Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 259493 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Kurabiye

• Звезда форума
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #4050 : 30 Травня 2019, 22:21:22 »
цікаво, а чогож в так і не навели ладу? От того ми і намагаємося позбавитись таких типу"політиків".
а то вже до них питання )) найрозумніші пішли в політологи - жодних зобов'язань

якщо серьозно, то не вийде позбутися таких політиків чи недополітиків

і ось останній приклад, почитала я інтерв'ю з Шефіром, є розумні речі, але є і чисто "своя сорочка ближча до тіла", їм потрібен російський ринок, там більше заробітки і вони до цього будуть йти, міняти старі закони, приймати нові. А це вже конфлікт інтересів - )) влада буде діяти начебто заради інтересів усіх творчих людей, а в першу чергу своєї компанії. А оскільки Зеленський буде отримувати роялті від продажу продукції ... то буде та сама Липецька фабрика.
І це не тільки Зеленського та Ко стосується, прийшов би хтось інший, було б те саме, просто сфера інтересів інша.
Поки що я не бачу нікого, хто б хоча приблизно відповідав нашим бажанням чесного політика, навіть зародку не бачу.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #4051 : 30 Травня 2019, 22:22:00 »
та звичайно, у ваших меодичках все скороченно пишуть.
Цікаво наскільки це  буде скорочено і перекручено
фу. ви мені здавалися розумнішою
я так розумію, що твори в школі ви писали не на основі твору, а читаючи підручник, у найкращому випадку - хрестоматію
« Останнє редагування: 30 Травня 2019, 22:23:40 від Kurabiye »

Annushka0110

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #4052 : 30 Травня 2019, 22:34:53 »
фу. ви мені здавалися розумнішою
я так розумію, що твори в школі ви писали не на основі твору, а читаючи підручник, у найкращому випадку - хрестоматію
не маю бажання читати ваші полотна , відповім лише на останнє: я вже давно зробила свої виводи щодо вас . І вони не втішні. Хтось намагається здаватися розумнішим за рахунок приниження інших, кричати про свою освіту, успіх, але насправді він нічого не вартий. Справжні люди мовчки роблять свою справу . А ті, хто волають про сплачені податки, їх приховують і отримують субсидію, а ті хто критикує  діячів, сам палець об палець не вдарив, щоб щось змінити.
І вже перше слово вашого повідомлення покпзу вашу вихованість - фу. Ци може це у вас щось засмерділо під носом?
« Останнє редагування: 30 Травня 2019, 22:38:52 від Annushka0110 »
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #4053 : 30 Травня 2019, 22:42:29 »
І вже перше слово вашого повідомлення покпзу вашу вихованість - фу. Ци може це у вас щось засмерділо під носом?
та то мені чомусь здалося, що з розумною людиною говорила, а тут під самим носом такий сюрприз :)

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #4054 : 30 Травня 2019, 22:50:30 »
та то мені чомусь здалося, що з розумною людиною говорила, а тут під самим н тоосом такий сюрприз :)
то змініть шкарпетки, перестане тхнути. 
Іноді люди гарно не говорять і здаються розумними, а насправді щоб їм важко прочитати декілька сторінок, щоб не поливати лайном тих хто цього не заслуговує. І ат вже відкрите чи ви кілька років а політиці чи рецептики заптсуєте та прибутки приховуєте?
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

orlenok

• Звезда форума
« Reply #4055 : 31 Травня 2019, 06:56:45 »
Бой на Банковой. Стенограмма встречи Зеленского с Радой за минуту
https://www.liga.net/politics/articles/boy-na-bankovoy-stenogramma-vstrechi-zelenskogo-s-radoy-za-minutu

таняz

• Гість
« Reply #4056 : 31 Травня 2019, 08:55:23 »
Те, кто мне понравился, были асами своего дела, не читали материал по бумажке, а рассказывали интересно, вели офигенные диалоги со студентами и реально чему-то новому научили. И на экзамене не ждали, когда в их карман попадет очередная денежная купюра, а спрашивали и оценивали по знаниям.
Некоторым заочникам нравятся "добренькие" преподаватели, которые мало задают, нестрого спрашивают.
Студенты сейчас слабенькие приходят, если Вы оценили двоих преподавателей, это не значит , что оно так и есть. Повторюсь,возможно, уровень преподавания некоторых Вам просто не по зубам.
У нас вообще нет такого ни у кого с денежными купюрами :o У нас мажоры не учатся, у нас учатся простые дети, на половину сельская молодежь. Я даже конфет никогда не взяла и на экзамен прошу цветы не покупать. Так что что-то с купюрами Вы  напутали.

