Новини по замовленню такі: перчу частину з нашого замовлення зібрали та вже відправили. Все, що там буде, виділено жирним шрифтом на першій сторінці на зборі. Тепер в понеділок - вівторок очікують нове надходження товару від двох постачальників. Виходячи з того, що там буде, нам зберуть та відправлять ще одну посилку. Як тільки буду точно знати наявність товару, одразу виділю на першій сторінці, зроблю табличку та буду рахувати оплату. Приблизно у вівторок - середу очікуйте в особисті повідомлення про оплату.
Для тих хто замовляв огірки Кураж - на жаль, їх не буде, вони зняті з виробництва, тому можете зразу їх замінити на будь який інший сорт.
Також оновила залишки на першій сторінці, можна одразу бронювати поки є непоганий вибір. В цьому році буде проблематично з насінням, так як не всі постачальники насіння працюють, деякі знаходяться на тимчасово окупованій території і не можуть постачати насіння. І крім того дуже швидко зростають ціни. Тому я раджу запасатися насінням зазделегідь і по можливості обирати з наявності. Наступне замовлення буде в середині жовтня