не могу вставить ссылку

Владислав Атрошенко
Стан житлового фонду та комунікацій - загроза національній безпеці держави. Її вирішення - коштує надзвичайно великих коштів. Міста ніколи не знайдуть їх самостійно, без підтримки держави.
Це - головний висновок з трагедії, яка сталася вчора в Чернігові.
Від імені територіальної громади, як міський голова я висловлюю щирі спічуття родині загиблої дівчини.
17-ти річний хлопець, який постраждав вчора, перебуває в лікарні №2. Його стан - нормальний. Переломів та пошкоджень, які загрожують його життю немає.
Сьогодні я ухвалив кілька рішень, а о 12.00 в міській раді відбудеться моя зустріч з мешканцями будинку.
Ми виплатимо компенсацію родині загиблої в розмірі 50 тисяч гривень. Люди, які не мають доступу до своїх помешкань, а також постраждалий хлопець отримають по 5000 гривень. Всі інші мешканці - матеріальну допомогу в розмірі 750 грн. Крім того, міська влада візьме на себе всі витрати, пов'язані з похованням дівчини, яка загинула в цій катастрофі.
Ми замовляємо експертизу, результатом якої буде технічний висновок - чи підлягає постраждалий будинок відновленню. Після цього, прийматимемо рішення про компенсацію втраченого житла людям (якщо будинок відновити буде не можливо).
Всі родини зараз забезпечені місцями в готелях, частина із них перебуває у родичів.
Сьогодні я дав доручення максимально швидко знайти місця в міських гуртожитках та тимчасово розселити всіх, хто проживав на Попудренка, 16.
Це наші пріоритети.