популярные - да. Нигде и никогда не находил инфы по связи антибиотики/онкология. Каким образом прием антибиотиков могут нарушить механизм клеточного апоптоза или вызвать критические мутации в клетке, воспроизводящие бесконечно теломеразу или другие факторы бесконечного роста и деления и плюс к этому дожно произойти и снижение иммунитета одновременно? Насчет антибиотиков при вирусной инфекции - тут я с Вами  полностью  согласен - их назначать не должны.
Я находила предположения на связь, особенно с раком ЖКТ
Доказывающих противоположное исследований тоже нет, потому пить антибиотики для профилактики бактериальных осложнений тоже нельзя.
Они должны продаваться исключительно по рецепту, у меня есть знакомая мамочка , которая дает ребенку антибиотик при возникновении первых признаков простуды , это пугает
« Останнє редагування: 26 Жовтня 2020, 11:09:35 від ТаняСонце »

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #332 : 26 Жовтня 2020, 11:21:51 »
Научные - нет, научно-популярные - да. Нигде и никогда не находил инфы по связи антибиотики/онкология. Каким образом прием антибиотиков могут нарушить механизм клеточного апоптоза или вызвать критические мутации в клетке, воспроизводящие бесконечно теломеразу или другие факторы бесконечного роста и деления и плюс к этому дожно произойти и снижение иммунитета одновременно? Насчет антибиотиков при вирусной инфекции - тут я с Вами  полностью  согласен - их назначать не должны.
Супер! 5 баллов! Зачётный ответ!  :super: :))
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #333 : 26 Жовтня 2020, 11:34:17 »
1) До того , що вірусну пневмонію не треба лікувати антибіотиками
ви якось по діагоналі читали мої попередні пости, бо я взагалі ніде і ніколи не виступала за призначення антибіотиків ні при вірусних пневмоніях, ні профілактично
мова йшла абсолютно про інше

таняz

• Гість
« Reply #334 : 26 Жовтня 2020, 11:43:55 »
ви якось по діагоналі читали мої попередні пости, бо я взагалі ніде і ніколи не виступала за призначення антибіотиків ні при вірусних пневмоніях, ні профілактично
мова йшла абсолютно про інше
ковід вірус? Тоді , до чого в цій темі взагалі розмова про антибіотики

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #335 : 26 Жовтня 2020, 11:47:05 »
Очень классный фильм и фразы там просто шедевральные!
"Вы всегда так глупы или сегодня особый случай?"
Доктор Хаус.
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

Gulchitay

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #336 : 26 Жовтня 2020, 11:55:30 »
ну от і ми офіційно ковідні 

сину кололи антибіотик, пневмонію було видно на звичайному знімку, на момент знімку хворів вже тиждень
зміни в кашлі були помітні вже на другу добу антибіотиків, значить ми все зробили правильно
просто не треба за лікаря їх призначати, хіба що ви на безлюдному острові

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #337 : 26 Жовтня 2020, 11:57:45 »

сину кололи антибіотик, пневмонію було видно на звичайному знімку, на момент знімку хворів вже тиждень
зміни в кашлі були помітні вже на другу добу антибіотиків, значить ми все зробили правильно
  :-[
Оксана, как сейчас здоровье?
У меня сегодня ребенок заболел, температура 38,1 и других симптомов нет.
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #338 : 26 Жовтня 2020, 11:59:26 »

Выздоравливайте, только у ребенка или у всех плюс?
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #339 : 26 Жовтня 2020, 12:06:23 »
Выздоравливайте, только у ребенка или у всех плюс?
брали тільки у дитини, ми з чоловіком просто сиділи вдома, є така можливість
педіатр сказала, що немаж сенсу всім здавати, 1 позитивний в сім`ї = всі контакті з ним 2 тижні сидять вдома з моменту позитивного аналізу
в нас були симптоми - смак змінився, нюх в мене майже зовсім не відчував нічого

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #340 : 26 Жовтня 2020, 12:10:10 »
  :-[
Оксана, как сейчас здоровье?
У меня сегодня ребенок заболел, температура 38,1 и других симптомов нет.
дякую, все нормально зараз, температури немає, кашлю також, смак/нюх повертається потроху

із дуже характерного - 100% не відчувала "хімічні" запахи: парфуми, освіжувач повітря, чіпси зі смаком сиру - просто солоні, були відкриті в якості тесту   ::)
добре відчувалась гіркота, таке враження, що працює одна частина язика, яка відповідає за відчуття гіркого

таняz

• Гість
« Reply #341 : 26 Жовтня 2020, 13:08:07 »
Доктор Хаус.
Именно это мне у вас захотелось спросить . Как Вы это угадали? У вас талант читать мысли ;)

таняz

• Гість
« Reply #342 : 26 Жовтня 2020, 13:12:56 »
дякую, все нормально зараз, температури немає, кашлю також, смак/нюх повертається потроху

із дуже характерного - 100% не відчувала "хімічні" запахи: парфуми, освіжувач повітря, чіпси зі смаком сиру - просто солоні, були відкриті в якості тесту   ::)
добре відчувалась гіркота, таке враження, що працює одна частина язика, яка відповідає за відчуття гіркого
Интересно, мне знакомая рассказала , что чеснок ощущала просто как жжение во рту без горького, как когда на ранку , например, соленое или кислое попадает

dshpok

• Звезда форума
  • Стать: Чоловіча
  • 063 847 62 47
« Reply #343 : 26 Жовтня 2020, 13:14:00 »
Я находила предположения на связь, особенно с раком ЖКТ
Доказывающих противоположное исследований тоже нет, потому пить антибиотики для профилактики бактериальных осложнений тоже нельзя.
Они должны продаваться исключительно по рецепту, у меня есть знакомая мамочка , которая дает ребенку антибиотик при возникновении первых признаков простуды , это пугает
Вот несколько научно-популярных статей на хабре от спец. клиники на тему онкологии - там много интересного и все довольно доступно.
https://habr.com/ru/company/atlasbiomed/blog/404549/
https://habr.com/ru/company/atlasbiomed/blog/370865/
ну и вероятные причины, риски и мифы https://habr.com/ru/company/atlasbiomed/blog/405123/

Julian

• Звезда форума
  • 068-1ноль7-ноль8-11 Юля
« Reply #344 : 26 Жовтня 2020, 13:14:40 »
Доктор Хаус.
  ^-^
1)CП  деткам  ТМ "Барбаррис"  http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36647.msg2355291#msg2355291
2)CП Шикарная домашняя обувка для всей семьи http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=41356.msg2659122#msg2659122

Kupi.cn.ua