Могу сказать инициатива относительно гармонии в отношениях, как и дальнейшая ее поддержка лежит на Ваших плечах ( как и многое другое). Вообще для раков очень важна их семья, и и никто другой не поймет всю ответственность за всех членов своей семьи как Вы." Мы в ответе за тех , кого приучили"- это 100% про раков. Совет: при всей внешней невозмутимости, Вы довольно эмоциональный человек, старайтесь немного сглаживать свои перепады настроения. Ну, тельцы- мужчины страдают немного инфантильностью , как на мой взгляд, любят, что бы с ними немного носились, хотя хозяйственные ( но большего чем им нужно на свои плечи не возложат), руководить ими трудно. Ну и ревность тельцам не чужда, а вот Вы особой ревностью не страдаете:) Ну где-то так 
Дякую, ви абсолютно праві

Щодо першого твердження - я це помітила лише декілька років тому, на превеликий жаль. Якби я це зрозуміла раніше - вдалось би уникнути багатьох образ і проблем
Стосовно моєї емоційності - не дуже я і стримана зовнішньо

стала більш стриманою лише з віком. Мені важко стримувати вияви поганого настрою - але останнім часом я навчилась їх просто максимально уникати. Жити стало легше, особливо в сім'ї.
Інфантильність присутня - але саме це допомогло мені стати розкутішою, більше відповідальною, мені це подобається. А при вирішенні важливих питань, у важких ситуаціях ця інфантильність зникає абсолютно. Мені здається, він просто вдає з себе трохи інфантильну людину, коли хоче уваги
Керувати чоловіком дуууже важко, особливо якщо робити це занадто явно

Його мама покійна, коли хотіла його про щось просити, робила це через мене

Вона говорила, що її він не слухає, а мене - так

щодо ревнощів - мені пощастило, що я працюю в жіночому колективі