0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
не обязательно. мне на почте дали бланк заполнить и потом сразу карту
Дівчата, кого є карта новоі пошти, підкажіть, чи може мій чоловік користуватися теж карткою моєю.?
мы пользуемся. и я и муж одной картой
я в шоке создаю декларацию на НП в интернете и не могу понять что не так я сегодня делаю что доставка минимальная получается 28грн сегодня на посілку до 1кг. Всегда біла 19-20грнзвоню на горячую линию, оказалось что с 01 октября стоимость услуг подняласьмало им бляхамуха
да, скоро новой почтой вообще мало кто пользоваться будет. Обдираловка
обзвонила только что клиенток. из 5 только 1 согласилась с новой стоимостью. остальные решили подождать чуть дольше, но получить укрпочтой
Оновлені тарифиШановні клієнти!«Нова Пошта» постійно вдосконалює продукти і сервіси задля зручності та простоти користування послугами компанії. Аналізуючи Ваші побажання та зауваження, ми створили нову систему ціноутворення, яка значно спрощує розрахунок тарифу на відправку документів, посилок та вантажів. Нова система ціноутворення починає діяти для нових клієнтів та клієнтів без індивідуальних умов з 1 жовтня 2014 року.За новою системою ціноутворення:- вартість оформлення відправлення включено у тариф; - додаткова комісія у розмірі 0,5% нараховуватиметься тільки за умови, якщо оголошена вартість перевищує 500 грн.;- розрахунок вартості послуг відбуватиметься за діапазонами ваги;- адресна доставка стала ще доступнішою.Просимо Вас ознайомитися з новими прайс-листами та звернути увагу на переваги нового підходу до розрахування тарифів.