Стосовно викладеного мною "авторського тексту" (пост №1971 від 07.02.13).
Мене, коли прочитала це на одному з сайтів, здивувало ставлення цієї жінки до здоров'я - свого й дитини. Може я занадто категорична, але думаю, що коли вагітна дійсно робить те, про що писала та дама (в силу не пояснених нею причин) - постійно відмовлялася від оглядів, УЗД (а якби з плодом була серйозна біда?..), аналізи здала лише в 28 тижнів, ще й вдома 6 днів з передвісниками сиділа - то назвати її хорошими словами тяжко

. А якби її зашита матка не витримала? Відшарування плаценти, кровотеча, розходження рубця...А якби дитина мала обвиття пуповини навколо шиї?..Якої зустрічі чекала ця родильниця в пологовому? З оркестром? Уявляю, як "труханула" чергова зміна, побачивши, яке "щастя" їм привалило! Ну, описані акробатичні трюки у виконанні зав. відділенням, затягання силою на крісло, рик завідуючої, биття по обличчю

(хоч про допит партизанів згадуй...), інтелігентний Бойко у ролі поплічника мучителів...Жесть, конєшно. Але - не вірю. Не вірю, що ця дама, яка до того ж відмовилася від планового кесарського, мала, як то кажуть, "царя в голові". Звичайно, природні пологи після кесарського - не рідкість. Але їх треба ПЛАНУВАТИ разом з лікарем, й робити все, щоб допомогти дитині благополучно народитися. А не "звалюватися на голову" в потугах та ще й, імовірно, зі "страждаючим" плодом (для чогось же "видушували" так терміново дитину, - імовірно, вже страждало серцебиття плода внаслідок нестачі кисню; інакше хай би собі тужилася потихеньку - нащо ж душити...Ну й коли вже дитина в родових шляхах, як кесарське зробити?! Пізно "прозріла". Єдина, кого мені в цій ситуації шкода, - це дитина. Але добре, що з дитинкою все обійшлося. Далі взагалі "непонятки" . Причини першого кесарського дама не знає; але ж вона особисто писала згоду на нього; й гінеколог щось же пояснював - не чула чи не слухала... В других пологах то "порвалася", то "розрізали"

. А ще - незадоволення з приводу наркозу. Кого "по живому" шили, той знає, що то за кайф

! Але жінка й тут незадоволена. Те, що дитину нікуди від себе не давала - це її право, хай не віддає. Стосовно небажання платити й покупки лише "пелюшки під себе", то, не знаючи матеріальної спроможності цих людей, коментувати не буду - може їм нічим було платити, - то таке...Це питання кожен вирішує на власний розсуд. Не розумію, нащо ця "героїня" пише про ЦЕ на різних форумах. Щоб когось виставити в неприглядному світлі? Виставила. Себе. Висновок: добре, що добре закінчується; погано, коли людина сама старанно шукає граблі, щоб на них наступити.