Доброго часу, я до недавна є користувачем групи у вайбері під назвою "Ткани и пошив постельного", де власником та адміністратором є пані Наталія (Руденко Наталія Анатоліївна - по картці Приватбанку). Я не знаю, у яких Ви відносинах з нею, у мене нема мети якось очорнити цю людину. Я просто хочу описати ситуацію, яка сталася між мною та цією особою. Отже, про пані Наталію я дізналася з сайту "Чернігівський форум про дітей", де я додалась до її групи у вайбері і потім замовила у неї комплект постільної білизни вперше. Потім замовляла вдруге. І ось 14.01.25 вирішила зробити замовлення втретє аж на два комплекти. Шляхом довгої переписки вийшло домовитися, що мені вишлють моє замовлення Новою поштою (хоч і по місту), так як найближчим часом не було роздач. Я оплатила все замовлення на карту (1620 грн) і чекала вже тієї дати, щоб отримати своє оплачене замовлення, але я не отримала його (середа, 22.01.25). Через день (п'ятниця, 24.01.25) я вирішила нагадати про те, що якби була домовленість між нами, на що отримала відповідь, що вона працює, і звільниться лише в понеділок (27.01.25), на що я вже в невдоволеному тоні попередила її, що чекаю до 15 години понеділка. І як Ви вже, може, здогадались, то я не отримала повідомлення хоч якогось про те, що моє замовлення вже прямує до мене. Я ще раз нагадала у вайбер про себе, потім я вже подзвонила цій людині, на що одразу отримала відповідь голосом, що от я у вайбері видаляла повідомлення, і хто ж зна, що там було написано (перевела тему) і кинула трубку, потім при наступному дзвінку були ще звинувачення мене у хамстві, хоча образливого нічого не було (записи розмов та скріни у вайбері на всяк випадок зробила, бо збиралась звертатись в поліцію, так як була підозра, що я вже не отримаю своє оплачене замовлення). Закінчилось тим, що все-таки я замовлення забрала з Нової пошти 29.01.25, але... і наволочки трохи не таких розмірів, один комплект пошитий не по моєму замовленню (простирадло), і далі, я думаю, що ще мене чекають сюрпризи, коли надумаю ними користуватись...
По цьому СП бачу, що цієї людини не було тут аж з 2022 року, але сподіваюсь, що дехто сюди ще заходить і побачить моє повідомлення. Також не виключаю, що пані Наталія просто зареєструвалась тут під іншим користувачем і далі продовжує з чистої сторінки свої недобрі справи.