Собрала все мысли в кучу и выложила пост в ФБ, копирую его и сюда:
Добрий вечір, мої друзі!
Літо закінчилося і я вирішила підвести невеличкі підсумки…
Нагадаю, 6 червня в моєму будинку сталася велика пожежа. Вогонь забрав життя моєї матусі. Вигорів увесь дах і всередині майже 70% будинку.
Було усе і майже усе в дну мить втратила я і моя родина…
В попередньому пості я дякувала усім-усім, хто першочергово допомагав мені в усуванні наслідків пожежі. Ще раз і до кінця життя буду вам безмежно вдячна в цьому. ДЯКУЮ!
https://www.facebook.com/tiwka1507/posts/1722068127874703?__xts__[0]=68.ARAuTsvgVoBj6iqDcVm9MysKGnK5L_wgmnlGrItui5_enUEystmtXj8u06XV2cBj8n1_HvImrWS0eZikkL1IJYj7vvO3PhcfXYGza3ejw1SJ16B4XQWIcN9-2boZrBKv7uGo4vVxInDCIEHbpOe_x8-mVxbHL951nWYLP-WPkyHbgmSu8Out&__tn__=H-R
Окремо сьогодні хочу подякувати усім майстрам і просто чудовим людям, які допомогли хоч трохи привести до ладу мою оселю. Хоча і роботи ще дууууже багато, але ці люди допомогли моїй родині і ми знову живемо в рідній хаті.
Це Люди з великої букви, «золотими руками» і чуйним серцем. Тому пишу їхні контакти і якщо хтось вже ремонтує, чи планує ремонтувати, запишіть собі необхідні телефончики. Адже зараз знайти хорошого майстра дуууже важко, вони чи зайняті, так як сезон, або взагалі за кордоном…
- Майстер по ремонту холодильників – 0931827554 Микола Миколайович. БЕЗКОШТОВНО відремонтував мій! ДЯКУЮ!
- Електрик – 0637015821Олексій. З нуля якісно проводив проводку по усьому дому. ДЯКУЮ!
- Пронастіл для даху – 0931312842 Євгеній. ДЯКУЮ!
- Опалення - 0730912556 Володимир. Багато чого порадив і багато чого якісно зробив. ДЯКУЮ!
- Малярка/гіпсокартон – 0935117645 Сергій. Майстер з великим досвідом і знаннями. ДЯКУЮ!
- Натяжні стелі/металопластикові вікна – 0939377839 Сергій, якісні матеріали і робота. Все зроблено в обумовлений час і професійними майстрами. ДЯКУЮ!
- Магазин будівельних матеріалів на Подусівці – 093 9301551 Максим, за постійно надані знижки. ДЯКУЮ!
- Двері – 093 124 9592 Сергій, магазин «100 дверей». Дуже приємні ціни на двері, але знаючи мою ситуацію Сергій БЕЗКОШТОВНО дав мені ЧОТИРИ міжкімнатні двері. ДЯКУЮ!
- Установка міжкімнатних дверей – 0635298678 Денис. З 8 ранку до 1 ночі, без перерви і обіду працював, щоб встановити мені 4 двері. ДЯКУЮ!
- Шпалери – ДЯКУЮ Корюківскій фабриці і її керівництву за БЕЗКОШТОВНО надані шпалери.
- І всім-всім-всім хто допомагав і допомагає мені далі. Дівчатка з форуму і благодійниці – Ви мої ФЕЇ! Ви допомогли зібрати моїх діток до школи, з Вашою допомогою у моєї дочки було по справжньому святкове день Народження.
Окремо хочу подякувати моїм другим БАТЬКАМ і ЧОЛОВІКУ! Хоча батьків і немає в ФБ, я все-таки напишу тут і кажу це Вам постійно. Саме Ви надихали мене на відновлення будинку і не давали мені остаточно впасти духом.
Було дуже важко…. В одну мить я втратила і матусю, і житло. Матусю при 90% опіках на жаль врятувати ніяк не можливо було. Зі згарищем з вашою допомогою ми відносно швидко впорались. Швидко і почали його відновлювати…
Роботи попереду ще дуже багато, потрібно багато сил і коштів. Але я все витримаю і все зможу!
ЩЕ РАЗ БЕЗМЕЖНО ДЯКУЮ УСІМ, ХТО ТРАПИВСЯ НА МОЄМУ ШЛЯХУ ЗА УВЕСЬ ЦЕЙ ЧАС!5167 9855 6060 2682 ПриватБанк Ольга Тіхонова
0937743475