Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 253492 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Gulchitay

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #6240 : 02 Вересня 2019, 16:25:58 »
А давайте наберётся терпения и подождем. Нам всю жизнь вбивали в голову, что это нереально, а в школе учили, что мы богатейшая страна по ресурсам, так может это не чудо? Может действительно будет развитие? Я б очень хотела страну в смартфоне, одни бумажки на биржу чего стоят, хочется там всех прибить, бюрократия, но они то не виноваты, что в стране такой пздц с этим порядком.
так і чекаємо :)
а всі ці "укуси" для тих, хто казав про Порошенко, що він такий-сякий, а от Зеленський - хлопець з народу...  виявляється і хлопцю з народу потрібен літак, і машина не зайва, то може і Порошенку воно все було потрібно?

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6241 : 02 Вересня 2019, 16:41:31 »
А давайте наберётся терпения и подождем. Нам всю жизнь вбивали в голову, что это нереально, а в школе учили, что мы богатейшая страна по ресурсам, так может это не чудо? Может действительно будет развитие? Я б очень хотела страну в смартфоне, одни бумажки на биржу чего стоят, хочется там всех прибить, бюрократия, но они то не виноваты, что в стране такой пздц с этим порядком.
та хай хоч з паперами порядок наведуть, я ж не проти ))  хоча я не вірю, що до листопада, як було сказано прем'єром, зникнуть з обугу папери між жержустановами. Хоча може він мав на увазі лише кабмін, що там не будуть носити папірці між кабінетами. Ну, побачимо.

Я вже хотіла написати, що місяць обіцяю мовчати, поки не представлять нову програму уряду, але ж як тут промовчиш
1)
Цитувати
Антон Геращенко претендует на должность заместителя главы МВД.
ну це смішніше навіть призначення самого авакова

2) законопроект 1083  - думаю, що більшості сподобається

ст 41 п 9:

"...зберігати записи про надані електронні комунікаційні послуги протягом строку позовної давності, визначеного законом, та надавати інформацію про надані електронні комунікаційні послуги в порядку, встановленому законом;"
це означає записи усіх розмов, усіх смсок та їх зберігання до 30 років (бо саме такий термін найдовжчий)
і це означає тотальний контроль + змусить підвищити ціни на мобільний зв'язок та інтернет, бо доведеться це все десь зберігати.

2) прив'язується IMEI до паспорту. Не сімка (хоча і від цього ми відвикли, хто на контракті?), а телефон до твого паспорту прив'язується - це пооооовний контроль, 24/7.

це малося на увазі про діджиталізацію?

так що мовчати не можу, чекаю на законопроекти про сьогодні обіцяні лібералізації усіх ринків та легалізації

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #6242 : 02 Вересня 2019, 17:01:19 »
......
2) законопроект 1083  - думаю, що більшості сподобається

ст 41 п 9:

"...зберігати записи про надані електронні комунікаційні послуги протягом строку позовної давності, визначеного законом, та надавати інформацію про надані електронні комунікаційні послуги в порядку, встановленому законом;"
це означає записи усіх розмов, усіх смсок та їх зберігання до 30 років (бо саме такий термін найдовжчий)
і це означає тотальний контроль + змусить підвищити ціни на мобільний зв'язок та інтернет, бо доведеться це все десь зберігати.

2) прив'язується IMEI до паспорту. Не сімка (хоча і від цього ми відвикли, хто на контракті?), а телефон до твого паспорту прив'язується - це пооооовний контроль, 24/7.

це малося на увазі про діджиталізацію?

так що мовчати не можу, чекаю на законопроекти про сьогодні обіцяні лібералізації усіх ринків та легалізації

реєстрація sim під персональні дані абонента - це в першу чергу зацікавленість клієнтів, бо наслідки фінансового характеру дуже великі..   якщо вам не пощастило
кіберзлочинці не дрімають

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #6243 : 02 Вересня 2019, 17:06:21 »
реєстрація sim під персональні дані абонента - це в першу чергу зацікавленість клієнтів, бо наслідки фінансового характеру дуже великі..   якщо вам не пощастило

Цитувати
2) прив'язується IMEI до паспорту. Не сімка

parashutist

• ★SuperStar★
  • Стать: Чоловіча
  • 0938442684
« Reply #6244 : 02 Вересня 2019, 17:11:58 »

Это откуда такая инфа вообще ?:)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6245 : 02 Вересня 2019, 17:12:42 »
реєстрація sim під персональні дані абонента - це в першу чергу зацікавленість клієнтів, бо наслідки фінансового характеру дуже великі..   
не сімки. а імей телефона

ну і відверто кажучи, має бути право вибору,
з точки зору боротьби з кіберзлочинцями це добре. є що втрачати - йди на контракт
Цитувати
а ще поліція. сбу

Kurabiye

• Звезда форума

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6247 : 02 Вересня 2019, 17:19:58 »
а ще привіт усім телефонам з Польщі після 1 січня 2020, нових сірих телефонів не буде
а ще під ударом ВПН та анонімайзери, хто тум у ВК ще ходить?
ну дають 5 років на реєстрацію усього свого барахла )) і себе також
« Останнє редагування: 02 Вересня 2019, 17:29:14 від Kurabiye »

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #6248 : 02 Вересня 2019, 17:31:13 »

я читать умею, не вижу в этом факте вселенского зла, лучше бы и сим в обязательном порядке все регистрировали

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #6249 : 02 Вересня 2019, 17:45:47 »
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66311

Дак смотрел. Полностью не читал конечно но грепал на слова "IMEI", "паспорт", ничего по тому что вы говорите )

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #6250 : 02 Вересня 2019, 17:48:32 »
а ще привіт усім телефонам з Польщі після 1 січня 2020, нових сірих телефонів не буде
Да все будет, с Китая будут :)

Цитувати
а ще під ударом ВПН та анонімайзери, хто там у ВК ще ходить?
Все ходят. Его вообще скоро обратно разблокируют. Придурка ж порошенко нету уже :)

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #6251 : 02 Вересня 2019, 17:49:04 »
я читать умею, не вижу в этом факте вселенского зла, лучше бы и сим в обязательном порядке все регистрировали
піду вип'ю протиотрути   ^-^

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #6252 : 02 Вересня 2019, 17:50:20 »
Дак смотрел. Полностью не читал конечно но грепал на слова "IMEI", "паспорт", ничего по тому что вы говорите )
теж не знайшла

Kurabiye, ви не перебільшили?   ;)

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #6253 : 02 Вересня 2019, 17:55:42 »
піду вип'ю протиотрути   ^-^

???

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6254 : 02 Вересня 2019, 19:17:55 »
шукати треба було реєєстрацію, чи ви гадаєте, що телефон зареєструють без паспорту, а просто повіривши словам, що ви Микола Іванович Задерищенко?

Да все будет, с Китая будут :)
будуть )) яка там сума після якої податок вже треба платити?

Цитувати
Все ходят. Его вообще скоро обратно разблокируют. Придурка ж порошенко нету уже :)
я не ходжу. нема там чого робити, і справа зовсім навіть не в політиці

і щось вже маю сумніви, що розблокують

а загалом, історія покаже, з такими темпами вони швидко почнуть голосувати за цей законопроект, от тоді й послухаємо дебати ... чи дебатів не буде? ))

Kupi.cn.ua