а ми в лісі познайомилися

перший раз коли мене побачив в Шестовиці (в археологічній експедиції), то все цікавився хто і звідки в друзів, а вони йому сказали, що це дєвочкі від школи археологів з рівного приїхали(така в нас легенда була офіційна щоб в експедиції брати участь

), загалом що я ще в школі вчуся, ну від і засмутився (йому 26 років було на той момент) це все мені його друг розповів як ми вже зустрічалися, і саме цікаве що наші палатки практично поряд стояли, лише кущ розділяв ну і палатки спинами до куща стояли
а потім клуб по реконструкції і фехтуванню в якому я була членом влаштоував фестиваль в житомирській області в місті Коростень на берегах річки Уж і серед запрошених був Чернігівський клуб в якому мій чоловік був, ну і тоді я його перший раз побачила, він мене зацікавив, а я на той момент ще та козуля була

, хтось сподобався значить він мені потрібен, до того часу поки він сам не почне за мною бігати, ну і тут мене смикнуло

а він соромязливим опинився, ну а я баришня пряма, то там десь очкі построю, полюбезнічаю, а ввечері коли холодно стало то я зібралася піти вдягнутися тепліше, а він визвався мене провести, ну і ми не повернулися до всіх а наскали пішли, і проговорили сидячи там цілу ніч, а ніч тоді була дивовижна: місяць у повні, зоряне небо і зірки так близкооі яскраво світили що здавалося що їх дістати можна, да і студенти що були на практиці завидна полазили по скалі і наставили свічок, там така романтика була що і нехотілося йти нікуди звідти, а зранку ми до вогнища прийшли і через трохи пішли спати (вже видно було на той момент)

а потім пів року їздили один до одного в гості і вирішили одружитися, ну і разо вийшло що ми рік зустрічалися з якого пів року планували весілля

, ну і відразу я завагітніла, а донечка народилася рівно день в день після весілля правда нв 39 тижні вагітності

ось така в нась сімейна ісотрія