Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 270797 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Tanichka

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #2610 : 01 Травня 2019, 19:03:23 »
Перепрошую: чула дзвін...
В ПЦУ відфотошопили фото зустрічі Епіфанія з Зеленським
https://www.google.com/amp/s/glavcom.ua/amp/country/society/v-pcu-vidfotoshopili-foto-zustrichi-epifaniya-z-zelenskim-590247.html

dshpok

• Звезда форума
  • Стать: Чоловіча
  • 063 847 62 47
« Reply #2611 : 01 Травня 2019, 19:18:47 »
При чем тут Шарий, вы ставите под сомнение что Петя вор ?) Это же аксиома.
Ставлю.Вы не предоставили не одного источника, где бы была ссылка на то, что Порох что то, типа, украл. Я Вам давал результат выдачи по поисковому запросу несколько страниц назад. Все ваши заключения о "воровстве" Пороха не выдерживают никакой критики. Насчет окружения Пороха, там могут воровать, все могло быть. Но конкретно Порошенко  - не его маштаб, наворовать пару десятков лямов и заплатить налогов во много раз больше, как то нелогично.  Проще доходы вывести в офшоры и нифига не заплатить налогов.
« Останнє редагування: 01 Травня 2019, 19:21:16 від dshpok »

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #2612 : 01 Травня 2019, 20:01:39 »
Перепрошую: чула дзвін...
В ПЦУ відфотошопили фото зустрічі Епіфанія з Зеленським
https://www.google.com/amp/s/glavcom.ua/amp/country/society/v-pcu-vidfotoshopili-foto-zustrichi-epifaniya-z-zelenskim-590247.html
наверное решили , что обрезанные символы нации воспримутся еще большей зрадой, чем их отсутствие.
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

Funtic

• Звезда форума
« Reply #2613 : 01 Травня 2019, 22:23:18 »
Rodion Shovkoshytnyi
27 апреля в 19:52 ·
Зараз актуально фіксувати рівень життя і ціни. Вирішив і собі зафіксувати. Витратив годину часу на forbes.com, щоб Фейсбук щороку нагадував мені, і порівняти на кінець каденції Зеленського динаміку статків Ахметова, Коломойського, та інших олігархів.

Отже. https://www.facebook.com/rodion.shovkoshytnyi/posts/2457042027674074

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #2614 : 01 Травня 2019, 22:33:36 »
Деякі дописувачі мабуть і не повірять, що згідно з рейтингом Форбс ПП немає в списку мільярдерів починаючи з 2014 року.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2615 : 01 Травня 2019, 22:36:39 »
Деякі дописувачі мабуть і не повірять, що згідно з рейтингом Форбс ПП немає в списку мільярдерів починаючи з 2014 року.
нєєє, цікавіше ж вірити що став багатшим у 82 рази, тобто був мільярдером, а тепер у нього ж має бути їх аж 82.

♥ღ.Женечка.ღ♥

• Звезда форума
  • ツ 0689017978 ツ
« Reply #2616 : 01 Травня 2019, 22:43:47 »
нєєє, цікавіше ж вірити що став багатшим у 82 рази, тобто був мільярдером, а тепер у нього ж має бути їх аж 82.
девочки, ну если обычные граждане находят способы скрывать доходы, то для президентов даже глупо было бы не найти такого способа, особенно с учетом того, что бизнес им вести запрещено

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #2617 : 01 Травня 2019, 22:54:15 »
 Значить погано приховує якщо всі знають, що його статки зросли в геометричній прогресії. Знають всі окрім Форбс.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2618 : 01 Травня 2019, 23:43:55 »
девочки, ну если обычные граждане находят способы скрывать доходы, то для президентов даже глупо было бы не найти такого способа, особенно с учетом того, что бизнес им вести запрещено
те шо ми ховаємо - це тьху. 3-5-10-20 тисяч на місяць. якби хтось хотів, то знайшов. бо більшість не дуже й ховає, просто не показує. А так за нами ніхто особливо і не бігає.
З мільйонами-мільярдами складніше. хіба що їх на городі закопуєш, а так ... великий брат бачить все ))

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #2619 : 02 Травня 2019, 08:21:08 »
те шо ми ховаємо - це тьху. 3-5-10-20 тисяч на місяць. якби хтось хотів, то знайшов. бо більшість не дуже й ховає, просто не показує. А так за нами ніхто особливо і не бігає.
З мільйонами-мільярдами складніше. хіба що їх на городі закопуєш, а так ... великий брат бачить все ))

да ладно, зачем закапывать?
есть Гонтарева и ей подобные, финансисты/казначеи, у которых работа, чтобы с финансами все было урегулировано

и таки да, действительно, тьху...
так красиво писали, что налоги платите и пр. доблести, а тут такой мизер и ховаєте ((

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2620 : 02 Травня 2019, 08:40:25 »
да ладно, зачем закапывать?
есть Гонтарева и ей подобные, финансисты/казначеи, у которых работа, чтобы с финансами все было урегулировано

и таки да, действительно, тьху...
так красиво писали, что налоги платите и пр. доблести, а тут такой мизер и ховаєте ((
я десь написала про себе? чи ви думаєте, що в мене манія величі і я називаю себе ми? я писала відповідь на
Цитувати
обычные граждане находят способы скрывать доходы
якщо ви говорите про те, що Гонтарєві тощо існують для приховування грошей у великих масштабах, то ви нічого не розумієте в обігу валютної маси грошей - почитайте. корисно буде

якщо коротко, то жоден переказ долару з одного рахунку на інший по всьому світу не відбувається, щоб про нього не було відомостей у відповідних фінансових службах США.
Податкуова наша може і не знати, а в США знають. Тому я й написала, хіба що мільярди десь закопані.

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #2621 : 02 Травня 2019, 09:25:49 »
я десь написала про себе? чи ви думаєте, що в мене манія величі і я називаю себе ми? я писала відповідь на якщо ви говорите про те, що Гонтарєві тощо існують для приховування грошей у великих масштабах, то ви нічого не розумієте в обігу валютної маси грошей - почитайте. корисно буде

якщо коротко, то жоден переказ долару з одного рахунку на інший по всьому світу не відбувається, щоб про нього не було відомостей у відповідних фінансових службах США.
Податкуова наша може і не знати, а в США знають. Тому я й написала, хіба що мільярди десь закопані.

эксперт во всех направлениях, и да, прочиталось "мы" как ваше обращение к себе самой, но благодаря вашему уточнению/поправке, суть не изменилась, ну Ок, пусть будет, вы и группа людей из обычных граждан

Funtic

• Звезда форума
« Reply #2622 : 02 Травня 2019, 09:28:14 »
З таким приростом  (різні дані 80-95разів) Порошенко  через рік-два почне МВФ кредитувати чи РФ по частинах скуповувати   ^-^

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2623 : 02 Травня 2019, 09:34:19 »
эксперт во всех направлениях,
ну  не у всіх, а то ви мене вже перехвалили, але у гуманітарних так, зокрема політології, трохи економіки, робота така була

orlinn

• Звезда форума
« Reply #2624 : 02 Травня 2019, 09:52:34 »
эксперт во всех направлениях, и да, прочиталось "мы" как ваше обращение к себе самой, но благодаря вашему уточнению/поправке, суть не изменилась, ну Ок, пусть будет, вы и группа людей из обычных граждан
Вы считаете, что те, кто уехал на заработки заграницу и не декларирует своих доходов или те, что сдают квартиру и тоже эти деньги нигде не светят, они к группе обычных граждан ( по вашей классификации) не относятся? Интересно к какой вы их относите. Олигархи?