Єдиний спосіб швидко завершити війну - здатися. Інших варіантів нема.
интересно мнение сторонников нового президента. те , я так поняла они согласны на " інкорпорацію до складу Росії." ? или вы считаете, что новый президент не допустит этого?
частина прихильників дійсно згодні, їм абсолютно все рівно, у якій державі жити, аби зарплату платили
частина мріє про це
частина буде не згодна і поділиться на дві групи - перші зітхнуть і скажуть: Ну, життя таке, другі візьмуться за зброю і приєднаються до інших незгодних. І от тоді ми дізнаємося, що таке справжня громадянська війна, бо вона вже буже поруч, а не десь там.
Але на біду, а може й на щастя, у Зеленського, як мені здається, не вистачить сміливості прийняти кардинальні рішення (або вліво або право). Він буде бігати між гарними та розумними, намагаючися сподобатися всім. В результаті його почнуть гризти з усіх боків. До речі це одна з причин падіння Януковича, у нього не вистачило духу придушити Майдан на самому початку, він то бив тих студентів, то відступав, то я за мир, то я зараз вам покажу. Якби він відразу застосував силу, Майдану б не було.
Зеленський такий самий, без яєць ... хоча поживемо побачимо, мо відростуть. Хоча боюся, що його зї'дять і виплюнуть раніше, і це буде не Порошенко, а своє ж оточення.