я б також хотіла би спілкуватися українською, але якось незручно, бо майже всі мої друзі розмовляють на російській, свекор взагалі Україну ненавидить, а нашу мову називає "мовою матюків", хоча вони пішли з російської мови

На виборах колись голосував за вітренко, бо вона обіцяла союз з Росією

Свекруха розмовляє російською, але на свекра кричить і обзиває кацапом, коли він починає щось пятякати в адресу української мови

Колись ми виходили з церкви (ходимо до Київського патріархату), а він проїзжав поруч, зупинився, обматюкав при всіх на вулиці, подзвонив спочатку чоловікові, потім моїй мамі, на неї наїхав - "Чому це ви ходите в церкву, в якій моляться на мові матюків?!", на мене взагалі сказав, щоби я дитину залишала, а сама виміталася з квартири... Чоловік потім три години сидів за компом, шукав, звідки ж ті матюки пішли

На Різдво цієї зими їздили до брата у Львівську область, там цілий тиждень розмовляли українською, то був кайф, навіть чоловік потім всім хизувався

Там класно, люди набагато добріші і гостинні. Чоловік сказав, що будем кожного року туди їздити