Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Ковид 19  (Прочитано 345828 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

таняz

• Гість
Re: Ковид 19
« Reply #120 : 20 Жовтня 2020, 17:03:40 »

liuda26

• Новичок
  • *
  • Стать: Жіноча
  • Об оплатах в личку!! 0938429171
« Reply #121 : 20 Жовтня 2020, 17:06:06 »
Я також зараз хворію. Скоріш за все ковід, але тесту не робила. Зі симптомів: температура, втрата запахів і смаків( вже п'ятий день), слабкість і невеликий кашель. Сьогодні у мене 6 день хвороби. Найбільша тем. була 38. Потім пару днів взагалі не було і тепер третій день 37.3 -37.5. Була сьогодні у свого терапевта. Послухала, поміряла рівень кисню( що наміряла не озвучила, а я і не спитала) Виписала направлення на аналізи і рентген з підозрою на пневмонію. Ще виписала антибіотик. Думаю тепер, приймати вже зараз чи почекати результату рентгену і аналізів, які будуть завтра. Та таки буду приймати, бо щось хвилююсь. Першою захворіла старша дитина, потім я з молодшою, а далі чоловік. Діти , наче вже все добре.
подскажите какие анализы вам выписали?

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #122 : 20 Жовтня 2020, 17:14:31 »
наш бронхіт сьогодні став двохстороннім запаленням, ніколи б не сказала, що воно є, із симптомів тільки сильний кашель...
замість результату рентгену в картці сина сьогодні виявила папірець за написом "флюорографія", тобто нам зробили не зовсім те вчора  :wacko:
педіатр пішла до кабінету рентгену, довго не було - повернулась зі словами, що у нас там запалення...
виписала колоть антибіотик, завтра чекаємо мобільну бригаду на взяття мазка (вони таки їздять, принаймі до дітей)

в мене питання - флюшка покаже запалення?

марша22

• Местный житель
« Reply #123 : 20 Жовтня 2020, 18:29:18 »
наш бронхіт сьогодні став двохстороннім запаленням, ніколи б не сказала, що воно є, із симптомів тільки сильний кашель...
замість результату рентгену в картці сина сьогодні виявила папірець за написом "флюорографія", тобто нам зробили не зовсім те вчора  :wacko:
педіатр пішла до кабінету рентгену, довго не було - повернулась зі словами, що у нас там запалення...
виписала колоть антибіотик, завтра чекаємо мобільну бригаду на взяття мазка (вони таки їздять, принаймі до дітей)

Моей тетки бронхит показала в том году, а сколько ему лет, что флюшку сделали?

Татя

• Звезда форума
  • Я хочу, чтобы сердце моей собаки билось вечно!!!
« Reply #124 : 20 Жовтня 2020, 18:31:10 »

Да!!У знакомой девушки болело в груди,она сама пошла на флюрографию и результат ее сильно огорчил, воспаление лёгких.Из симптомов больше ничего не было.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #125 : 20 Жовтня 2020, 18:33:25 »
Моей тетки бронхит показала в том году, а сколько ему лет, что флюшку сделали?
16, і поруч направлення лежить - рентген ОГК...

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #126 : 20 Жовтня 2020, 18:34:11 »
дівчата дякую  :daisy:
хоч трохи морально легше

таняz

• Гість
« Reply #127 : 20 Жовтня 2020, 18:44:29 »
дівчата дякую  :daisy:
хоч трохи морально легше
Моему малому в 2016 или 2017 не помню уже каком точно году, сделали флюорографию и сказали воспаление , пришли мы ложиться в больницу и врач сказала , что нет никакой пневмонии у него. С врачом повезло -не все за сало выучились, а так бы лечили от пневмонии >:D

marinyxa

• Постоялец
  • тел.0633357882
« Reply #128 : 20 Жовтня 2020, 18:52:26 »
 :)

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #129 : 20 Жовтня 2020, 19:31:46 »
Шпаргалка по лікам на COVID

НСЗУ надала в коментарі "Українській правді. Життя" перелік препаратів, які має покривати держава.
Препарати, вартість яких покриває тариф стаціонарного лікування пацієнтів з COVID-19:
 парацетамол
 ібупрофен
 еноксепарин
 гепарин
 надропарин
 гідроксихлорохінін
 амоксицилін/клавуланат
 ампіцилін/сульбактам
 азітроміцин
 кларитроміцин
 цефуроксим
 цефтріаксон
 цефотаксім
 цефтазідім
 цефоперазон
 дексаметазон
 гідрокортизон
 метілпреднізолон
 тозилізумаб
 флуконазол
  Якщо вам безпідставно відмовляють у лікуванні чи вимагають гроші за те, що має бути безоплатним, вам варто подати скаргу в НСЗУ
https://nszu.gov.ua/novini/yak-pravilno-oformiti-skargu-do-nszu-262
а можно ссылку, хочу репост сделать
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

Lysichka

• ★SuperStar★
  • 0939775640
« Reply #130 : 20 Жовтня 2020, 19:35:27 »
Моему малому в 2016 или 2017 не помню уже каком точно году, сделали флюорографию и сказали воспаление , пришли мы ложиться в больницу и врач сказала , что нет никакой пневмонии у него. С врачом повезло -не все за сало выучились, а так бы лечили от пневмонии >:D
жесть  :o

Zizi88

• Новичок
  • *
« Reply #131 : 20 Жовтня 2020, 19:47:24 »
У нас знакомая в сентябре с ковидом и двусторонним лежала во второй. Капельницы все время капали, и 1 антибиотик точно внутривенно вводили, а в целом назначали ей 3 антибиотика, если не 4((( домой выписали и дома еще курс пила. И к слову правильно все хотят сделать кт, ей сначала сделали рентген,  семейная сказала все хорошо, на следующий день кт - двустороннее воспаление, то ли рентген такой, то ли врач (((
це просто пневмонія така, атипова, рентген малоінформативний

Zizi88

• Новичок
  • *
« Reply #132 : 20 Жовтня 2020, 19:51:19 »
К сожалению наш подход не подразумевает анализов на определдение природы заболевания, у нас некоторые умудряются антибиотик при первых симптомах орви назначать , "для профилактики" :walldash: а уж в нынешних условиях, когда диагностика и лечение производятся при помощи вайбера, вообще не на что надеяться. Раньше любую пневмонию в стационар укладывали, а сейчас хорошо еслисемейная толковая попалась и на кт вовремя отправит, а не две недели будет "чай с малинкой" назначать.
антибіотики для профілактики ні причому не повинні назначатися! просто коли є захворювання з температурою більше 5днів, то навіть при початковій вірусній інфекціі приєднуються бактеріальна флора, тому і призначають антибіотик

Кэролайн

• Гість
« Reply #133 : 20 Жовтня 2020, 19:52:06 »
Извините,не о ковиде - о рентгене и врачах.Лет 8 незад у моего сына начала болеть спина.Ему было 15.сделали рентген.Ортопед на Пирогова доказывал мне ,что у него сломано 2 ребра.Но я то понимала ,что что-то не так.Попали к другому доктору,тот поулыбался и сказал ,,наложение на снимке,, 8)

Zizi88

• Новичок
  • *
« Reply #134 : 20 Жовтня 2020, 19:53:37 »

покаже, у моєі куми так виявили безсимптомну пневнонію, але це давно було, більше 10 років тому