одна мама розповідала, що син поскаржився батькам на те, що тренер його тягав, так батько відповів, що наступного разу вже він тренера за ніс тягатиме, так дитина прийшла і все це переказала тренеру

, наступного разу батька викликали для розбору польотів. чим закінчилося я не знаю, але щось давно вже їх не бачила, хоча й ми частенько на лікарняному
про свій випадок скажу, що ситуація була неоднозначна
я таємно підгядала за заняттями, бо вони проходят за закритою занавісою і якраз по бачила як мій син виконував якісь там вправи, а коли виконав, то пішов не до більшості дітей, а до одного хлопчика, який сам в с тороні сидів і плакав, ні і почав щось там йому розказувати і навіть тягнути за руку, а той упирається (я так зрозуміла, що таким чином хотів його заспокоїти і забрати в компанію)
ну, а тут тренер побачив цю картину підійшов і відтягнув мого за вухо до більшості і продовжив свою роботу
а син не плакав нічого тільки так якось вушко начебто стряхнув і все а те дитя так і сиділо і стороні і наче й далі рюмсало
після занять син мені нічого не розказав, тільки все говорив як мене дуже сильно любить, що я його розочка

а я йому все говорила, щоб уважно слухав тренера і тримався більшості