Чернігівський форум про дітей

Голосування

Ваше впечатление о родах в Черниговских родильных домах?

Автор Тема: Роддом  (Прочитано 397617 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Дивна

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • (093)456 9443 viber, Оксана
Re: Роддом
« Reply #1950 : 08 Лютого 2013, 14:48:07 »
в районах позакрывали роддома, поэтому едут в Чернигов.

RedHead

• ★SuperStar★
  • жить - хорошо!!!!! а хорошо жить - ещё лучше))
« Reply #1951 : 08 Лютого 2013, 14:52:42 »
в районах позакрывали роддома, поэтому едут в Чернигов.

а городским куда деться?  :walldash:  надо ещё один корпус строить!

mamanya

• ★SuperStar★
  • Великими стали многие учителя, воскрес—только Один
« Reply #1952 : 08 Лютого 2013, 14:55:56 »
а городским куда деться?  :walldash:  надо ещё один корпус строить!
да боятся люди рожать в районах. Чуть что не так пойдет, так и аппаратуры нет нормальной. Сюда ж все равно  повезут. У меня знакомая из Нежина ехала сюда рожать. Чтоб рожать у себя и мысли не было.
Роза Марковна, за шо Вы сейчас мечтаете больше всего?
— Больше всего я мечтаю за платье…
— За новое платье?
— Нет, не за новое – за влезть в старое…

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #1953 : 08 Лютого 2013, 14:56:34 »
да боятся люди рожать в районах. Чуть что не так пойдет, так и аппаратуры нет нормальной. Сюда ж все равно  повезут. У меня знакомая из Нежина ехала сюда рожать. Чтоб рожать у себя и мысли не было.

Нежин - то отдельный разговор
Вайбер 0937717795 Катя

mamanya

• ★SuperStar★
« Reply #1954 : 08 Лютого 2013, 15:04:33 »
Нежин - то отдельный разговор
Кать, так большинство районных роддомов - отдельный разговор. Каждый ведь хочет благополучно родить. Я их всех понимаю прекрасно.
— За новое платье?

Tetyanka

• ★SuperStar★
« Reply #1955 : 08 Лютого 2013, 15:13:15 »
а городским куда деться?  :walldash: надо ещё один корпус строить!

На Черниговщине создадут областной перинатальный центр.Это центры  Национального проекта «Нове життя» ;)
http://ecity.cn.ua/region_news/4405-na-chernigovschine-poyavitsya-oblastnoy-perinatalnyy-centr.html

Авдотья :)

• Новичок
  • *
« Reply #1956 : 08 Лютого 2013, 15:49:33 »
Было ведь здание на Пирогова. Забрали. А врачи виноваты, что некуда ложить пациентов.

mishonok

• ★SuperStar★
  • "Всё - сбудется, стоит только расхотеть"
« Reply #1957 : 08 Лютого 2013, 16:46:11 »
На Черниговщине создадут областной перинатальный центр.Это центры  Национального проекта «Нове життя» ;)
http://ecity.cn.ua/region_news/4405-na-chernigovschine-poyavitsya-oblastnoy-perinatalnyy-centr.html

свежо предание, да вериться с трудом 8)
они уже неоднократно хотели его открыть, вот только дальше разговоров, дело не идет :walldash:

RedHead

• ★SuperStar★
« Reply #1958 : 08 Лютого 2013, 16:52:25 »

очень сомневаюсь. В Киеве откроют, а черниговцам туда скажут при желании ездить и всё .  ;)

mishonok

• ★SuperStar★
  • "Всё - сбудется, стоит только расхотеть"
« Reply #1959 : 08 Лютого 2013, 17:17:39 »
очень сомневаюсь. В Киеве откроют, а черниговцам туда скажут при желании ездить и всё .  ;)
так у них и так есть, плюс ещё 3 в планах, а на областные центры как всегда денег не хватает :walldash:

RedHead

• ★SuperStar★
« Reply #1960 : 08 Лютого 2013, 17:51:11 »
отож, всё лучшее в столицу, а по областям шо хочь-то и делай  >:(  Да и чего ж в Чернигове открывать, ежели 1.5 часа и ты в столице  :(

