Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1574970 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

LIDO

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Обо всём
« Reply #30165 : 24 Жовтня 2022, 13:21:04 »
які обігрівачі ви шо!!! економити потрібно!!
дешевше не вмикати опалення, щоб економити газ, і вимикати електроенергію, щоб економити електроенергію  :walldash: >:D
а пліснява шо то за проблема? стільки засобів від неї є та і стосується лише 1-2 поверхів  >:D
хворієте, тю, це взагалі не проблема - в аптеках достатньо ліків на різний смак  :walldash:
У нашому будинку пліснява й на 8 поверсі ого-го яка!!!! До цього лише деінде була. Підвали завжди з водою стояли. А у цьому році по всіх квартирах пішла, до найверхніх поверхів!

Chooba

• Звезда форума
« Reply #30166 : 24 Жовтня 2022, 14:00:36 »
На Рокоссовского вже потепліли батареї(((, я навіть не повірила з початку.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #30167 : 24 Жовтня 2022, 14:02:42 »
даладно!!  8)

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #30168 : 24 Жовтня 2022, 14:28:00 »
Шо? Где уже теплые? Еду к вам. У меня плесень в середине девятиэтажки буйным цветом. Сами жили в другом городе, там теплее, но гостиница уже отапливалась от своей котельной. Красота, уезжать не хотелось, ночью под одеялом жарко было.  Приехали домой в квартире 12 градусов. 

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #30169 : 24 Жовтня 2022, 17:07:59 »
Везёт вам!  :D
Всем миром идём к вам греться!

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #30170 : 24 Жовтня 2022, 20:07:59 »
У нас 11 градусів. На вулиці у сонячний день реально тепліше, ніж вдома.
Двір північний, сонце не заходить, закрито будинками, тож у дворі холодно, а виходиш з двору і тепло.
Користуюсь обігрівачем лише декілька днів, бо вже сил не було ніяких. Раніше якось терпілося.
Нагріваю до 14-ти, то вже вище і не треба  :D

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #30171 : 24 Жовтня 2022, 20:56:34 »
У нас 11 градусів. На вулиці у сонячний день реально тепліше, ніж вдома.
Двір північний, сонце не заходить, закрито будинками, тож у дворі холодно, а виходиш з двору і тепло.
Користуюсь обігрівачем лише декілька днів, бо вже сил не було ніяких. Раніше якось терпілося.
Нагріваю до 14-ти, то вже вище і не треба  :D
А ми газом топимо... Але, нажаль, потім дихати тяжко. Хоча, трохи менше електрики тоді іде...

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #30172 : 24 Жовтня 2022, 21:23:44 »
тоді у нас ще жарко - у мене 15 градусів в кімнаті, у дитини трошечки тепліше, там сонце дістає після обіду як є і минулого року підлогу кардинально переробляли, то протягів немає.
Вдень обігрівач я не дозволяю нікому, чемно виконую прохання економити. Вночі вмикаємо на пару годин або у ванній, щоб просушити приміщення, або у малої в кімнаті - їй не треба, але там місця багато і я сушку для білизни тимчасово там розкладаю.

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #30173 : 24 Жовтня 2022, 22:42:17 »
Поговорила с сестрой, работает в коммунальной сфере, настращала, что все сотрудники закупают газовые баллоны, генераторы, что от знающих людей знают что будут свет отключать на очень долго и бла, бла, бла. Все что серьезно готовятся, может я одна ничего не покупала, даже свечи? реально все втихаря уже плитки покупают, кто что знает? или паника просто?

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #30174 : 24 Жовтня 2022, 23:23:25 »
На захисників УКраїни батареї сьогодні вже потепліли

Цитувати
Поговорила с сестрой, работает в коммунальной сфере, настращала, что все сотрудники закупают газовые баллоны, генераторы, что от знающих людей знают что будут свет отключать на очень долго и бла, бла, бла. Все что серьезно готовятся, может я одна ничего не покупала, даже свечи? реально все втихаря уже плитки покупают, кто что знает? или паника просто?
не всі, але хто може із знайомих так, запасаються хто чим може, особливо якщо весь будинок на електриці. І свічки, і газові плитки з балонами, і термоси, і павербанки побільше, і акумуляторні лампочки і акумуляторні фонарі.
Але це треба було робити як мінімум місяць тому, ціни на все за цей місяць виросли у 2 рази.
генератор нууу електрика золотою буде

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #30175 : 24 Жовтня 2022, 23:27:30 »
Не знаю, конечно, кто как. Я купила только фонарь на аккумуляторе. И заказала с Али солнечную батарею для зарядки техники, если что. Все остальное, хочется надеятся, не понадобится.....
Хотя, муж заправил газовый баллон на даче. И дров заготовил.... На всякий случай.  :D

Зоя71

• Звезда форума
  • 0939988710
« Reply #30176 : 25 Жовтня 2022, 09:42:08 »
у нас уже отключают каждый день. Две недели назад, с 8-18. На прошлой неделе, от2 до 6 часов в день. Если на два часа, то это ерунда. Но 6 часов, это уже напрягает >:D Вчера с 15-20
« Останнє редагування: 25 Жовтня 2022, 09:44:30 від Зоя71 »

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #30177 : 25 Жовтня 2022, 11:11:18 »
у нас уже отключают каждый день. Две недели назад, с 8-18. На прошлой неделе, от2 до 6 часов в день. Если на два часа, то это ерунда. Но 6 часов, это уже напрягает >:D Вчера с 15-20
Читала интервью начальника по свету. В общем, он рассказал, что все потребители электрики в городе, делятся условно говоря, на 10 линий. Где 10-я линия - самые "главные" и критические потребители услуг. Предприятия и жильцы домов рядом, что на одной линии. А 1-я линия - самые рядовые потребители. В общем, когда поступает команда сверху отключить сколько-то линий, отключаются начиная от 1 и выше. Потому и получается, что 1, 2, 3 и т.д. отключаются часто. А 9 или 10 линия - не отключают никогда.

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #30178 : 25 Жовтня 2022, 13:59:43 »
постоянно слушаю всех вещунов, экспертов...для успокоения, вчера какой-то дядька -астролог сказал, что будет очень тяжело до 4 декабря, потом планеты как то на пользу Украине становятся, а самые критические даты 8-12 ноября. А затмение это не всегда плохо, просто особо чувствительные люди должны беречься. Так что программируемся на позитив. пойду хоть свечки поищу...

Belinda

• Звезда форума
« Reply #30179 : 25 Жовтня 2022, 20:38:37 »
Дівчата може хто стикався з отриманням ідентифікаційного кода дитині в паперовому вигляді (вимагають в школі)в нинішніх умовах, якщо ти не в Чернігові?

Kupi.cn.ua