Дак а кого парит будут они счастливы или нет? они же шуллеры и мошенники.
біда в тому, що шулера знайдуть ще 1000 і 1 спосіб обійти закони, а більш-менш чесні постраждають, зараз я не про продавців
я не спеціаліст у податках, тому можу спиратися здебільшого лише на чиїсь думки, але те, що я зараз читаю, не радує, наприклад, закон про податкову амністію
Фізичні особи, що не скористалися спеціальним декларуванням, та набули станом на 1 січня 2020 року повноліття вважаються такими, що підтвердили станом на 1 січня 2020 року незадекларовані доходи відповідних попередніх податкових періодів на загальну суму 300000 гривень. Для цілей оподаткування вважається, що декларант має незадекларовані доходи в зазначеному розмірі в грошовій формі і національній валюті, або набув за їх рахунок відповідні активи. Такі доходи вважаються амністованими без будь-яких додаткових умов. Сплата податків за такими доходами не вимагається. Податкова перевірка щодо джерел отримання Декларантом таких доходів не проводиться."
а те, що понад 300 тисяч вже викличе питання у податковців?
і що означає 300 тисяч за попередні податкові періоди? 300 тисяч за всі роки? тобто всі, хто купив квартири/будинки з неоподаткованих (на думку податковців) доходів підпадають під розслідування? і це не про мільонерів справа, а про кожного другого, бо 300 тисяч грн, наприклад, за 20 років, якщо тобі 40, то точно витратили.
або хтось там відкладав під матрац гроші, автоматом вважається, що ти відклав 300 тисяч, не більше. Почнеш витрачати більше - питання і проблеми, якщо не задекларував і не сплатив податки. А 300 тисяч - не так і багато, 12 тисяч баксів, хто на квартири відкладає з лівих заробітків по польщах, той має.
іншими словами, якщо не можеш пояснити документами звідки гроші на щось, то заплати податок
Вот если под это дело еще и правила какие-то дикие придумают, что без штанов каждого оставят тогда да. Бюро финансовых расследований. Что оно будет расследовать? Чьи махинации?
не встигаю все читати )) вони (ВР) друкують дуже швидко і багато