Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 252826 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Ольга_36

• Звезда форума
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #6750 : 23 Жовтня 2019, 16:12:17 »
Ви про шухер навколо засідання податкового комітету чи слова Віоли Фон Крамон Таубадел? Чи щось інше?
Что за шухер?

juli-juli

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #6751 : 23 Жовтня 2019, 16:16:58 »
Что за шухер?
"Офіс президента підозрює членів парламентського комітету з фінансів, податкової та митної політики від партії "Слуга народу" в корупції при голосуванні за внесення до порядку денного Верховної Ради законопроектів 2047 (2047-1), які пропонують зміни у сфері оціночної діяльності нерухомості. Як написав на Фейсбуці колишній віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, в ОП підозрюють 11 народних депутатів від партії Слуга народу. "Їх звинувачують в отриманні 30 тисяч доларів (кожному) за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету ВерховноїРади... Офіс вимагає від депутатів-слуг пройти детектор брехні (поліграф)", - написав Розенко.

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6752 : 23 Жовтня 2019, 16:23:28 »
"Офіс президента підозрює членів парламентського комітету з фінансів, податкової та митної політики від партії "Слуга народу" в корупції при голосуванні за внесення до порядку денного Верховної Ради законопроектів 2047 (2047-1), які пропонують зміни у сфері оціночної діяльності нерухомості. Як написав на Фейсбуці колишній віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, в ОП підозрюють 11 народних депутатів від партії Слуга народу. "Їх звинувачують в отриманні 30 тисяч доларів (кожному) за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету ВерховноїРади... Офіс вимагає від депутатів-слуг пройти детектор брехні (поліграф)", - написав Розенко.
Ааа, я подумала, что очередной "сюрприз" продвигают.
Этот шухер воспринимаю, как демонстрацию давления для голосования строем  :-\
О, на них уже уголовное дело открыли. Неприкосноаенность же снята  :super:
Теперь другие 100 раз по думают стоит ли голосовать против проектов, поданных фракцией.
« Останнє редагування: 23 Жовтня 2019, 16:27:35 від Ольга_36 »

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6753 : 23 Жовтня 2019, 16:27:24 »
Дякую, почитала.. Ласий шматочок..
https://www.facebook.com/ukrspirt/videos/1375777119192166/
та не те слово ))
млн літрів на добу, собівартість літру 12грн, продають по 45 ))
рахуємо прибутки за добу/ місяць/рік - і це було державне, а тепер буде приватне ))

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #6754 : 23 Жовтня 2019, 16:33:49 »
Ааа, я подумала, что очередной "сюрприз" продвигают.
Этот шухер воспринимаю, как демонстрацию давления для голосования строем  :-\
О, на них уже уголовное дело открыли. Неприкосноаенность же снята  :super:
Теперь другие 100 раз по думают стоит ли голосовать против проектов, поданных фракцией.
Соня Кошкіна ще місяць тому опубликовала цікаву статтю..
Золотая акция Игоря Коломойского
https://lb.ua/news/2019/09/20/437875_zolotaya_aktsiya_igorya_kolomoyskogo.html?fbclid=IwAR3MvTxABtcUX2R8X6ltxvJ28GNKrol_pprFu3otRQrfDMmq4M_JjWoVH9Y

Ох не хочу "кудахкати", але мені здається ми на порозі, чи вже, грандіозного мірма (іврит)  :D
« Останнє редагування: 23 Жовтня 2019, 16:38:18 від juli-juli »

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6755 : 23 Жовтня 2019, 16:39:37 »
Неприкосноаенность же снята
не зовсім знята
по-перше закон вступить в силу з січня 2020
а по-друге вони виключили депутатів із списку тих, кого можна прослуховувати, слідкувати та розробляти без доволу ВР, тобто все рівно понадобиться дозвіл ВР на слідчі дії щодо депутатів ))

