вверху или внизу страницы), а также внимательно читаем условия данной СП внизу в этом сообщении и правила СП форума
. На тел звоним
остальное всё обсуждаем в теме (сколько до минималки, когда заказ, маломерит или нет конкретная модель и подобные вопросы задаем в теме)!
В личку пишем только номер тел, если его нет под авкой у Вас, адрес пересылки, через личку договариваемся относительно раздач по необходимости.
Професійне насіння Nunhems Голандія та інших виробників
Сайт http://semena.cc/ru/20-semena-ovosshej
Ще є сайт http://www.internet-kaplya.com.ua - ціни тут трохи нижчі, тому можна вибирати і звідси
Біля кожної позиції написана мінімальна кількість насіння, яке ставиться за бір - це 5,10 шт, або 1,2 гр і т.д.
Замовлення залишати у вигляді:
Якщо те що на зборі: Помідори, № та кількість
Або те що бажаєте на збір і кількість (але не факт що воно матиме попит і буде збиратись)
Все насіння, яке отримую, все важиться, рахується, розкладається повністю вручну! Кожен пакетик треба підписати, порахувати, зважити і потім ще скласти все до купи для кожного учасника СП. Тому врахуйте що від моменту оплати до моменту отримання замовлення може минути мінімум 3-4 тижні! Для тих кому "терміново" - великий вибір магазинів по місту, але якщо замовляйте в СП, то давайте поважати один одного і не пред"являти притензії, скільки можна чекати і чому так довго.
Все те що стоїть на зборі, перевірено роками не тільки мною (бо дуже багато всього садимо і на своєму огороді), але й іншими учасниками. Тому всі побажання щодо зборів враховую 
Ніяких притензій типу "Що це за сміття Ви мені віддали, або воно не того кольору яке було в минулому році" - я не приймаю! Моя справа - це зібрати замовлення, оплатити постачальнику, отримати, розфасувати і роздати! На цьому все! Я не працюю на селекції чи складі, якого кольору воно має бути і як воно лежить, я не знаю! Замовлення всі робіть дуже і дуже обмірковано. Не подобається організатор, умови і т.д. - це Ваш вибір та Ваше право, замовляйте де хочете. Зрозумійте, що такі позиції як морква та буряк, салат, я не рахую - воно настільки дрібне, що очі просто лізуть на лоб, допоки фасуєш капусту чи томати, а що казати про те якщо зовсім дрібне. Є маркування на заводській упаквоці, згідно якого то все важиться (наприклад, написано Морква Канада 1000 нас - 0,9 гр, і на кожній упаковці воно може бути різним, бо різна калібровка насінин).При замовленні залишайте свої контактні дані (номер телефону на якому є вайбер,телеграм), бо останнім часом дуже люблять замовити, а потім казати, що все не треба. В багатьох випадках, докладаю ще й свої кошти щоб викупити замовлення, а ще скільки треба купити пакетиків щобб то все розкласти.
Насіння все високої якості і ціна звичайно може відрізнятись від інших СП. Робити замовлення чи ні, це вибір особисто ВашЗамовлення робіть дуже обмірковано. Після виставлення рахунків до сплати, ніяких відмовлень вже не приймаю. Не потрібно замовлення, віддам тому кому потрібно. На оплату завжди даю 2-3 дні, тому розраховуйте свої фінансові можливості
Условия СП:-Оргзбір 15% (це дуже дорога доставка, яка включає в себе обов"язкове страхування посилки, незліченна купа пакетиків та стікерів)
-Предоплата 100% на карту Приватбанка
Роздача:
-Основна: Мегацентр (3я поліклініка),ДК Хіміки (по домовленності вдома після 17-18),
-Сіверський (м-н Гастроном напроти Хіт-ринку вихідний день обідній час)
-Круг (Танк) - по домовленності в будній день 1а половина дня (коли забираю дитину зі школи)
-Союз 5* (вівторок та четверг +/- 18-30, субота +/- 14 )
-Пересилаю за Ваш рахунок Укрпошта та Нова пошта (відправки роблять одразу всім кому є потреба)
Система знижок на сайті не працює, якщо на позицію вже є знижка, ціна кінцева буде ціна сайта+оргзбір)
Меня зовут Катя, тел. 093-950-99-72 (з 13 до 16 и после 19 на дзвінки не відповідаю)
Актуальна цена завжди на сайті! На зборі вона поновлюється коли відправляється замовлення