Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Освітній центр "РозУмка" группа денного перебування!  (Прочитано 501741 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

❅ Zmeyshka ❅

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • Трудно быть доброй, когда вокруг все хитрые...
Хотим на вечеринку. Как купить билет?
+1

РозУмка

• Звезда форума
  • Чим раніше - тим краще!
+1
Хотим на вечеринку. Как купить билет? Мы занимаемся в группе на Мегацентре.

Спасибо! Мы рады.
1. Если вы у нас занимаетесь, то скажите своему учителю, заплатите 60 грн. И в ближайшее время получите билет.
2. Если вы не занимаетесь, то напишите мне в личку: имя ребенка, возраст, ваши телефоны и район, куда вам будет ближе подойти за билетом в наш филиал.
Відповідаємо на всі ваші запитання!
www.rozumka.ua

Юля Дуденко

• Новичок
  • *
1 рік. а чим вони там будуть займатись?

РозУмка

• Звезда форума
1 рік. а чим вони там будуть займатись?

Розвиток мовлення, дрібна та крупна моторика, музичні хвилинки, перші творчі спроби та багато іншого...
Є 1 місце в групі вашого віку Пн Чт 9.20. Хочете безкоштовно спробувати?
www.rozumka.ua

MOBI

• Местный житель
  • 0982395201
Доброго вечера.Вчера написали вам в личку запрос с данными на вечеринку.не ответили,не позвонили......

Елена7777

• Местный житель
Спасибо! Мы рады.
1. Если вы у нас занимаетесь, то скажите своему учителю, заплатите 60 грн. И в ближайшее время получите билет.
2. Если вы не занимаетесь, то напишите мне в личку: имя ребенка, возраст, ваши телефоны и район, куда вам будет ближе подойти за билетом в наш филиал.
У нас занятие ближайшее в воскресенье, можно заранее забронировать, уже пообещала дочке бал))) обидно будет если не хватит билетика

РозУмка

• Звезда форума
Доброго вечера.Вчера написали вам в личку запрос с данными на вечеринку.не ответили,не позвонили......

Доброго вечора.
Простите, пожалуйста, в личке нет вашего сообщения, вот скрин нашей лички:

Но НИЧЕГО, места еще есть, пожалуйста, еще раз повторите. Очень жду.

У нас занятие ближайшее в воскресенье, можно заранее забронировать, уже пообещала дочке бал))) обидно будет если не хватит билетика

Поняла вас. Давайте поставлю бронь. Пишите или тут или в личке: имя реб, возраст, телефон и пожалуйста, в какой филиал ходите и к какому учителю (ну или же предмет и время, я пойму).
СПАСИБО
www.rozumka.ua

Юля Дуденко

• Новичок
  • *
Розвиток мовлення, дрібна та крупна моторика, музичні хвилинки, перші творчі спроби та багато іншого...
Є 1 місце в групі вашого віку Пн Чт 9.20. Хочете безкоштовно спробувати?

Так, а коли нам можно прийти і куди?

РозУмка

• Звезда форума

Так, а коли нам можно прийти і куди?

Ваш розклад Пн Чт 9.20.
Приходьте в пн 3го жовтня.
Наша філія на масанах біля дитячої полікл. - Красносільського 73а
З собою змінне взуття собі і дитині.
Напишіть мені в лічку, чи тут - ім"я дитини, точний вік, ваше ім"я, телефони.
Заняття безкоштовне. Оплата з 2го заняття.
Чекаємо!
www.rozumka.ua

РозУмка

• Звезда форума
Щастя2, щастя3…
Фотоконкурс

О! Це ти? А може я? Та це ж копія моя!

Студія РозУмка, CheTwins.com, Multiplex ТРЦ Hollywood і Варенична Чернігівські страви оголошують початок фотоконкурсу «Щастя2, щастя3…»!

В конкурсі беруть участь фотографії, на яких зображені
близнюки, двійні, трійні (будь-якого віку)…

Фотографії приймаються тільки на email - info@rozumka.ua до 20 жовтня 2016 р. (включно). Всі фотографії будуть розташовані на сайті www.rozumka.ua, де з 21 по 28 жовтня 2016 р. (включно) буде проведено голосування.

29 жовтня (субота) об 11.00 в кінотеатрі Multiplex ТРЦ Hollywood відбудеться свято для всіх учасників, де будуть нагороджені фіналісти і переможці конкурсу… На вас чекає дитячий інтерактив, фейсарт, міні-діско, фотосесія від Raskachaem! тощо…

В конкурсі переможуть ДВІ фотографії:
Одна – за версією журі, друга – за результатами голосування на сайті; кожен з переможців отримає ПРИЗ:
Білети до кінотеатру Multiplex ТРЦ Hollywood
та сертифікати на відвідування Вареничної Чернігівські страви!

