Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 253395 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

таняz

• Гість
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #6315 : 07 Вересня 2019, 15:26:25 »
https://youtu.be/42O35ovTIzA Поярков о Цемахе.
А у меня как раз на днях мысль мелькнула: интересно долго ли Цемах будет жив в России. И наверно он это понимает.
подписать: Видео содержит ненормативную лексику забыли?
Добавьте, поалуйста
« Останнє редагування: 07 Вересня 2019, 16:28:08 від ТаняСонце »

Lysichka

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • 0939775640
« Reply #6316 : 07 Вересня 2019, 15:49:39 »
НИДЕРЛАНДЫ ТРЕБУЮТ ОТ РФ ВЫДАТЬ ЦЕМАХА – РОССМИ Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/svit/niderlandy-trebuyut-ot-rf-vydat-cemaha-rossmi-1407351.html

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6317 : 07 Вересня 2019, 21:07:07 »
Добавьте, поалуйста
Да, прошу прощения, добавила. Никогда не была поклонницей Пояркова, но за последний месяц смотрела его уже несколько раз, не смотря на лексику. Интересные мысли проскакивают.

Smetana

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #6318 : 08 Вересня 2019, 15:29:40 »
Да, прошу прощения, добавила. Никогда не была поклонницей Пояркова, но за последний месяц смотрела его уже несколько раз, не смотря на лексику. Интересные мысли проскакивают.
Чет с первого раза он меня не впечатлил...  :-\
Значит надо еще какоето видео с ним глянуть )

parashutist

• ★SuperStar★
  • Стать: Чоловіча
  • 0938442684
« Reply #6319 : 09 Вересня 2019, 09:22:30 »
https://youtu.be/42O35ovTIzA Поярков о Цемахе.
Видео содержит ненормативную лексику.
А у меня как раз на днях мысль мелькнула: интересно долго ли Цемах будет жив в России. И наверно он это понимает.

Как можно этого тупорылого дегенерата и мудака вообще смотреть .. :) А по поводу того, что в рашке с большой вероятностью он скоро помрет загадочным образом, это далеко не только у вас мысль мелькала :)

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #6320 : 09 Вересня 2019, 09:24:22 »
Добавьте, поалуйста

Зачем ? :) Никогда не понимал, для чего людям подобные дебильные предупреждения..

таняz

• Гість
« Reply #6321 : 09 Вересня 2019, 11:21:28 »
Зачем ? :)
Морально-эстетическим инвалидам этого не понять ;)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6322 : 09 Вересня 2019, 11:49:14 »
Чет с первого раза он меня не впечатлил...  :-\
Значит надо еще какоето видео с ним глянуть )
він був цікавий років 15-20 тому, а зараз таке

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6323 : 09 Вересня 2019, 13:33:33 »
Цитувати
На сайті Верховної Ради України з’явилися тексти законопроектів №1053 і №1073 щодо використання РРО і там стільки чудового, що я в захваті:

1) РРО (касовий апарат або термінал) повинні будуть використовувати вся платники єдиного податку (які здійснюють реалізацію товарів та послуг за готівку), без залежності від виду діяльності та обсягів (так навіть ті хто надає послуги). Так там є перехідний період але з купою виключень то ж можемо казати що всі.

2) Зберігаються всі паперові прибамбаси як то книга, друк Z-звіту (який вицвітає) і за відсутність яких штрафують.

3) Штрафи збільшено до 10 разів. Наприклад якщо не дав чек штраф 150% вартості не пробитого товару АЛЕ не меньше 850 грн. (друге порушення 250% але не менше 1700). Ніякого 1 грн на за перше порушення. Решта штрафів так само зростуть.

4) Вводиться інститут стукачів в законі, називається "кешбек". Якщо громадянин повідомив про порушення йому держава виплачує винагороду 100% вартості товару який він придбав.

Це все якщо коротко.

Враховуючи монобільшість в ВР, проблем з прийняттям я думаю не буде.

ЗІ. Тепер найцікавіше.

Я майже впевнений що враховуючи попередній досвід з відміною РРО вже навіть після спливу терміну початку використання:

а) ФО-Пи не будуть поспішать їх купувати. Буде як з євробляхерами - до останнього будуть сподіватись, що скасують. І щось почнеться тільки після того як почнуть масово штрафувати.

