А давайте наберётся терпения и подождем. Нам всю жизнь вбивали в голову, что это нереально, а в школе учили, что мы богатейшая страна по ресурсам, так может это не чудо? Может действительно будет развитие? Я б очень хотела страну в смартфоне, одни бумажки на биржу чего стоят, хочется там всех прибить, бюрократия, но они то не виноваты, что в стране такой пздц с этим порядком.
та хай хоч з паперами порядок наведуть, я ж не проти )) хоча я не вірю, що до листопада, як було сказано прем'єром, зникнуть з обугу папери між жержустановами. Хоча може він мав на увазі лише кабмін, що там не будуть носити папірці між кабінетами. Ну, побачимо.
Я вже хотіла написати, що місяць обіцяю мовчати, поки не представлять нову програму уряду, але ж як тут промовчиш
1)
Антон Геращенко претендует на должность заместителя главы МВД.
ну це смішніше навіть призначення самого авакова
2) законопроект 1083 - думаю, що більшості сподобається
ст 41 п 9:
"...зберігати записи про надані електронні комунікаційні послуги протягом строку позовної давності, визначеного законом, та надавати інформацію про надані електронні комунікаційні послуги в порядку, встановленому законом;"
це означає записи усіх розмов, усіх смсок та їх зберігання до 30 років (бо саме такий термін найдовжчий)
і це означає тотальний контроль + змусить підвищити ціни на мобільний зв'язок та інтернет, бо доведеться це все десь зберігати.
2) прив'язується IMEI до паспорту. Не сімка (хоча і від цього ми відвикли, хто на контракті?), а телефон до твого паспорту прив'язується - це пооооовний контроль, 24/7.
це малося на увазі про діджиталізацію?
так що мовчати не можу, чекаю на законопроекти про сьогодні обіцяні лібералізації усіх ринків та легалізації