Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 259205 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ера

• Звезда форума
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #4200 : 05 Червня 2019, 14:59:13 »
ОООО!!! Этот подорванный идиот. Не могу согласиться, вечно бред несет. И чем он лучше Зеленского??? Типа правильно говорит? Умные речи толкает? Вот это реальный представитель клоунов!!!

А он, что на другое претендует? Да, дело ж не в Жванецком, а в наших "правителях", которые нас привели туда, где мы сейчас находимся. :(
Мир не меняется, меняемся мы...

Ера

• Звезда форума
« Reply #4201 : 05 Червня 2019, 15:00:34 »
Мне кажется ещё ну очень рано говорить о том что сделал или не сделал Зеленский как хорошего, так и плохого))
Очень может оказаться, что он ничем не лучше предшественников, хотя и хочется верить в то что теперь все будет по другому))

И мне хочется.... :-[ Но не верю.
Мир не меняется, меняемся мы...

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #4202 : 05 Червня 2019, 15:32:02 »
Нормально он говорил.
ні, не нормально він говорив
і було би набагато краще, якби він говорив українською весь текст, а його перекладали
його рівень - це учень 6 класу, другий рік навчання, який водить пальчиком по рядочках тексту та читає, дуже старається, дуже хоче все правильно прочитати, але .... ні свого таланту нема, ні мама вдома нічим не змогла допомогти, бо й сама вчилася на двійки
І це претензія не до Зеленського, це провал його команди, яка готувала, не може президент країни виглядати так жалюгідно, на рівні Мутко з його Лет мі спік фром май харт.
Це їх недогляд.

Цитувати
Вот Порох говорит умно и красиво
До речі у Порошенка теж зовсім не ідеальна англійська, і з вимовою є проблеми, і з граматикою. Але його з цією мовою можна було вже випускати в люди.

Annushka0110

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #4203 : 05 Червня 2019, 15:44:10 »
ні, не нормально він говорив
і було би набагато краще, якби він говорив українською весь текст, а його перекладали
його рівень - це учень 6 класу, другий рік навчання, який водить пальчиком по рядочках тексту та читає, дуже старається, дуже хоче все правильно прочитати, але .... ні свого таланту нема, ні мама вдома нічим не змогла допомогти, бо й сама вчилася на двійки
І це претензія не до Зеленського, це провал його команди, яка готувала, не може президент країни виглядати так жалюгідно, на рівні Мутко з його Лет мі спік фром май харт.
Це їх недогляд.
До речі у Порошенка теж зовсім не ідеальна англійська, і з вимовою є проблеми, і з граматикою. Але його з цією мовою можна було вже випускати в люди.
а вы сделайте лучше
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #4204 : 05 Червня 2019, 16:00:24 »
а вы сделайте лучше
що саме? навчити Зеленського англійської?
нема питань, хай звертається

Annushka0110

• Звезда форума
« Reply #4205 : 05 Червня 2019, 16:35:41 »
що саме? навчити Зеленського англійської?
нема питань, хай звертається
я вже казала що саме.
И не льстите себе. Вы не носитель и в других сферах тоже не супер специалист
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

Антошина мама

• ★SuperStar★
  • просьба к оргам-пишите мне про оплату в личку пож
« Reply #4206 : 05 Червня 2019, 16:52:33 »
:super:
Ох, ну вы как кость в горле для некоторых.. :D
Девочки, что за комплексы???
Вы на приколе? Комплексы? Какие? У кого? От этих диванных экспертов?это ржака  :)) других эмоций не вызывают. Какие кости, что вам снится?

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #4207 : 05 Червня 2019, 17:37:03 »
Вы на приколе? Комплексы? Какие? У кого? От этих диванных экспертов?это ржака  :)) других эмоций не вызывают. Какие кости, что вам снится?
Нет, абсолютно серьёзно.. Почему диванные? Вам же ответили, что кроме образование ещё и опыт работы 20 лет :) зачем преуменьшать достижения, ум, знания, опыт другого человека.. А такая "острая" реакция, как раз и говорит о наличии комплексов..

