Всього голосів: 234
Голосування закінчилося: 14 Лютого 2015, 11:35:12
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Девочки непонятка у меня....или меня не заметили...или я не знаю что я не так сделала тема http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=32704.0 там не много...на 4 стр непонятка...рассудите помогите... да и на 1 стр ростовка...в которую я записалась, но меня пропустили почему-то
Плюс СП без орг.сбора, как бы организатору нет смысла заморачиваться кто там первый в очереди стоял, ей важно свои потребности, в первую очередь удовлетворить.
смотря какие условия в сп если ставка 10 и 15 (т.е. полные)то нет, если 9 и 14 (или меньше)то да
если карта до 100грн берет 1грн, а свише -1%а вещь стоит 201 грн то сколько и кому доплачивать
якщо орг збір 15% то комісія банку включена в оргзбір, а якщо менше (наприклад багато хто 14% пише), то комісію банку платить замовник
а в терминале 1 грн кто оплачивает
Опять за рыбу деньги Уже сто раз тут писали что заказчик
а чому замовник? це ж комісія банку і вона входить в орг збір 15%
не входит.
виходить, що якщо платити через пр24 то входить в оргзбір, а якщо через термінал то невходить маячня виходить
мені взагалі всерівно, в мене карта при вході комісію не бере, так що я цим не заморочуюсь просто це дивно звучить, тому що і те і те комісія банку, а її чомусь розділили на якісь категорії