Про психологічну допомогу точно чула, а ось що конкретно і де.....у нас у місті психологи працювали. Потрібно дізнатися, куди і до кого можна звернутися по допомогу. Можливо, у лікарнях спитати чи у міліції навіть...боюсь уточнююче питання задавати, та все ж: у вас дому не залишилось свого?
Аня, це ще добре, що в тебе Десна поруч. Ми робили ще простіше - зливали воду з системи опалення багатоквартиного будинку і використовували її як технічну. Дощу раділи, бо тоді швидко можна було відро води назбирати. Але то дріб'язок у порівнянні з тим, що люди гинуть. Життя - найважливіше і найцінніше.
Ні, ми все , ну майже все відновили, спасло те, що термодом каркас, конструкція зіграла, всі батареї зрізали, стіни пішли дуже, підвіконня силою повибивали. Ремонту жопа,
Машини - на 3-4 тис долл погуляли
Я в своєму домі, ми вернулися достатньо рано, як тільки дали світло. Але..... Але, я втомилась бути сильною і те що давалось легко зараз мені важко дається. Ще й зі світлом біда у нас на цілий день 3 неділі вимикають, це 4 неділя, я працюю вдома ( веду Сп, до речі, хто хоче стукайте в особисті, або вайбер) світла нема і це мене вибиває .
До речі перед війною почала читати про дизайн людини і зрозуміла, чого саме зараз мені важко морально, я людина ритму і зараз мій ритм убивають. Я все розумію, намагаюсь пристосуватися , шукаю як вирішити питання зі світлом
Ми дуже привикди до комфорту, нічого переможемо русню