отчитываюсь 
огурчики получились хрустящие и очень вкусные, как я люблю 
правда они у меня сначала чего-то начали выделываться и повдувались все банки
так я рассол заново прокипятила, залила и закатала, сейчас стоят отлично в квартире
White_Night , спасибкнула под авкой 
На здоров"я! у вас сезон поїдання консервації вже почався?

щоб стояли в квартирі, треба 2 рази кип"ятити розсіл перед закатуванням. Я не подумала спочатку

(в мене в підвалі нормально стоять, тому я кип"ячу 1 раз), потім після вашого посту відредактувала свій рецепт
В мене теж буває, вздується 1-2 банки, я їх одразу відкриваю, пускаю на олів"є, піцу. Страшного в них нічого не буде, це ж не мариновані