ВСІМ ПРИВІТ!
Пропоную вашій увазі сайт:
http://barvika.com.ua/Тут просто неймовірні та надзвичайно оригінальні набори, схеми, магніти для вишивання, бісер.
Є колекційні тематики - можна об*єднати у триптих:
підводний світ:
Ікони: є набори готові або схеми:
магнітики:
Особливість продукції "Барвіка" в тому, що картину можна не оформлювати в скло, адже виконана з матеріалу, який легко переносить вологе протирання. Її можна на підрамник розмістити та використовувати, а можна і під скло - як кому подобається.
А ще я в захваті від самого оформлення кожної схеми чи набору:
1. виглядає як подарункова робота - бантик прицепили і можна сміливо дарувати
, а не просто схема в целофані
2. в кожному наборі нитка+1-2 голки. Нитки вистачає не на одну картину. І голка залишається для наступної роботи.
3. розміщення бісеринок дуже оригінальне -спочатку вишивати незвично і важкувато, але вже на першій роботі втягуєшся. Результат - приголомшливий!!!
4. бісер ВИСОКОЇ якості: ніякого пересорту, брак бісерини вкрай рідко, точніше - його немає!
Вкладені і розміщені всі пакетики з бісером у великий пакет, тому бісер не ковзає по всьому набору.
5. оригінальні сюжети. Немає повторів з іншими сайтами по вишивці.
6. жодну вишивку я не "перетягнула", хоча до цього - завжди. І досі не виходить не перетягувати, якщо вишивка інших ТМ...
УМОВИ:1. ставка СП - 10%(для "розници").
Для опта (буду намагатися формувати замовлення за оптовими цінами) - ціни дізнавайтесь, вони нижчі, ніж для "розници". Тоді ставка СП - 10%+доставка.
2. Роздача:
-Мегацентр (17-18год)
- перешлю Укрпоштою, НП за Ваш рахунок.