б) виробники РРО не будуть поспішати з виробництвом касових апаратів. Як результат коли виникне масовий попит буде дефіцит РРО.

ЗЗІ. А ще якщо у вас стоїть РРО ви повинні забезпечити приймання карток, то ж привіт POS-термінал.

https://ibigdan.livejournal.com/24073303.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

пішла читати, загалом я тільки за, та й у мене готівки нема, але, думаю, що буде цікаве і для мене щось ))
1053 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66286

1073 http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66303
« Останнє редагування: 09 Вересня 2019, 13:38:33 від Kurabiye »

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #6324 : 09 Вересня 2019, 15:02:05 »
ЗЗІ. А ще якщо у вас стоїть РРО ви повинні забезпечити приймання карток, то ж привіт POS-термінал.

Это отлитчно! Я давно говорил о том, что нужно запретить любую торговлю, если у торгаша нету терминала. Наличка это прошлый век, её неудобно носить, искать сдачу и прочее. Я хожу кругом телефоном расчитываюсь где это можно. Я бы даже на базарах каждую точку обязал терминалы иметь! Даже бабок что лук и петрушку продают.

Цитувати
3) Штрафи збільшено до 10 разів. Наприклад якщо не дав чек штраф 150% вартості не пробитого товару АЛЕ не меньше 850 грн. (друге порушення 250% але не менше 1700). Ніякого 1 грн на за перше порушення. Решта штрафів так само зростуть.
В чем тут проблема? Нехер мухлевать, выдавайте чеки, работайте по закону.

Цитувати
4) Вводиться інститут стукачів в законі, називається "кешбек". Якщо громадянин повідомив про порушення йому держава виплачує винагороду 100% вартості товару який він придбав.
Это тоже отлично, нужно только добавить еще провокацию взятки для чинушей и мусоров.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6325 : 09 Вересня 2019, 15:27:14 »
Я бы даже на базарах каждую точку обязал терминалы иметь! Даже бабок что лук и петрушку продают.

Это тоже отлично, нужно только добавить еще провокацию взятки для чинушей и мусоров.
ну за бабок не впевнена, що треба, а загалом так, бо біжиш знімати гроші, аби десь заплатити, і зовсім не за пучок петрушки, а у облаштованих місцях для продажу. Я тільки за )) але маю велику сумніви, що наші продавці на базарі і не тільки будуть дуже щасливі. Особливо на оптових базарах, де всі працюють по 1й групі, а обороти навіть в 3ю не вкладаються.
але ж у нас народ за те, щоб податки платили далекі олігархи, а не вони ))

цікаво, як швидко народ почне доносити тут же на форумі на тих, то займається підприємницькою діяльністю

виявляється є ще більш цікавий законопроєкт 1210, з яким, як кажуть, гряде велика жопа, особливо у вигляді бюро фінансових розслідувань = обхсс + податкова поліція, і не тільки, гайки крутити будуть, що швах усьому малому і середньому бізнесу

читаю зараз розмову соколовського (власник текстиль-контакт)  з громико (президент асоціації виробників електротоварів) - шо сказати? -  цікаві, брате часи настали (с)

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #6326 : 09 Вересня 2019, 15:58:56 »
Особливо на оптових базарах, де всі працюють по 1й групі, а обороти навіть в 3ю не вкладаються.
але ж у нас народ за те, щоб податки платили далекі олігархи, а не вони ))
Дак а кого парит будут они счастливы или нет? они же шуллеры и мошенники.

Цитувати
цікаво, як швидко народ почне доносити тут же на форумі на тих, то займається підприємницькою діяльністю
Ну наш ушлый народец за 5 рублей начнет, таких хватает :) Но лучше бы они начали с провокации взятки чинушам судьям мусорам и прочей падали. И не в экономической составляющей совсем дело, до сраки то вознаграждение, главное что бы это был действенный механизм ловить ублюдков и наказывать, а не на словах.

