0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
ну що, давно скандалів не було? цілих три нових 1) у Арахамії начебто знайшли американське громадянство - він не заперечує2) Стефанчук живе у квартирі тещі і отримує 20 тисяч компенсації за житло 3) цілий натовп депутатів із СН на чолі з Юзиком гнули пальці перед начальником поліції Дніпропетровської області та кандидатом у начальники кріворізької поліції і розповідали що сам президент їхня "криша", вимагали контролю над кримінальними справами та сферу сбору металобрухту )) Поки що оприлюднено 6 хвилин запису із 70 хвилин )) цікаво що вони ще наговорили, крім того, що одну із замміністрів призначили за секс
хуже не будет...
Те кто верит в приметы говорили,что Зеленський не до сидит до конца срока потому что у него упало удостоверение на инаугурации.
Дак а что хуже стало? Преступники в раде сидели, преступники и сидят
ага, або Зеленський відпихує усіх своїх помічників та бере все в свої руки, або він може й не досидіти до кінця строкуінша справа, чи здатен він це зробити )) думаю, що не здатен з багатьох причинДо речі сьогодні з дрона були атаковані наші війська на кордоні з РФ. І атакували не сепаратисти. Є сильно поранений військовий. Побачимо, як відреагує Зеленський.
Дак а где линки на видосы итд ? А я вам говорил что будет весело и интересно, а не выбрали бы, было бы нудно
Юлия Владимировна с пианино повеселила))
хтось мені казав, не будемо пальцем тикати )) що гугл у помічвоно чудово гуглиться
Декларував, що всіх по весні саджатиме, прийде весна, всіх кого треба посадять, все заЗеленіє.