Правила конкурсу:

- Кожен учасник може надати в конкурс тільки одне фото. Головними особами на фотографії повинні бути близнюки, двійня, трійня БУДЬ-ЯКОГО віку…. Не припускається зображення на фотографії інших людей, тварин тощо…

- Якість зображення повинна бути як мінімум задовільна. Фотоколажі та зайва обробка в спец.програмах заборонена.

- Разом з фотографією треба повідомити ім`я учасника і телефони батьків, або особи, що є на фотографії.

- Особи на фотографії повинні бути реальними родичами учасника конкурсу, або самі брати участь в конкурсі.

-  Організатори мають право не прийняти роботи, які не відповідають концепції конкурсу.

- Фотографії не повертаються. Претензії за результатами конкурсу не приймаються. Учасник, який бере участь у конкурсі, автоматично дає згоду на розміщення фотографії в Інтернеті та використання її в інших мас-медіа.

Довідки за телефонами організаторів, в групах ВК, ФС, ОК та на сайтах організаторів.

« Останнє редагування: 30 Вересня 2016, 15:44:27 від РозУмка »
www.rozumka.ua

MOBI

• Местный житель
  • 0982395201
Еще раз написали вам запрос на вечеринку.надеюсь получили

TANA

• Частый гость
  • **
  • Мрії збуваються!
Здравствуйте. а у вас есть электронная рассылка на всякие интересные мероприятия, типа вечеринок, чтоб узнавать ваши новости по почте. спасибо.

РозУмка

• Звезда форума
Здравствуйте. а у вас есть электронная рассылка на всякие интересные мероприятия, типа вечеринок, чтоб узнавать ваши новости по почте. спасибо.

Добрый вечер.
Вы знаете, - нету. Думали над этим, но решили, что многие будут воспринимать , возможно, как спам... Так не хотели злить людей.
Но мы еще подумаем, может быть, сделаем.
А вы подписаны на нас в соц.сетях? - там все новости в первую очередь публикуются!!!
www.rozumka.ua

РозУмка

• Звезда форума

Вы представляете - НЕТУ. Я уже и личку почистила, от других оппонентов - все приходит. Какой-то глюк. Пишите тут, в открытую. И я сейчас сама попробую вам в личку написать.
www.rozumka.ua

ЮМА

• Постоялец
  • Счастье - быть женщиной
Щастя2, щастя3…
Фотоконкурс

О! Це ти? А може я? Та це ж копія моя!

Студія РозУмка, CheTwins.com, Multiplex ТРЦ Hollywood і Варенична Чернігівські страви оголошують початок фотоконкурсу «Щастя2, щастя3…»!

В конкурсі беруть участь фотографії, на яких зображені
близнюки, двійні, трійні (будь-якого віку)…

Фотографії приймаються тільки на email - info@rozumka.ua до 20 жовтня 2016 р. (включно). Всі фотографії будуть розташовані на сайті www.rozumka.ua, де з 21 по 28 жовтня 2016 р. (включно) буде проведено голосування.

29 жовтня (субота) об 11.00 в кінотеатрі Multiplex ТРЦ Hollywood відбудеться свято для всіх учасників, де будуть нагороджені фіналісти і переможці конкурсу… На вас чекає дитячий інтерактив, фейсарт, міні-діско, фотосесія від Raskachaem! тощо…

В конкурсі переможуть ДВІ фотографії:
Одна – за версією журі, друга – за результатами голосування на сайті; кожен з переможців отримає ПРИЗ:
Білети до кінотеатру Multiplex ТРЦ Hollywood
та сертифікати на відвідування Вареничної Чернігівські страви!

Правила конкурсу:

- Кожен учасник може надати в конкурс тільки одне фото. Головними особами на фотографії повинні бути близнюки, двійня, трійня БУДЬ-ЯКОГО віку…. Не припускається зображення на фотографії інших людей, тварин тощо…

- Якість зображення повинна бути як мінімум задовільна. Фотоколажі та зайва обробка в спец.програмах заборонена.

- Разом з фотографією треба повідомити ім`я учасника і телефони батьків, або особи, що є на фотографії.

- Особи на фотографії повинні бути реальними родичами учасника конкурсу, або самі брати участь в конкурсі.

-  Організатори мають право не прийняти роботи, які не відповідають концепції конкурсу.

- Фотографії не повертаються. Претензії за результатами конкурсу не приймаються. Учасник, який бере участь у конкурсі, автоматично дає згоду на розміщення фотографії в Інтернеті та використання її в інших мас-медіа.

Довідки за телефонами організаторів, в групах ВК, ФС, ОК та на сайтах організаторів.

А что значит, лишняя обработка? Т.е. профессиональные нельзя? В фотошопе ж всегда обрабатываются хоть чуть-чуть.

Kupi.cn.ua