Цитувати
виявляється є ще більш цікавий законопроєкт 1210, з яким, як кажуть, гряде велика жопа, особливо у вигляді бюро фінансових розслідувань = обхсс + податкова поліція, і не тільки, гайки крутити будуть, що швах усьому малому і середньому бізнесу
Ну всё зависит как оно будет работать. Что плохого в том, если они будут выявлять нарушения и дрюкать за них. Что в вашем понимании закручивать гайки? Вот если под это дело еще и правила какие-то дикие придумают, что без штанов каждого оставят тогда да. Бюро финансовых расследований. Что оно будет расследовать? Чьи махинации?

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6327 : 09 Вересня 2019, 16:34:39 »
Дак а кого парит будут они счастливы или нет? они же шуллеры и мошенники.
біда в тому, що шулера знайдуть ще 1000 і 1 спосіб обійти закони, а більш-менш чесні постраждають, зараз я не про продавців
я не спеціаліст у податках, тому можу спиратися здебільшого лише на чиїсь думки, але те, що я зараз читаю, не радує, наприклад, закон про податкову амністію
Цитувати
Фізичні особи, що не скористалися спеціальним декларуванням, та набули станом на 1 січня 2020 року повноліття вважаються такими, що підтвердили станом на 1 січня 2020 року незадекларовані доходи відповідних попередніх податкових періодів на загальну суму 300000 гривень. Для цілей оподаткування вважається, що декларант має незадекларовані доходи в зазначеному розмірі в грошовій формі і національній валюті, або набув за їх рахунок відповідні активи. Такі доходи вважаються амністованими без будь-яких додаткових умов. Сплата податків за такими доходами не вимагається. Податкова перевірка щодо джерел отримання Декларантом таких доходів не проводиться."
а те, що понад 300 тисяч вже викличе питання у податковців?
і що означає 300 тисяч за попередні податкові періоди? 300 тисяч за всі роки? тобто всі, хто купив квартири/будинки з неоподаткованих (на думку податковців) доходів підпадають під розслідування? і це не про мільонерів справа, а про кожного другого, бо 300 тисяч грн, наприклад, за 20 років, якщо тобі 40, то точно витратили.
або хтось там відкладав під матрац гроші, автоматом вважається, що ти відклав 300 тисяч, не більше. Почнеш витрачати більше - питання і проблеми, якщо не задекларував і не сплатив податки. А 300 тисяч - не так і багато, 12 тисяч баксів, хто на квартири відкладає з лівих заробітків по польщах, той має.
іншими словами, якщо не можеш пояснити документами звідки гроші на щось, то заплати податок

Цитувати
Вот если под это дело еще и правила какие-то дикие придумают, что без штанов каждого оставят тогда да. Бюро финансовых расследований. Что оно будет расследовать? Чьи махинации?
не встигаю все читати )) вони (ВР) друкують дуже швидко і багато

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #6328 : 09 Вересня 2019, 18:15:53 »
наприклад, закон про податкову амністіюа те, що понад 300 тисяч вже викличе питання у податковців?
і що означає 300 тисяч за попередні податкові періоди? 300 тисяч за всі роки? тобто всі, хто купив квартири/будинки з неоподаткованих (на думку податковців) доходів підпадають під розслідування? і це не про мільонерів справа, а про кожного другого, бо 300 тисяч грн, наприклад, за 20 років, якщо тобі 40, то точно витратили.
або хтось там відкладав під матрац гроші, автоматом вважається, що ти відклав 300 тисяч, не більше. Почнеш витрачати більше - питання і проблеми, якщо не задекларував і не сплатив податки. А 300 тисяч - не так і багато, 12 тисяч баксів, хто на квартири відкладає з лівих заробітків по польщах, той має.

Что-то вы путаете наверное, это скорее относится не ко всем людям, а к тем, кто обязан декларировать.

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6329 : 09 Вересня 2019, 18:38:00 »
Тарас Березовец высказал предположение о том, почему Путин не соглашался на очередную встречу в нормандском формате, а сейчас согласился
https://youtu.be/cp798ulbX1M

Нет слов, одни выражения  >:D
« Останнє редагування: 09 Вересня 2019, 19:07:38 від Ольга_36 »

Kupi.cn.ua