0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
як домовитесь. це необов`язково
Порада, хто буде користуватись метро у Києві на Лісовій..Квитки у касі не продаються, тільки в автоматах. Картою сплатити не можна, лише готівка. З моїх 100 грн, решту (92грн) запропонувало або поповнити мобільний, або перерахувати на благодійність. Ще і комісію 6грн взяло, обдіралово по столичному
для тих, в кого є смартфон дуже зручно поставити додаток "Київ цифровий" - через додаток купили, відсканували у транспорті, все швидко і зручно, без зайвих витрат грошей і часу
Я знаю, що так можна для тролейбусів, трамваїв і автобусів. А для метро хіба теж? Бо теж нещодавно була, то термінал в метро приймав лише гроші і то не всі(у дівчини купюри по 5грн не хотів брати,раз 5, бо старі... І да, решту з 10грн не дало мені,а запропонувало варіанти(я на благод.відправила)
Девочки, а вот я ездила на метро до войны, можно было оплатить картой прям на одном из турникетов (возле сотрудника метрополитена). И на Лесной в том числе. Сейчас уже нет такой опции?
і на метро так само, ціна одна на все
За два дні до війни ще жетони продавали, так я по старинке їхала.Вчора питала у людей, де можно оплатити картою, всі плечима пожимали. Може і не знали...
Ні, ціна ж різна. Метро 8грн, а автобус 15грн. В трамваї і тролейбусі ще не їхала восени,то не знаю.