Закинули тут тему про парад , вона мені якось зовсім фіолетова була ці роки ...
день варились у мене думки стосовно нього ))) нема чим в останні дні відпустки мозок зайняти

щось і читання класика не зайшло сьогодні )))
висловлю свою скромну думку ..
мені не подобаються паради, з дитинства, ніколи їх не дивилась .. мені здається потреба парадів, то є залишки совдеповської ментальності у свідомості людей ...
перша асоціація у мене зі словом "парад" це тижні репетицій якихось безглуздих рухів кінцівками тисяч людей

чи потрібно комусь це безглузде тупотіння ? кому? для чого? що воно символізує?
Якщо хочемо показати бойову міць, то до чого ці олов'яні солдатики .. навіть в нашому містечку проводилась якось виставка бойової техникі .. на диво там було стільки захопливих очей хлопчаків, воєнні дозволяли сідати всередину , щось пояснювали фоткались ... вся площа була заставлена .. купа народу, я там опинилась мимоходом , була здивована такій кількості людей, дітей ...
можна щось подібне проводити в такій демократичній формі на головній площі країни.. але без цього апофеозу і живих манекенів у військовій формі ...
от якщо пройде альтернативний парад, який анонсують в фб .. де просто пройдуть ветерани, може і дійсні військові , може прийдуть і люди, що втратили здоров'я заради моєї країни, родичі загиблих .. вони можуть проходити, або сидіти , або робити, те, що їм зручно і що бажає їх серце, вони не мають втрачати особистість за цими всіма протоколами .. я залюбки прийду з квітами, і дитину б привела .. подякувати їм ...