Рыжая@@@

• Местный житель
  • 0635346164 Юлия
« Reply #4208 : 05 Червня 2019, 18:19:41 »
Мне кажется ещё ну очень рано говорить о том что сделал или не сделал Зеленский как хорошего, так и плохого))
Очень может оказаться, что он ничем не лучше предшественников, хотя и хочется верить в то что теперь все будет по другому))
И я так думаю

Антошина мама

• ★SuperStar★
  • просьба к оргам-пишите мне про оплату в личку пож
« Reply #4209 : 05 Червня 2019, 19:21:36 »
Нет, абсолютно серьёзно.. Почему диванные? Вам же ответили, что кроме образование ещё и опыт работы 20 лет :) зачем преуменьшать достижения, ум, знания, опыт другого человека.. А такая "острая" реакция, как раз и говорит о наличии комплексов..
Пойду в уголочке поплачу  :'(
На вас тоже, наверное, комплекс  :'(  спасибо, что глаза открыли
 :))

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #4210 : 05 Червня 2019, 19:47:26 »
Пойду в уголочке поплачу  :'(
На вас тоже, наверное, комплекс  :'(  спасибо, что глаза открыли
 :))
На меня? Наверное, вы имели ввиду из-за меня... Ну, это такое..Не стоит, я вполне обычный человек... ;)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #4211 : 05 Червня 2019, 20:31:38 »
И не льстите себе. Вы не носитель и в других сферах тоже не супер специалист
я так розумію, тема в котрий раз присвячується мені ))
так що це ви мені лестите, дехто, зокрема й ви, ніяк не можете пройти повз і промовчати, весь час вам муляють мої слова )) хоча начебто я тут не одна пишу. І саме цікаве, що ніколи не переходжу на особистості. Я десь пишу свої думки з приводу рівня ваших (не тільки ваших особисто, а взагалі) знань, компетенцій та розумових здібностей?

Що ж вас усіх так доводять до сказу мої думки про Зеленського, що ви кидаєтеся на його захист, переходячи на особистості? Соромно визнати, що дурня обрали? Так далі буде ще гірше. Це зараз його по щічці гладять на міжнародних перемовинах як цуцика. А далі й руки подавати не будуть.

Ну а в якій сфері який я спеціаліст, то, слава Богу, не вам вирішувати,
але мене мої знання можуть прогодувати, а вас ваші?
І де  я писала, що я носій англійської? ))

Annushka0110

• Звезда форума
« Reply #4212 : 05 Червня 2019, 20:51:19 »
Так! Ваша манера спілкування дуже муляє очі. Негатив, вброси, безпідставні звинувачення... коли бачу ваш нік в останній відповіді, навіть не хочу в тему заходити. Ви людина негатив, яка вважає себе найрозумнішою, але чомусь свій ум може використовувати лише "умнічая" на форумі. Станьте поряд з людиною на один щабель спочатку, а потім критикуйте з приводу і без. Чи покажіть як треба, якщо ви це знаєте.А з приводу того що ви не переходите на особистості, так передивіться свої повідомлення зокрема в мою адресу.
« Останнє редагування: 05 Червня 2019, 20:54:28 від Annushka0110 »
Браггард зима размер 48

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #4213 : 05 Червня 2019, 21:12:56 »
Kurabiye, Вы не обижайтесь, но Ваша манера высказывания на форуме осень похожа на манеру Леди Н :-X

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #4214 : 05 Червня 2019, 23:00:57 »
Негатив, вброси, безпідставні звинувачення...
Ну я - негатив. добре шо ви всі несете позитив та світло

ще зроблю один "вброс"
у Мінську домовилися
- про одностороннє припинення вогню. у відповідь тепер не стріляємо
- про зняття економічної блокади з боку України
- піднято питання виплат компенсації жителям Донбасу їх втрат через блокаду

1) де всі ті патріоти, які лежали на рейках і кричали, що не дадуть падлюці Порошенку наживатися на торгівлі з ОРДЛО, на крові наших вояк
2) з чиїх кишень буде виплата компенсацій
3) буквально за один день вдалося перевести конфлікт у чисто внутрішній, Україна почала прямі перемовини з керівниками ОРДЛО. Росія так собі. просто поруч постояла
4) Вітаю. війна завершена