Funtic

• Звезда форума
« Reply #4057 : 31 Травня 2019, 09:11:35 »
Бой на Банковой. Стенограмма встречи Зеленского с Радой за минуту
https://www.liga.net/politics/articles/boy-na-bankovoy-stenogramma-vstrechi-zelenskogo-s-radoy-za-minutu
  там треба саму стенограму читати, хоча б перші 10 сторінок    ^-^  https://www.president.gov.ua/news/stenograma-zustrichi-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelensko-55681?fbclid=IwAR07x7BGu17wTyXG5f-8WkPyjP2xriw-HAdpj2rRAhUBdjtIrGmJ4iefoDA

Піймала себе на тому, "Дуже дякую" читала гнусавим голосом  :D

orlenok

• Звезда форума
« Reply #4058 : 31 Травня 2019, 09:35:18 »
  там треба саму стенограму читати, хоча б перші 10 сторінок    ^-^  https://www.president.gov.ua/news/stenograma-zustrichi-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelensko-55681?fbclid=IwAR07x7BGu17wTyXG5f-8WkPyjP2xriw-HAdpj2rRAhUBdjtIrGmJ4iefoDA

Піймала себе на тому, "Дуже дякую" читала гнусавим голосом  :D
Я читала все 74 страницы.  ;D Оказалось увлекательно.  :D

таняz

• Гість
« Reply #4059 : 31 Травня 2019, 10:41:28 »
:wacko:бабайка под названием свекровь. Или я должна тут описывать конкретно что где и как? Лично у меня субсидии не было. Успокойтесь.  Норм ответ?
я про субсидию свекрови не говорю: "У меня ;)

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #4060 : 31 Травня 2019, 10:44:25 »
я про субсидию свекрови не говорю: "У меня ;)
просто остановитесь

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #4061 : 31 Травня 2019, 11:56:32 »
Прочитала і я
цікаво, хто вів стенограму, він не знає половини учасників

Виступаючий? це прізвище таке? тоді вже виступаючий 1, виступаючий 2. Не говорячи, що нема такого слова виступаючий. Хоча там і російською писало з помилками. Понабирають неучів.

28 сторінок - Ляшко-Зеленський, хто кого переговорить. То телефони, то технічні працівники, то ви мене висміювали незаслужено, то помовчіть ...
Цитувати
Ляшко: До речі, щодо керуєте, пане Президенте, ви мені сказали, що не лідер, лідерство визначає Господь і характер, а не місце і крісла.
Зеленський В.О.:
- Просто слова.

Цитувати
Ляшко О.В.:
- За ці 5 років, тому що в мене у парламенті 20 депутатів.
Зеленський В.О.:
- А чому 20 у вас, а не 100?
Ляшко О.В.:
- Тому що Ви надомною незаслужено сміялися.

Стенограму опублікували, бо виникло питання, що депутати обдурили президента, на консультаціх, мовляв, домовилися про закриті списки, а на наступний день відмовилися від своїх слів.
Відверто про закриті списки на консультації говорила лише Тимошенко:
Цитувати
Ви сказали, що потрібен новий закон про вибори і Ви абсолютно праві. Але тільки не з відкритим списками, тому що пропорційна система з відкритими списками, вона напрацьована як, ну знаєте,  така маніпулятивна ідіома у людей, а насправді це та ж сама мажоритарка тільки у профіль.

Сироїд:
- проти мажоритарки
- прийняти виборчий кодекс

Ляшко: проведення виборів за старою виборчою системою це обман людей і чистої води авантюра.
Є й інший закон, який передбачає, умовно кажучи закриті списки, його можна трансформувати, його можна переглянути.

Хомутиннік
Ми будемо підтримувати, якщо буде на це згода Закон про відкриті списки, який був прийнятий в першому читанні, якщо він буде доопрацьований із пониженням бар'єру до 3 %, то, я думаю, що ми зможемо найти консенсус.

Москаленко Я. депутатська група "Воля народу"
ми вважаємо що потрібно приймати рішення про розпуск парламенту і все решта дискусій вже будуть іти з новообраним парламентом.

Богдан А.Й.:
- Я постараюся дати відповідь. В даному Законі України потрібно внести два технічні питання, які ми хотіли би вам запропонувати.
Перше, в діючому Законі просто скасувати цю частину статте, які відповідають за частину мажоритарну. І другу частину це на розгляд ваш як парламенту зменшити прохідний бар'єр для того, щоб були все-таки голоси для прийняття цього рішення.

Все, оце й всі домовленності  щодо змін до закону про вибори
за закриті списки Тимошенко лише, решта або проти, або нічого не говорила, або сказали, що хай новий президент вже з новим парламентом розбирається.  Ну і Богдан не пропонував відкритих списків, від яких депутати на консультації відмовилися, а потім начебто передумали.
До речі тимошенко так стелилася, так стелилася, така вона була вся м'яка, хоч до рани прикладай
« Останнє редагування: 31 Травня 2019, 11:58:22 від Kurabiye »

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #4062 : 31 Травня 2019, 13:14:26 »
А я не вы. Вы мне не показатель. Не авторитет . И даже на преподавателя вы не тянете,  если смотреть по вашему  диалогу на форуме.
Прошу прощения, девочки,  пора вам ужу прекратить или перейти в личку..
 Super, зря вы так стараетесь "укусить", как по мне - разницы между вами обеими нет.

Ера

• Звезда форума
« Reply #4063 : 31 Травня 2019, 13:16:01 »
Прошу прощения, девочки,  пора вам ужу прекратить или перейти в личку..
 Super, зря вы так стараетесь "укусить", как по мне - разницы между вами обеими нет.
Да, пора...  :daisy: Давайте лучше о поэзии, любви.....
Мир не меняется, меняемся мы...

parashutist

• ★SuperStar★
  • Стать: Чоловіча
  • 0938442684
« Reply #4064 : 31 Травня 2019, 14:08:17 »
Да, пора...  :daisy: Давайте лучше о поэзии, любви.....

Нит! Здесь политическая тема :)