Дякую за колоритну розповідь, цікаво.
Живі ялинки також дуже шкода, але якось так повелось, що у нас кожного року ялинка чи сосна, обов'язково жива.
В мене це як атрибут Нового Року, без справжнього живого дерева не ті відчуття.
Але я б лишень для себе і не ставила б вже, але в мене......ні, не діти, але старенька мати, якій живе дерево робить свято.
Тож ставлю заради неї. Хто зна, побаче вона ще таку живу прикрасу наступного року, чи не зможе

Тож намагаюсь принести свято до неї.
Також дуже люблю пакувати подарунки у яскраву фольгу в одному кольорі.
Якось була у нас ялинка прикрашена червоними та жовтими скляними кулями, а під нею червоні та жовті блискучі пакунки.
Виглядало дуже гарно і святково. Радію, коли маю змогу комусь принести посмішку і задоволення від подарунку, навіть якщо він невеличкий, але я думала про цю людину, згадувала її, намагалася збагнути, що їй припаде до серця більше. Увага до іншої людини - це те, чого іноді дуже бракує в наш час. Цінуйте тих, хто приділяє вам увагу. Відповідайте взаємністю і згадуйте про людей, які є довколо вас. Можливо, по сусідству живе старенька одинока бабуся чи дідусь, чи хтось молодий, але в нього не має родичів. Подаруйте йому свою увагу, не маю на увазі щось матеріальне, але добре слово, посмішку, розмову.