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #6756 : 23 Жовтня 2019, 16:55:48 »
повна зала, що збирається на 95-ий квартал регулярно, коментарі наших форумчан...  мало?
мені ні

і не "все знаю", а викладаю свої думки і міркування

Мало

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #6757 : 23 Жовтня 2019, 18:13:14 »
Мало
ви маєте право на свою думку

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #6758 : 26 Жовтня 2019, 19:17:49 »
А как вам выступление зе в Золотом?
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6759 : 26 Жовтня 2019, 20:57:45 »
двояке враження
з одного боку, все як завжди,
Нема в ньому нічого від ледя, як був гопотою криворізькою, так і залишився, ніякі дорогі костюми, ніякі гроші цього не змінять,
И никакие связи не помогут сделать ножку маленькой, душу — большой, а сердце — справедливым.

а з другого боку, в мене підозра, що це вистава була. 1) народ аж пісяє від радості, як жостко поставив на місце президент нацика (підписи під відео) Треба ж свій авторитет підіймати.
2) це були представники нацкорпусу, тобто дружина Авакова. І підозри про виставу в мене з'явилися ще як Білецький поставив ультиматум президенту, дав 10 днів, а то ми тобі ууууууххх.
І тут президент їде до них і так чисто конкретно по пацанські ставить їх на місце, а вони язики поприкушували й мовчать. Завтра виїдуть із Золотого і відбудеться відведення. = президент -  мужик та герой.

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #6760 : 26 Жовтня 2019, 21:08:03 »
понятно,что ехал целенаправленно,фото постановочные,почти как у путина.царь с народом,царь за столом разговор по душам)
но кажется, потом что-то пошло не так и эмоции были реальными,просто показал свое я.

Борис Ганза, участник акции "Ні - капітуляції" в Золотом, которому Владимир Зеленский посоветовал идти в армию и защищать Родину:
https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/3367522093288063
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6761 : 27 Жовтня 2019, 14:05:40 »
Пока мне была непонятна позиция Сенцова с его "мышебратья". Но этот пост порадовал:
https://gordonua.com/amp/news/war/sencov-o-rechi-zelenskogo-v-zolotom-styd-za-prezidenta-i-gordost-za-dobrovolca-1379219.html
Сенцов о речи Зеленского в Золотом: Стыд за президента и гордость за добровольца

таняz

• Гість
« Reply #6762 : 27 Жовтня 2019, 15:49:57 »
понятно,что ехал целенаправленно,фото постановочные,почти как у путина.царь с народом,царь за столом разговор по душам)
но кажется, потом что-то пошло не так и эмоции были реальными,просто показал свое я.

Борис Ганза, участник акции "Ні - капітуляції" в Золотом, которому Владимир Зеленский посоветовал идти в армию и защищать Родину:
https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/3367522093288063
Какой умненький мальчик

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6763 : 27 Жовтня 2019, 20:19:11 »
https://gordonua.com/amp/news/war/bileckiy-zayavil-chto-esli-veteranov-vykinut-iz-zolotogo-nazavtra-ih-budet-tysyacha-1379742.html
Билецкий заявил, что если ветеранов "выкинут" из Золотого, назавтра их будет тысяча

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6764 : 28 Жовтня 2019, 03:05:58 »
І підозри про виставу в мене з'явилися ще як Білецький поставив ультиматум президенту, дав 10 днів, а то ми тобі ууууууххх.
І тут президент їде до них і так чисто конкретно по пацанські ставить їх на місце, а вони язики поприкушували й мовчать. Завтра виїдуть із Золотого і відбудеться відведення. = президент -  мужик та герой.
ну як я і казала )) президент-герой, усіх поставив на місце, мир-дружба-жвачка

Цитувати
И вот сегодня этот замминистра официально сообщает, что после разговора с нелохом ветераны-добровольцы, осиянные величием, вывезли оружие добровольно и под чутким оком Авакова.

Kupi.cn.ua