Ванилька

• ★SuperStar★
  • :)))
« Reply #1961 : 08 Лютого 2013, 18:07:55 »
отож, всё лучшее в столицу, а по областям шо хочь-то и делай  >:(  Да и чего ж в Чернигове открывать, ежели 1.5 часа и ты в столице  :(

Хорошо, но дорого. Я из столицы в Чернигов ездила.

mamanya

• ★SuperStar★
« Reply #1962 : 08 Лютого 2013, 18:53:03 »
ага... а еще в темке возмущаются, что из сел в Че едут рожать. Какая тогда остановка там, если в Че едут?
— За новое платье?

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #1963 : 08 Лютого 2013, 21:39:39 »
Стосовно викладеного мною "авторського тексту" (пост №1971 від 07.02.13).   
Мене, коли прочитала це на одному з сайтів, здивувало ставлення цієї жінки до здоров'я - свого й дитини. Може я занадто категорична, але думаю, що коли вагітна дійсно робить те, про що писала та дама (в силу не пояснених нею причин) - постійно відмовлялася від оглядів, УЗД (а якби з плодом була серйозна біда?..), аналізи здала лише в 28 тижнів, ще й вдома 6 днів з передвісниками сиділа - то назвати її хорошими словами тяжко :-[.  А якби  її зашита матка не витримала? Відшарування плаценти, кровотеча, розходження рубця...А якби дитина мала обвиття пуповини навколо шиї?..Якої зустрічі чекала ця родильниця в пологовому? З оркестром? Уявляю, як "труханула" чергова зміна, побачивши, яке "щастя" їм привалило! Ну, описані акробатичні трюки у виконанні зав. відділенням, затягання силою на крісло, рик завідуючої, биття по обличчю  >:((хоч про допит партизанів згадуй...), інтелігентний Бойко у ролі поплічника мучителів...Жесть, конєшно. Але - не вірю. Не вірю, що ця дама, яка до того ж відмовилася від планового кесарського, мала, як то кажуть, "царя в голові". Звичайно, природні пологи після кесарського - не рідкість. Але їх треба ПЛАНУВАТИ разом з лікарем, й робити все, щоб допомогти дитині благополучно народитися. А не "звалюватися на голову" в потугах та ще й, імовірно, зі "страждаючим" плодом (для чогось же "видушували" так терміново дитину, - імовірно, вже страждало серцебиття плода внаслідок нестачі кисню; інакше хай би собі тужилася потихеньку - нащо ж душити...Ну й коли вже дитина в родових шляхах, як кесарське зробити?! Пізно "прозріла". Єдина, кого мені в цій ситуації шкода, - це дитина. Але добре, що з дитинкою все обійшлося. Далі взагалі "непонятки" . Причини першого кесарського дама не знає; але ж вона особисто писала згоду на нього; й гінеколог щось же пояснював - не чула чи не слухала... В других пологах то "порвалася", то "розрізали" ???. А ще - незадоволення з приводу наркозу. Кого "по живому" шили, той знає, що то за кайф :o! Але жінка й тут незадоволена. Те, що дитину нікуди від себе не давала - це її право, хай не віддає. Стосовно небажання платити й покупки лише "пелюшки під себе", то, не знаючи матеріальної спроможності цих людей, коментувати не буду - може їм нічим було платити, - то таке...Це питання кожен вирішує на власний розсуд. Не розумію, нащо  ця "героїня" пише про ЦЕ на різних форумах. Щоб когось виставити в неприглядному світлі? Виставила. Себе. Висновок: добре, що добре закінчується; погано, коли людина сама старанно шукає граблі, щоб на них наступити.  8)

RedHead

• ★SuperStar★
« Reply #1964 : 08 Лютого 2013, 22:06:34 »
ага... а еще в темке возмущаются, что из сел в Че едут рожать. Какая тогда остановка там, если в Че едут?

да никто и не возмущается особо...просто если уж планирует город принимать и областных, так равные условия должны быть для всех и всегда предоставлены, а не одних выхаживать за счёт других (я про описанный Сашечкой выше случай)

Kupi.cn.ua