0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Пишут так:цитирую:" Зверніть увагу! До 01.07.2014 р. особа (один із батьків дитини, усиновлювач, опікун, баба, дід або інший родич), яка фактично здійснює догляд за дитиною, має право на допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку (ст. 14 Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» від 21.11.1992 р. № 2811-ХII, далі — Закон № 2811-ХII). Її надають у розмірі, що дорівнює різниці між прожитковим мінімумом, установленим для працездатних осіб, та середньомісячним сукупним доходом сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців, але не менше ніж 130 гривень. Тобто ті, хто отримав право на цю допомогу до 01.07.2014 р., отримуватимуть її й надалі, доки дитина досягне трирічного віку. Однак відкритим лишається питання: чи продовжать виплачувати матері дитини або особи, яка фактично здійснює догляд за дитиною, допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку в разі її працевлаштування або виходу на роботу в режимі повного робочого часу? Адже нині згідно із ч. 5 ст. 14 Закону № 2811-ХII у такому випадку зазначена допомога має надалі виплачуватись особі, яка продовжує здійснювати догляд за дитиною. На користь цього говорить і те, що при народженні дитини (особливо — першої) допомога надавалася в старих розмірах."источник: http://dt-kt.com/dopomoha-pry-narodzhenni-dytyny-yak-zminytsya-vyplata/
Девченки, кто в собезе работает, скажите уже более точно что с "детскими", когда их ждать? Хоть какую то из выплат- до 3лет,одиночку или малоимущую. Я понимаю что по телефону Вас уже достали, но хоть какую-то информационную определенность
Да ничего ам в собзе не скажут Если будет инфа-расскажут сами!Была там сегодня, дак в собезе никто не работает, все отвечают когда же будут детские когда им работать
Даже без бабушек люди находят время и подрабатывать, и творчеством заниматься и т.п. Просто время зря не надо тратить - на сериалы, болтовню пустую по телефону, форумы Знаю девушку, которая без бабушек и с тремя детьми успешно зарабатывает рукоделием и даёт мастер-классы. А по поводу трое и больше детей, то рассчитываем на свои силы. Не можем обеспечить - не заводим, контрацептивы никто не отменял. И весь сыр-бор из-за выплат рано подняли - закон ещё не принят, а по проекту на каждого 41 280 грн., то есть независимо от того, какой по счёту ребёнок. И я думаю, это правильно, а то всякие алкаши третьих- четвёртых заводят.
девочки звонила секунду назад в казначейство.сказали деньги пришли и обрабатываются
Девочки 18.04.2014 г МИТИНГ мамочек. Встречаемся в 11.00 возле постамента от памятника Ленина. Приходите. Если не будем действовать, то "детские" так и будут уходить куда угодно, но не нашим деткам!
Хорошая новость