Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Оформление загранпаспорта: где, когда, сколько стоит :-)  (Прочитано 408802 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Меланжик

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • Аліна
Я по живій черзі пройшла з першого разу. Прийшла на Старобелоус. 4а  1.02  на 9.00 ранку, посиділа в коридорі і в 12.20 дійшла до мене черга. Кажуть, що людей в той день було мало і мені пощастило.
Щоб побачити веселку, треба пережити дощ.

Роблю солодкі букети!

OlenkaV

• Местный житель
  • Дополнительный заработок в инете! НЕ КОСМЕТИКА!
Вот нашла такой отзыв в фейсбуке. Может, кому будет полезно.

Шановні мешканці міста!

Інформація для тих хто планує отримати закордонний паспорт та збирається це зробити найближчим часом.

Сьогодні у новозаводському відділенні ДМС, я стояв у живій черзі з п'ятої ранку до кабінету закордонних паспортів. О дев'ятій ранку відчинили відділення та розрахувалися по черзі, але звісно хто зареєстрований у електронному вигляді то йому без черги. Моя черга підійшла приблизно на 12:15. Тобто вже ближче до обідньої перерви і нервування зростають, бо ще доведеться тут обідати.

Тут до відділення заходить молодик, питає хто крайній, говорить, що він по електронній черзі та йому на 12:30. У черзі сидить ще три людини, дивимося на годинник та розуміємо, що ми до обіду не встигаємо і це вже дуже погано. Цей молодик нервує, але наважується сповістити нас, що може вступитися електронним місцем бо йому терміново кудись вже треба їхати. Одного хлопця з черги це цікавить бо це буде швидко, він говорить яким це буде чином? Молодик говорить, що дасть порядковий номер реестру та все, і різко йде курити на двір (тобто зацікавив та дав час подумати). Я хлопцю з черги говорю, що це лохотрони та не в якому разі не зголошуйся на таке. Хлопець з черги говорить, що сам помітив про лохотрон. Заходить цей молодик після перекуру, сідає поряд до хлопця з черги, та на мобільному показує звичайну СМС з цифрами тіпа реестру та суму у 100 грн. тіпа за гарну справу, і говорить щоб все було чесно. Хлопець говорить щоб той не розводив людей та йшов геть, але той молодик не хотів бути підозрілим, заходить до кабінету, говорить щоб його не чекали та зняли з бази, навіть не назвав час, призвіщє, номер реестру та різко йде геть з відділення. Ми його провели лагідними слова ми у спину.

Ну і тут вже моя черга прийшла. Не встиг я його сфотографувати. Викликати поліцію чи ще там щось, теж не бачив наміру, бо доказів жодних про шахрайство.

Тому прошу вас бути обережними та не вестися на такі пропозиції, бо за електронним реестром має право прибути та зайти у відповідний час тільки та особа яка зареєстрована у базі даних по своєму паспорту. У даному випадку може бути хто завгодно та клюнути на гачок, бо жива черга це жахіття тим більше для людей похилого віку. Багато хто готовий домовитися щоб не чекати аби скоріше попасти до кабінету та ведуться на різні пропозиції.

З мого погляду на цього молодика я зрозумів, що він якийсь наркоша та простим методом намагається видрати любу копійку собі для ширки. Ну не реально пройти по реестру іншого громадянина.

Будьте уважні та з терпінням очікуйте свою чергу!
Life is short, the world is beautiful, and it is important to see as much as possible.

Онлайн понедельник-пятница с 18:00 до 02:00; суббота/воскресенье-выходные. Мой email lllsp555@gmail.com.

@ksana

• Звезда форума
  • 093 866 16 ноль один
Девочки напишите пожалуйста номер телефона шевченка 51 (серое здание), :daisy:хочу узнать не готов ли паспорт от 16 октября.

LIDO

• ★SuperStar★
Девочки напишите пожалуйста номер телефона шевченка 51 (серое здание), :daisy:хочу узнать не готов ли паспорт от 16 октября.
Должен быть готов. Мой муж уже за 17 октября получил.

torri2

• Новичок
  • *
  • 0502581720

Наташулёночек

• Местный житель
  • 063*349*32*79
можно проверить онлайн https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html

L@dy

• Местный житель
  • 066-707-57-41 Татьяна
Должен быть готов. Мой муж уже за 17 октября получил.
Не факт, наши еще не приехали, мы подавали 13 октября
Результат перевірки стану оформлення паспорта: Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 15.02.2018. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
« Останнє редагування: 16 Лютого 2018, 11:13:41 від L@dy »

Natalli

• Местный житель
а где именно вы подавали? не в розовом здании?

LIDO

• ★SuperStar★
Результат перевірки стану оформлення паспорта: Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 15.02.2018. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів).
То, что написано на сайте - и то, что есть в реале, не одно и то же! На сайте идет глюк. Наш паспорт вообще еще печатался, когда ми его уже забрали!

L@dy

• Местный житель
  • 066-707-57-41 Татьяна
а где именно вы подавали? не в розовом здании?
Да, в розовом

L@dy

• Местный житель
  • 066-707-57-41 Татьяна
То, что написано на сайте - и то, что есть в реале, не одно и то же! На сайте идет глюк. Наш паспорт вообще еще печатался, когда ми его уже забрали!
В нашем случае информация была верна, я им звонила.
Сегодня уже приехали наши долгожданные паспорта, ждали 4 месяца и 3 дня  :negative: 

@ksana

• Звезда форума
  • 093 866 16 ноль один
В нашем случае информация была верна, я им звонила.
Сегодня уже приехали наши долгожданные паспорта, ждали 4 месяца и 3 дня  :negative:
И я звонила, сказали не все ещё приехали за 16 октября, нашего ещё нет :(

MANDRAGORA

• Звезда форума
При оформлении документов обязательно иметь оригинал идент. кода? Или можно ксерокопию принести?

nusik

• Постоялец
  • об оплате в личк
При оформлении документов обязательно иметь оригинал идент. кода? Или можно ксерокопию принести?
Нам на Старобелоуской сказали только оригиналы

MANDRAGORA

• Звезда форума
Нам на Старобелоуской сказали только оригиналы
Халепа...  :-[

Kupi.cn.ua